Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Bu hastalık geçecek mi bazen ümitsizliğe kapılıyorum çok iyiyken en ufak streste yeniden gelmesi beni umutsuzlandırıyor.
İşte ben bak son yaşadıklarımdan sonra herşey çok kötü bide regl dönemi yaklaşıyo iki kat sinir duygusallık ağlama uykum bölünüyo bi süre uyuyamıyorum gece yarıları yine herşey tepetaklak oldu niye her kötü şey beni buluyo aceba şu hayatda bi yüzüm gülmücekmi

Üşüme terleme bendede başladı panik atak belirtisimiş koronada öyle bişi yokmuş dedi doktor

Aynı beni anlatmışsın bakma gezdiğime ruhum daralıyor acaba evde olsaydım böyle olur muydum bugün düşündüm acaba ben hiç iyi olamayacak mıyım? O kadar iyiydim ki nasıl bu kadar kötü oldum anlayamıyorum şuan yoldayız daha Muğla'ya gidiyoruz ordan bot alcaz sonra 600 km eve yol da sıktı bi de anksiyete ah ah Cuma günü hürmetine Rabbim şifa versin hepimize

Aminnnnn Amin

Lut

Lit
Evet hiç kolay değil her zaman başaramadım mesela çok zordu benim için orayı terketmeden muhabbete dahil olmak başardığım zamanlar da oldu
[/QUO
Lütfen bana yazın özelden lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…