Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Niloya çok ağır ilaçlar içme cnm bende ataklar geçiriyorum ama kendimi hep frenledim ilaçlar konusunda daha hafiflerden al ben hep şeyi dusunuyorum kizlar bizden daha kötü hastalıkları sonu olmayanlari yani mesela arkadaşımın annesi evhamlı bir kadındı şimdi kötü hastalığı var ama kiz diyorki keşke evham olsa bende çok yakınlarını kaybettim o hastalıktan ama diyorum ki daha kötü hastalıkları dusun tabi elimizde değil işte ama bilişsel terapi daha iyi gibi..

Birde kafanız daginikken panik vurmuyor dimi bana öyle oluyor
Ben hastalığı atlatmıştım süper yaşadım 2 buçuk sene kardeşim kanser oldu ameliyat kenoterapi radyoterapi süreç inanılmaz zordu annem bebeğine baktı biz hastanede gelirdik bide o haliyle çocuğuna bakardı neler çekti ben bu süreçte hep yanında ona destek ve güç verdim ama içten içe kendimi yedim bitirdim günlerce sabahlara kadar ağlıyodum kardeşim iyileşti ben bu hastalığa geri yakalandım tabi korktum yaa okadar ağır olursam diye ama kabullenip terapiye başladım ilk başlarda ataklar çok felaketti inanılmaz fenaa ama zamanla önceki kadar ağır olmadım çok şükür bu halimize çok şükür beterin beteri var gayret edelim pes etmeyelim dua edelim ki Rabbimin gücüne gitmesin çünkü ne hastalar var Allah düşürmesinde onkoloji koridorlarındaki hastalar hayatın ibreti okadar ağır ilaçlarla onlar ölmüyosa 2 çarpıntı nefes daralması sıkıntı çökmesiyle bize hiçççç bişey olmaz arkadaşlar herseferinde bunları düşünelimki Rabbim şifasını esirgemesin gene çok uzattım hakkınızı helal edin iyi geceler

Evet canım ben de öyle düşünüyorum hep şuan ilaç kullanmıyorum ama geçen akşam çok atak gelince mecbur zanax içtim

Evet canım yazdiklarina aynen katılıyorum ne zor hayatlar var ama bazen bu hastalığı ağır atlattigimiz donemler de çok zordu ve sero iyi geceler canım

kızlar günaydın bende cok zor gunlerdeyım ılacta kullanmıyorum ben malum aldığım terapılerde ıse yaramıyor 1 ay once göğsüm ıcın usg ye gtmıstım daha bugun 1 ay oldu ben hep goguslerımı ellıorum bırsey var gıbı geliyor kardesıme baktrdım onlar kendı göğsün dıyor delırecegım artık nıye böyle oluyorum kendımı bısey olmadığına ıkna edemiyorum

İşte bizim gibiler hergun yeni bir şey arayisindayiz cnm eziyetimiz vücudumuza başka birşey değil en güzel yaralarımızı heba ediyoruz ona yanıyorum USG yapildiysa korkma benimdr çok agiriyordu yaptırmıştım bişey çıkmadı dünde yazMistim .Allah beterinden korusun.Ben evde yalnız kalamiyorum panikten dolayi

Kizlar günaydın dün gece duştan sonra başladı yazmıştım göğsümde baskı nefes darlığı sizde de oluyormu sanki göğsüme bişey oturmuş .kalp krizi olsa böyle suerermiki
Duşdan sonra özellikle gaz göğse baskı yapıyo yada diyafram korkma kalp krizi öyle olmaz asla. Benim göğsümden o fil yada taş aylarca gitmemişdi ben yürüyemiyodum nefes asla alamıyodum burdakiler bilir ama artık hiç umursamıyorum ve oda defolup gitti :) o yüzden sana ısrarla bunlar vücudumuzun beynimizin oyunu diyorum aldırış etme sen kaç yaşındasın çocuğun varmı kendinden bahsetsene biraz canım

Günaydın hepimiz bu evrelerden geçtik inan benim gitmediğim bölüm hastane kalmamıştı terapi zamanla işe yarayacak bişi yada doktorunuz sizi anlayamıyodur burdaki narin arkadaşımız bile daha ilk seansda değişim gösterdi doktorunu değiştirebilirsin canım amaaannn eğer olursada bi belirti verir yada ben doktorlardan dahamı iyi bilicem deyip geçebilsen

Ben bu hastalığın enn dibini gördüm hastane kapılarında gerçekten yattım daha dahası var o yüzden çok iyi biliyorum her duyguyu korkuyu elimden geldiğince sınırlı anlatıyorum ama laf oldun diye değil gerçekleri eğer okuduklarınızı beyninize algılattırırsanız bi nebze rahatlarsınız kızlar bu hastalık amannn dedikçe boşverdikçe gider ve sizde feraha kavuşursunuz farkında olmak yani umarım bigün herkes şifa bulur ben umursamadıkça gün geçtikçe daha iyiye gidiyorum Allah a şükürler olsun darısı sizlere

usg yaptıralı 1 ay oldu ve ben 1 yıldır 3 usg gem 6 ayda bır doktora gıdıorum ara ara hep gelıolar bana ellıorum ve her elledıgımdede bısey varmış gıbı geliyor 1 ay olduğu ıcın cekınıorum bıde dongu sureklı aynı doktora gıdıorum bısey yok dedıklerınde ıyı oluorum sonra gene basa sarıyorum

Benim bebiş yok olsa belki bunlar olmaz tüp bebek tedavilerim oldu en sonuncusu tutmuştu 9 haftalık düşük oldu 34 yaşındayım çocuk olmamamsida bizi hirpaladi öyle cnm işte ..çalışıyorum işteyken daha az ataklar var evdeyken daha artiyor

Allah gönlüne göre versin inşAllah üzüntü stres bu hastalığın yaratıcısı zaten çalışırken zihnin bedenin meşgul olunca okadar odaklanmıyorsun ondan tabi inşAllah geçer gider bak benimde iş hayatım bitti anksyete ve sindirim sistemim müsade etmiyo çalışamıyorum hele midem bi tutunca

bak bence bu sekılde bır beyınle ve dusuncelerle emeın ol bebıs daha zor bende yenı bebek kaybettım ama dıorum kı suan olsaydı benım ıcın cok zordu hamıle olduğumu ogrendıgım günlerde meme usg sıne gırdım ya varsa dıe dıe cok daha zor ınsallah tedavını ol o zaten hemen gelecek ınanıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…