Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Kizlar günaydın ben geçen arkadaşın dediği optik norite taktım ya gözlerime bişey olursa of ya nerden gördüm onu gozlerim ayırmaya başladı feri kalmadi gözlerimin ne yapacam ya

bende artık kendımı gectım cocumla esımede sardım cocgumu hastabneye gotrcez cumartesı dusununce bıle korkudan bayılcak gıbı oluorum
Covidden dolayımı korkuyosun ben bu dönemde okadar çok hastane gittimki değişik hastane toplu taşıt kullandım mecburen ama tedbiri biran bırakmadım unutmadım bu sayede çok şükür sıkıntı olmadı bişi olmaz inşAllah canım

Aslında biraz sinirlenmemin sebebi arada atak gelmesi yine gelecek korkusu haliyle insan asabi oluyor
Asabi oldukça işte o kazanıyo :))) sen umursama hiç keyfine bakki sen kazan ve o lanet defolup gitsin hani bende o beni hastane hastane dolaştıran bi belirti vardıya o geri geldi bu son olaydan sonra ama hiççç umursamıyorum korkmuyorum napıyosam devam ediyorum ve kısa sürede gidecek biliyorum işte bu hareketler bu hastalıkda çokkk büyük adım ve iyileşmeye adım adım gitmek hayatı daha iyi yaşamak hepinize tavsiyem olsun

Kızlar herşey beynimizin bir iluzyonu. Beyinde amigdala denilen bir bölge var. İşte bu korku endise gibi duyguları denetleyen yer. Buradaki kacaktan dolayı bu durumdayız. Yanı bur yangın alarmı düşünün, bozuk olduğunu en küçük bir şeye ottugunu düşünün. Bizdeki amigdalada da böyle sıkıntılar var. Bundan kaynaklanıyor. İyi haber amigdalayi zamanla egitebiliriz. Bu ara bunun üzerine çalışıyorum.

Sıcak su torbalı günlere geri döndüm 3 gündür felaket mide ağrı ve gaz çok beter özellikle bugün umarım bunun devamı atak olmaz

Kizlar iyi akşamlar bugün piskologa gittim beni pek tatmin etmedi hani hep ben konustum öneri sunması açıkçası benide çok rahatlatmadi devammi ediyim yoksa başkasına mı gideyim.Birde bana seanslarini savsaklama düzenli gel diyor yani pazarlık yapıyor bana akıl verirmisiniz

Benim ilk psikolog deneyimim böyleydi. Sadece ben konuşmuştum. Farklı bir teknik kullanıyormuş. O çok daha uzun sürüyormuş. Panik atağın varsa o alanda uzman bir psikolog araştır. Son gittiğim bana panik atağı detaylı anlattı. Evde de yapmam için ödev verdi. Yarın 2.seansım var. Ben de çok deneyimli değilim ama içine sinmediyse başkasını dene.

İçine sinmesi çok önemli ben çok psikolog gezdim ama bunda senelerce kaldım iyiyi buldum ve evet genelde beni dinliyo başlarda zaten 6 seans sonrası fayda görmeye başlamıştım ben benim psikoloğumda benim iyiliğim için aksatma der çünkü bizim hastalıkda terapi süreci ara vermek olmuyo ben ağır dönemimde haftada bir gittim mecburen iyileşmek için zor geldi tabi maddi yönden bu hastalık zaten bende hemen hemen orta halli bi ev parası yedi yapacak bişi yok önce sağlık o olmazsa hiçbişey olmuyo ama düzenlilik önemli eğer iyi bi psikolog bulabilirsen inşAllah

Senin daha ilk seansdan tavrın bile daha iyiydi canım belli ettin devam et aksatma sakın evet bende çoğu seansda konuştum ağladım sızladım bazen adamcağızın nutku tutuldu bişey diyemediği oldu bunlar olacak ki bizdeki birikenler dökülecek hep zamanla kuş kadar hafif olucaz :) öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…