- 30 Ocak 2018
- 2.359
- 3.144
- 133
- 35
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.461
Çok sağol sero abla. Kesinlikle daha iyiyim. Aksatmayacam hiç bir aksilik olmazsa. İnşallah abla ya. Bizim de artık aldırmıyorum diyeceğimiz günler gelecek inşallah. Ben de öpüyorumSenin daha ilk seansdan tavrın bile daha iyiydi canım belli ettin devam et aksatma sakın evet bende çoğu seansda konuştum ağladım sızladım bazen adamcağızın nutku tutuldu bişey diyemediği oldu bunlar olacak ki bizdeki birikenler dökülecek hep zamanla kuş kadar hafif olucaz :) öptüm
Gelecek Allah ın izniyle kuzumÇok sağol sero abla. Kesinlikle daha iyiyim. Aksatmayacam hiç bir aksilik olmazsa. İnşallah abla ya. Bizim de artık aldırmıyorum diyeceğimiz günler gelecek inşallah. Ben de öpüyorum
Aynen öyle bunların hepsi vesvese canımBenim de ara ara geliyor o duygular gerçekten çok üzücü ama Dr vesvese dedi
Cnm bir hocaya gid
Eskisi gibi değilim daha İyiyim çok şükür.Dün geceden beri midem fenaaasevdiklerine zarar verme korkusu derecesi zor olsa gerek yardım alman şart İzzet güllü videolarını izliyorum. Bu süreçte yardım aldığım çok kişiler oldu çok araştırdım. Geçici dediler ama ister istemez arada yaşıyorum o korkuları yaşayıp atlatan varsa, yazarsa çok mutlu olurum
Rabbim inşirah ferahlığı versinKizlar çok feci basım agiriyor gece 5 ten beri ilaç içtim geçmedi rüyaları taktım.tansiyon nabız normal yoruldum artikin
Sen işine gücüne baktıkça o kötü düşünceler senden uzaklaşacak bende hep bunu diyorum evettt benide yine covid takıntısı sardıArkadaşlar merhaba. Bugün psikolog randevum vardı. Bugün yaşadığım bir korku üzerinde çalıştık. En kötü ne olur sorusuyla birlikte. Benim korkularımda bayılmak vardı. Ancak atak esnasında tüm vücut aşırı derecede uyarılmış olduğu için bayılmak mümkün değilmiş onu öğrendim. Otomatik düşünceler gelecek ben onlara rağmen işime gücüme bakacağım. Zamanla da düşünce yapım değişecek. Bir sonraki randevum 3 hafta sonra.
O hepimizde var sero abla. Burda bile ne kadar çok konu açılıyor korona oldum diye. Ben de çok tedirginimSen işine gücüne baktıkça o kötü düşünceler senden uzaklaşacak bende hep bunu diyorum evettt benide yine covid takıntısı sardı
Kime gidiyordunuz, memnun kaldınız miO hepimizde var sero abla. Burda bile ne kadar çok konu açılıyor korona oldum diye. Ben de çok tedirginim ☹
Ben trabzondayım. Burdaysanız özelden yazarım size.Kime gidiyordunuz, memnun kaldınız mi
2 gündür iyi değilim akşam gidicem hastaneye benim doktorum 6 da geliyo yoksa rahat edemicem hiç iyi değilim covidmi oldum düşüncesi beynimi yedi bitirdiO hepimizde var sero abla. Burda bile ne kadar çok konu açılıyor korona oldum diye. Ben de çok tedirginim ☹
Allah korusun abla ya. Muhtemel değildir ama için rahat etsin. Yoksa kendi kendimize kurup duruyoruz.2 gündür iyi değilim akşam gidicem hastaneye benim doktorum 6 da geliyo yoksa rahat edemicem hiç iyi değilim covidmi oldum düşüncesi beynimi yedi bitirdi
Beni de boğazımda bi ağrı var batma var hadi bakalım tatile geldin şimdi de korona oldun diyor kafamSen işine gücüne baktıkça o kötü düşünceler senden uzaklaşacak bende hep bunu diyorum evettt benide yine covid takıntısı sardı
Sero evde yine korkmasına o kadar gerek yok ben acaba yemek almaya gittiğimde bulaşmış mıdır diyorum açık büfeyi görevliler veriyor ama sırada iken yaklaşanlar oluyor ya geçerse korkusu ya da geçti mi korkusu az önce fena sardı her yer dezenfektan dolu otelin kurallar var güzel asansörlere 2 kişi biniyor yemek masaları uzak birbirine havuzlar da tıka basa dolu değil inşallah geçmemiştir kafam kuruyor yineAllah korusun abla ya. Muhtemel değildir ama için rahat etsin. Yoksa kendi kendimize kurup duruyoruz.
Yok canım ya daha yeni gittin oraya. Hemen bulaşacak da belirti de olacak mümkün değil. Keyfine bak.Sero evde yine korkmasına o kadar gerek yok ben acaba yemek almaya gittiğimde bulaşmış mıdır diyorum açık büfeyi görevliler veriyor ama sırada iken yaklaşanlar oluyor ya geçerse korkusu ya da geçti mi korkusu az önce fena sardı her yer dezenfektan dolu otelin kurallar var güzel asansörlere 2 kişi biniyor yemek masaları uzak birbirine havuzlar da tıka basa dolu değil inşallah geçmemiştir kafam kuruyor yine
Hakikaten öyle düşünceler ile ugrastikca daha da çoğalıyor. Önem vermemek gerekSen işine gücüne baktıkça o kötü düşünceler senden uzaklaşacak bende hep bunu diyorum evettt benide yine covid takıntısı sardı
Önem vermem ben zaten ama vücudumdada rahatsızlıklar olunca bi acebalar oluşuyoHakikaten öyle düşünceler ile ugrastikca daha da çoğalıyor. Önem vermemek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?