- 23 Ocak 2016
- 35.105
- 51.061
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.441
Çok hocaya da gittim benCnm bir hocaya gidip dua yazdırsan Cevşen ben gidiyorum ara ara
Benim de günüm güzel geçse de geliyor işte atakAslında bir şey olmadı. Güzel bir gün sonuydu. Birden tüm tüm enerjim çekildi sanki içimden. Ben de depresyondan korkuyorum ya muhtemelen ondan oldu canım
Aslında biraz sinirlenmemin sebebi arada atak gelmesi yine gelecek korkusu haliyle insan asabi oluyorNiloyatospikk canimm benim 15 gün gibi bir sürede geçti, şuan bir ayı geçti o huzursuzluklar falan yok artik
Ennnnnn büyük şifa duaCnm bir hocaya gidip dua yazdırsan Cevşen ben gidiyorum ara ara
Covidden dolayımı korkuyosun ben bu dönemde okadar çok hastane gittimki değişik hastane toplu taşıt kullandım mecburen ama tedbiri biran bırakmadım unutmadım bu sayede çok şükür sıkıntı olmadı bişi olmaz inşAllah canımbende artık kendımı gectım cocumla esımede sardım cocgumu hastabneye gotrcez cumartesı dusununce bıle korkudan bayılcak gıbı oluorum
Asabi oldukça işte o kazanıyo :))) sen umursama hiç keyfine bakki sen kazan ve o lanet defolup gitsin hani bende o beni hastane hastane dolaştıran bi belirti vardıya o geri geldi bu son olaydan sonra ama hiççç umursamıyorum korkmuyorum napıyosam devam ediyorum ve kısa sürede gidecek biliyorum işte bu hareketler bu hastalıkda çokkk büyük adım ve iyileşmeye adım adım gitmek hayatı daha iyi yaşamak hepinize tavsiyem olsunAslında biraz sinirlenmemin sebebi arada atak gelmesi yine gelecek korkusu haliyle insan asabi oluyor
Nilos sen şuan tüm ilaçlarını mi bıraktın yoksa sadece destek ilaçlarını mi?1 saattir yine atak geliyor o kadar kötü ki odaya çıktım yatıyorum
Tüm ilaçları bıraktım ama dün akşam zanax aldım çok fena atak geldi çünkü az önce yine çok atak geldi yarım zanax aldımNilos sen şuan tüm ilaçlarını mi bıraktın yoksa sadece destek ilaçlarını mi?
Belki de ana ilaca devam etmen gerekiyordur kuzum bilemedimTüm ilaçları bıraktım ama dün akşam zanax aldım çok fena atak geldi çünkü az önce yine çok atak geldi yarım zanax aldım
Tüm ilaçları bıraktım ama dün akşam zanax aldım çok fena atak geldi çünkü az önce yine çok atak geldi yarım zanax aldım
[/Q
Transko al cnmSıcak su torbalı günlere geri döndüm 3 gündür felaket mide ağrı ve gaz çok beter özellikle bugün umarım bunun devamı atak olmaz
Benim ilk psikolog deneyimim böyleydi. Sadece ben konuşmuştum. Farklı bir teknik kullanıyormuş. O çok daha uzun sürüyormuş. Panik atağın varsa o alanda uzman bir psikolog araştır. Son gittiğim bana panik atağı detaylı anlattı. Evde de yapmam için ödev verdi. Yarın 2.seansım var. Ben de çok deneyimli değilim ama içine sinmediyse başkasını dene.Kizlar iyi akşamlar bugün piskologa gittim beni pek tatmin etmedi hani hep ben konustum öneri sunması açıkçası benide çok rahatlatmadi devammi ediyim yoksa başkasına mı gideyim.Birde bana seanslarini savsaklama düzenli gel diyor yani pazarlık yapıyor bana akıl verirmisiniz
İçine sinmesi çok önemli ben çok psikolog gezdim ama bunda senelerce kaldım iyiyi buldum ve evet genelde beni dinliyo başlarda zaten 6 seans sonrası fayda görmeye başlamıştım ben benim psikoloğumda benim iyiliğim için aksatma der çünkü bizim hastalıkda terapi süreci ara vermek olmuyo ben ağır dönemimde haftada bir gittim mecburen iyileşmek için zor geldi tabi maddi yönden bu hastalık zaten bende hemen hemen orta halli bi ev parası yedi yapacak bişi yok önce sağlık o olmazsa hiçbişey olmuyo ama düzenlilik önemli eğer iyi bi psikolog bulabilirsen inşAllahKizlar iyi akşamlar bugün piskologa gittim beni pek tatmin etmedi hani hep ben konustum öneri sunması açıkçası benide çok rahatlatmadi devammi ediyim yoksa başkasına mı gideyim.Birde bana seanslarini savsaklama düzenli gel diyor yani pazarlık yapıyor bana akıl verirmisiniz
Senin daha ilk seansdan tavrın bile daha iyiydi canım belli ettin devam et aksatma sakın evet bende çoğu seansda konuştum ağladım sızladım bazen adamcağızın nutku tutuldu bişey diyemediği oldu bunlar olacak ki bizdeki birikenler dökülecek hep zamanla kuş kadar hafif olucaz :) öptümBenim ilk psikolog deneyimim böyleydi. Sadece ben konuşmuştum. Farklı bir teknik kullanıyormuş. O çok daha uzun sürüyormuş. Panik atağın varsa o alanda uzman bir psikolog araştır. Son gittiğim bana panik atağı detaylı anlattı. Evde de yapmam için ödev verdi. Yarın 2.seansım var. Ben de çok deneyimli değilim ama içine sinmediyse başkasını dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?