Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ben dün haberleri okudum bi psikiyatri doktoru koronadan ölmüş ondan sonra korktum ayy iyiydim ben ilaçları bırakalı 3 hafta oluyor ama 2 gündür fena atak geliyor ilaca başlıcam ben yine

Bugün duş alırken boğazımda diken batması hissi geldi nefesim daraldı dedim tamam korona oldum ilerledi makinaya bağlıcaklar hastaneye falan gitsem hemen dedim ama sabrettim ama ilaç aldım doktorumla konuşucam ben ilaç içicem ya

Ben dün haberleri okudum bi psikiyatri doktoru koronadan ölmüş ondan sonra korktum ayy iyiydim ben ilaçları bırakalı 3 hafta oluyor ama 2 gündür fena atak geliyor ilaca başlıcam ben yine
Bugün benim gittiğim psikolog oturacağım alanı da dezenfekte etti ama ben de korkmadım değil. Dün biraz üşüdüm aynı şekilde korona mı oldum diye düşündüm. Sitedeki korona başlıklarını okuyunca böyle olduk

İlacın eksikliğinden oluyor galiba bu durumun. Biraz daha sabredersen iyi olacaksın inşallah.

Arkadaşlar panik vurdu başım bulandı sanki eşimin ismini bile unutucam gibi geldi şimdi açıldım sizede oldumu böyle ara ara korktum cok
Panik hep farklı şekillerde geliyor. Korkma. Anladığım kadarıyla korktuğumuz şeylerin başımıza gelmesi imkansız. Bunu anladığımızda iyileşmiş olacağız.

Şimdi hastaneden çıktım doktor çok iyisin bişeye stresmi yaptın panık atak bu belirtiler dedi boşa yine masraf tutamadım kendimi çok nefesim daralıyo

Kaldığımız otel 5 yıldızlı Büyük Anadolu Otel Didimde hatta bugün teftiş memurları bile geldi teftiş günüymüş her yerde dezenfektanlar var kurallara uyduk olmayız inşallah

İlacın eksikliğinden oluyor galiba bu durumun. Biraz daha sabredersen iyi olacaksın inşallah.
Terapistim ben yolculuğa çıkmadan evvel evinizden konfor alanınızdan uzaklaştığınız için olacak dedi hakikaten de oldu insanların içinde atak gelip de rezil olucam korkusu gelid korkunca daha çok geldi çok iyiydim aslında ama dün ve bugün ilaç aldım

Bana da öyle oluyor. Zor bir durum ama nasıl çözüm olacak terapi bilemiyorum ki

İyiydim hem de çok öyle böyle değil ama buraya gelince yine oldu aslında çok eğlendim arkadaşlarla kahkahalar falan dedim kendi kendime çok güldün ağlıcan kesin dedim kendi kendime atak başladı
Aslında bugün psikoloğuma dedim ki ne güzel siz panik atak geçirmiyorsunuz hiç. Yok ben de geçiriyorum ama ne olduğunu bildiğim için panik yapmıyorum dedi. Demek ki hep var olacak bu durum ama biz üstünde durmayacağız. İnşallah iyi olursun canım. Tatilin tadını çıkar.

Bugün bende 2 defa geçirdim panik atak umursamadım ama nefes darlığı öksürük soğuk terleme beni korkuttu covid açısından akşam yine nefes darlığı tutunca hastaneyi boyladım şuan kendime çok kızıyorum

Evet diğer insanlar da biz gibi atak geçiriyorlar ama biz yine aynısını yaşama korkusuyla daha çok tetikliyoruz. Bugün arkadaşım korona pandemi sürecinden sonra hep kötü senaryolar kurduğunu söyledi ama üstüne düşmüyor ayrı mesele biz korkuyoruz vücudumuzda birşey ters gitse hemen araştırma içerisine giriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…