Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Olmazmı 160 la acile fırladığımı bilirim:)tansiyon 15 gidiyom acilde 12/8 nabız düşmüş kan testleri ekg derken diazem serum ile geceyi tamamlıyordum.Mutlaka psikiyatriye gitmelisin gitmediysen.Başka türlü düzelmek hiç kolay değil

Yulaf lapasına başladım bugün ayyy midem ağrı çarpıntı göğsüme taş oturdu resmen karnım davul oldu ama biliyorum ölmem o yüzden takmıyorum :) eski sero olsam şuan acilde ekg çekiliyodum :)
Diyettemisin cnm ben panik olduğum için midem sisince azar azar yiyorum ve sık sık yiyorum birde hızlı yemesem daha iyi olacakta öyle işte

Canım şuan nasılsın?

Bende de bazen sevdiklerime zarar verme gibi korkular oluyor. Kötü olacakmış gibi herşey. Arada oluyor ataklar çıldırma gibi düşünceler..
Böyle yaşayan varmı?
Nasılsınız???

Amin

Diyettemisin cnm ben panik olduğum için midem sisince azar azar yiyorum ve sık sık yiyorum birde hızlı yemesem daha iyi olacakta öyle işte
Evet diyet ameliyata kadar doktor ideal kilona gel dedi meme küçültme ameliyatı olucam ekim ayında bende hızlı yiyorum hep ama regl yakınken benım mide fena oluyo bide stresden

Bende de bazen sevdiklerime zarar verme gibi korkular oluyor. Kötü olacakmış gibi herşey. Arada oluyor ataklar çıldırma gibi düşünceler..
Böyle yaşayan varmı?
Nasılsınız???
Dün geceden beri midem fenaaa sevdiklerine zarar verme korkusu derecesi zor olsa gerek yardım alman şart

Neden birden moralin bozuldu canım?
Arkadaşlarımızla ne güzel tatildeyiz atak geliyor anlamıyorum bu neden gelir rahatken gelir üzüntüdeyken gelir gelir gelir
Aslında bir şey olmadı. Güzel bir gün sonuydu. Birden tüm tüm enerjim çekildi sanki içimden. Ben de depresyondan korkuyorum ya muhtemelen ondan oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…