- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.421
hiç soğan kürü denedin mi bilmiyorum 1 ay soğan kürünü yap sonrada akısına bırak cok arkadaşım allahın ıznıyle çocuk sahıbı oldu bu sekıldeCnm 8 yıldır evliyim 5 yıldır istiyoruz olmuyor hayırlısı artık
Olmazmı 160 la acile fırladığımı bilirim:)tansiyon 15 gidiyom acilde 12/8 nabız düşmüş kan testleri ekg derken diazem serum ile geceyi tamamlıyordum.Mutlaka psikiyatriye gitmelisin gitmediysen.Başka türlü düzelmek hiç kolay değilŞişede baygınlık geliyormu baş uyuşması ama bunlar bir oyun nabzim atarken hissediyorum yankalp krizi geçirsem falan diye kizlar.birde 3 ay önce taşikardi oldum 175 e çıktı nabzim ilaçla düşürdüler .ondan sonra korku kaldı ama profa gittim bu taşikardi 24 saat sursede seni oldurmez dedi fizyolojik dedi işte öyle şimdi memlekete gidecem saçımı.bilr.boyatmaya korkoyorum ama başaracağım inşallah eşimde çok sinirleniyor bu hallerime puffff
İlacı bıraktıktan sonra aşırı sinirlilik var nasıl geçecek bilmiyorum ruhum daralıyor çok kötü oluyorum.
Diyettemisin cnm ben panik olduğum için midem sisince azar azar yiyorum ve sık sık yiyorum birde hızlı yemesem daha iyi olacakta öyle işteYulaf lapasına başladım bugün ayyy midem ağrı çarpıntı göğsüme taş oturdu resmen karnım davul oldu ama biliyorum ölmem o yüzden takmıyorum :) eski sero olsam şuan acilde ekg çekiliyodum :)
Canım şuan nasılsın?Kızlar biliyorsunuz sabah kötüydüm yatıp ağlayabilirdim. Ama dedim madem şuan gitmemize bir engel var kalk ve işinin başına koyul ürün almaya gittim benden haber bekleyen müşterilerime ürünlerini teslim ettim. Evet yolda giderken biraz ağladım o da babamın kırıcı bir söz söylemesinden ve gidememiş olmamızla birleşmesiyle benim ağlamama sebep oldu. Hayır dedim kendime ağladın ama sen güçlüsün eve geldim biraz dinlendim çok erken kalktığım için 1 saat şekerleme yaptım sonra kalkıp yemek yaptım eşim de şuan arkadaşlarıyla 3 saattir arabayı tamir etmeye çalışıyorlar bugün oto tamirhaneler kapalı ama yine de keyiflenmeye çalışıyorum aldım kitabımı okuyorum birazdan Nescafe yapıp içicemherşeyin başı sağlık böyle olması gerekiyormuş ve böyle oldu
Hep iyi olalım canımyok çok güçlü değilim henüz ya dün gece yatmadan evvel atak bir güzel yokladı beni ölüyorsun son nefeslerin dedi bana korktum nefesim kesilir gibi oldu geçecek dedim bekle yarım saat sonra geçti
[/QUOT
Şuan nasılsınız ?
AminBen bu hastalığın enn dibini gördüm hastane kapılarında gerçekten yattım daha dahası var o yüzden çok iyi biliyorum her duyguyu korkuyu elimden geldiğince sınırlı anlatıyorum ama laf oldun diye değil gerçekleri eğer okuduklarınızı beyninize algılattırırsanız bi nebze rahatlarsınız kızlar bu hastalık amannn dedikçe boşverdikçe gider ve sizde feraha kavuşursunuz farkında olmak yani umarım bigün herkes şifa bulur ben umursamadıkça gün geçtikçe daha iyiye gidiyorum Allah a şükürler olsun darısı sizlere
Evet diyet ameliyata kadar doktor ideal kilona gel dedi meme küçültme ameliyatı olucam ekim ayında bende hızlı yiyorum hep ama regl yakınken benım mide fena oluyo bide stresdenDiyettemisin cnm ben panik olduğum için midem sisince azar azar yiyorum ve sık sık yiyorum birde hızlı yemesem daha iyi olacakta öyle işte
Dün geceden beri midem fenaaaBende de bazen sevdiklerime zarar verme gibi korkular oluyor. Kötü olacakmış gibi herşey. Arada oluyor ataklarçıldırma gibi düşünceler..
Böyle yaşayan varmı?
Nasılsınız???
İyiydim 1 saattir panikatak geliyorCanım şuan nasılsın?
Benim de birden moralim bozuldu. Her gören ne oldu diye sorup durdu. Bir günümüz diğerine uymuyorİyiydim 1 saattir panikatak geliyor
Neden birden moralin bozuldu canım?Ben
Benim de birden moralim bozuldu. Her gören ne oldu diye sorup durdu. Bir günümüz diğerine uymuyor ☹
Ne kadar zamanda geçti canımRexapini bıraktığımda ben de öyle oldum kuzum sonra geçti.
Benim de ara ara geliyor o duygular gerçekten çok üzücü ama Dr vesvese dediBende de bazen sevdiklerime zarar verme gibi korkular oluyor. Kötü olacakmış gibi herşey. Arada oluyor ataklarçıldırma gibi düşünceler..
Böyle yaşayan varmı?
Nasılsınız???
Evet diyet ameliyata kadar doktor ideal kilon
Cnm bir hocaya gidip dua yazdırsan Cevşen ben gidiyorum ara araBenim de ara ara geliyor o duygular gerçekten çok üzücü ama Dr vesvese dedi
Aslında bir şey olmadı. Güzel bir gün sonuydu. Birden tüm tüm enerjim çekildi sanki içimden. Ben de depresyondan korkuyorum ya muhtemelen ondan oldu canımNeden birden moralin bozuldu canım?
Arkadaşlarımızla ne güzel tatildeyiz atak geliyor anlamıyorum bu neden gelir rahatken gelir üzüntüdeyken gelir gelir gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?