- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.141
- 248
- 32
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.481
Haklısın bende iyiyim geçti gitti , ben katılırım seve seveSizi online dan kına geceme davet ediyorum hshsbzbdbd özel davetiye aticam size
İşte benim de öyle oldu boğazım çok tuhaf ağrıyor diken batar gibi ya tümör var ya da korona mı oldum diyorumÖnem vermem ben zaten ama vücudumdada rahatsızlıklar olunca bi acebalar oluşuyo
Ayy ne zaman ben de katılırım ama bu akşam deme ya burda konser var bu akşamSizi online dan kına geceme davet ediyorum hshsbzbdbd özel davetiye aticam size
Ben söylüceğim şeyi hep unutuyor artık cümle kuramıcam diye korkuyorumArkadaşlar panik vurdu başım bulandı sanki eşimin ismini bile unutucam gibi geldi şimdi açıldım sizede oldumu böyle ara ara korktum cok
Ben dün haberleri okudum bi psikiyatri doktoru koronadan ölmüş ondan sonra korktum ayy iyiydim ben ilaçları bırakalı 3 hafta oluyor ama 2 gündür fena atak geliyor ilaca başlıcam ben yineKızlar sakin olun ya. Ya covid olursak? Eee ne olcak. Bünye sağlam, herhangi kronik bir rahatsızlık, hele Niloya sen bayadir sağlıklı şeyler yapıyordun sero sen de öyle. Ne olur? Tedavisi yapılabilen bir rahatsızlık. Birkaç günde negatifi görenler oluyor. Lütfen arkadaşlar beyni zorla da olsa olumluya çekelim zor da olsa yapalım.
Ben dün haberleri okudum bi psikiyatri doktoru koronadan ölmüş ondan sonra korktum ayy iyiydim ben ilaçları bırakalı 3 hafta oluyor ama 2 gündür fena atak geliyor ilaca başlıcam ben yine
Bugün benim gittiğim psikolog oturacağım alanı da dezenfekte etti ama ben de korkmadım değil. Dün biraz üşüdüm aynı şekilde korona mı oldum diye düşündüm. Sitedeki korona başlıklarını okuyunca böyle oldukBugün duş alırken boğazımda diken batması hissi geldi nefesim daraldı dedim tamam korona oldum ilerledi makinaya bağlıcaklar hastaneye falan gitsem hemen dedim ama sabrettim ama ilaç aldımdoktorumla konuşucam ben ilaç içicem ya
İlacın eksikliğinden oluyor galiba bu durumun. Biraz daha sabredersen iyi olacaksın inşallah.Ben dün haberleri okudum bi psikiyatri doktoru koronadan ölmüş ondan sonra korktum ayy iyiydim ben ilaçları bırakalı 3 hafta oluyor ama 2 gündür fena atak geliyor ilaca başlıcam ben yine
Panik hep farklı şekillerde geliyor. Korkma. Anladığım kadarıyla korktuğumuz şeylerin başımıza gelmesi imkansız. Bunu anladığımızda iyileşmiş olacağız.Arkadaşlar panik vurdu başım bulandı sanki eşimin ismini bile unutucam gibi geldi şimdi açıldım sizede oldumu böyle ara ara korktum cok
Kaldığımız otel 5 yıldızlı Büyük Anadolu Otel Didimde hatta bugün teftiş memurları bile geldi teftiş günüymüş her yerde dezenfektanlar var kurallara uyduk olmayız inşallahBugün benim gittiğim psikolog oturacağım alanı da dezenfekte etti ama ben de korkmadım değil. Dün biraz üşüdüm aynı şekilde korona mı oldum diye düşündüm. Sitedeki korona başlıklarını okuyunca böyle olduk ☹
Terapistim ben yolculuğa çıkmadan evvel evinizden konfor alanınızdan uzaklaştığınız için olacak dedi hakikaten de oldu insanların içinde atak gelip de rezil olucam korkusu gelid korkunca daha çok geldi çok iyiydim aslında ama dün ve bugün ilaç aldımİlacın eksikliğinden oluyor galiba bu durumun. Biraz daha sabredersen iyi olacaksın inşallah.
Bana da öyle oluyor. Zor bir durum ama nasıl çözüm olacak terapi bilemiyorum kiTerapistim evinizden konfor alanınızdan uzaklaştığınız için olacak dedi ben yolculuğa çıkmadan evvel hakikaten de oldu insanların içinde atak gelip de rezil olucam korkusu gelid korkunca daha çok geldi çok iyiydim aslında ama dün ve bugün ilaç aldım
İyiydim hem de çok öyle böyle değil ama buraya gelince yine olduBana da öyle oluyor. Zor bir durum ama nasıl çözüm olacak terapi bilemiyorum ki
Aslında bugün psikoloğuma dedim ki ne güzel siz panik atak geçirmiyorsunuz hiç. Yok ben de geçiriyorum ama ne olduğunu bildiğim için panik yapmıyorum dedi. Demek ki hep var olacak bu durum ama biz üstünde durmayacağız. İnşallah iyi olursun canım. Tatilin tadını çıkar.İyiydim hem de çok öyle böyle değil ama buraya gelince yine olduaslında çok eğlendim arkadaşlarla kahkahalar falan dedim kendi kendime çok güldün ağlıcan kesin dedim kendi kendime atak başladı
Evet diğer insanlar da biz gibi atak geçiriyorlar ama biz yine aynısını yaşama korkusuyla daha çok tetikliyoruz. Bugün arkadaşım korona pandemi sürecinden sonra hep kötü senaryolar kurduğunu söyledi ama üstüne düşmüyor ayrı mesele biz korkuyoruz vücudumuzda birşey ters gitse hemen araştırma içerisine giriyoruz.Aslında bugün psikoloğuma dedim ki ne güzel siz panik atak geçirmiyorsunuz hiç. Yok ben de geçiriyorum ama ne olduğunu bildiğim için panik yapmıyorum dedi. Demek ki hep var olacak bu durum ama biz üstünde durmayacağız. İnşallah iyi olursun canım. Tatilin tadını çıkar.
Bu hastalık geçecek mi bazen ümitsizliğe kapılıyorum çok iyiyken en ufak streste yeniden gelmesi beni umutsuzlandırıyor.Bana da öyle oluyor. Zor bir durum ama nasıl çözüm olacak terapi bilemiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?