Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Çok sağol sero abla. Kesinlikle daha iyiyim. Aksatmayacam hiç bir aksilik olmazsa. İnşallah abla ya. Bizim de artık aldırmıyorum diyeceğimiz günler gelecek inşallah. Ben de öpüyorum

Arkadaşlar merhaba. Bugün psikolog randevum vardı. Bugün yaşadığım bir korku üzerinde çalıştık. En kötü ne olur sorusuyla birlikte. Benim korkularımda bayılmak vardı. Ancak atak esnasında tüm vücut aşırı derecede uyarılmış olduğu için bayılmak mümkün değilmiş onu öğrendim. Otomatik düşünceler gelecek ben onlara rağmen işime gücüme bakacağım. Zamanla da düşünce yapım değişecek. Bir sonraki randevum 3 hafta sonra.

Sen işine gücüne baktıkça o kötü düşünceler senden uzaklaşacak bende hep bunu diyorum evettt benide yine covid takıntısı sardı

O hepimizde var sero abla. Burda bile ne kadar çok konu açılıyor korona oldum diye. Ben de çok tedirginim ☹
2 gündür iyi değilim akşam gidicem hastaneye benim doktorum 6 da geliyo yoksa rahat edemicem hiç iyi değilim covidmi oldum düşüncesi beynimi yedi bitirdi

Allah korusun abla ya. Muhtemel değildir ama için rahat etsin. Yoksa kendi kendimize kurup duruyoruz.
Sero evde yine korkmasına o kadar gerek yok ben acaba yemek almaya gittiğimde bulaşmış mıdır diyorum açık büfeyi görevliler veriyor ama sırada iken yaklaşanlar oluyor ya geçerse korkusu ya da geçti mi korkusu az önce fena sardı her yer dezenfektan dolu otelin kurallar var güzel asansörlere 2 kişi biniyor yemek masaları uzak birbirine havuzlar da tıka basa dolu değil inşallah geçmemiştir kafam kuruyor yine

Yok canım ya daha yeni gittin oraya. Hemen bulaşacak da belirti de olacak mümkün değil. Keyfine bak.

Aile hekimini aradım yok böyle olmaz belirtiler covid değil dedi bol bol soğan sarımsak ye dedi gitmicem yarın 11 e psikoloğuma randevu aldım bunlar yakın zamanda yaşadığım kötü şeylerin etkileri büyük ihtimalle hiç iyi değilim en çokda kafa düşünce kaygı olarak

Kızlar sakin olun ya. Ya covid olursak? Eee ne olcak. Bünye sağlam, herhangi kronik bir rahatsızlık, hele Niloya sen bayadir sağlıklı şeyler yapıyordun sero sen de öyle. Ne olur? Tedavisi yapılabilen bir rahatsızlık. Birkaç günde negatifi görenler oluyor. Lütfen arkadaşlar beyni zorla da olsa olumluya çekelim zor da olsa yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…