- 23 Ocak 2016
- 35.107
- 51.061
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.521
Çocukla zor ya. Yolcunun duası makbuldür. Bizlere de dua et olur mu?Kızlar hala yoldayız daha 200km var eve otobana girmesek o kadar da yol katedilmezdi kiz istifra etti arabada 2kez çocukla uzak yola gitmek çok zor gercekten çiş kaka ayrı mesele senin şehrinde Mudanya var İznik var Uludağ var ne halt ararsın oralardaevim de evim demeye başladım
Evet daha iyiyim ilacı bırakınca 1 1.5ay sonra yine ataklar başlıyor gelmeye ve yine aynı oldu 1ay oldu birakali aslında iyiydim ama uzun yola çıkınca stres yaptımİlaç kullanınca fark ediyor mu iyi hissediyor musun
Aa gerçekten mi edeyim ya hep ediyorum iyileselim diye hepimize ama terzi kendi sokugunu dikemiyor malesef aslinda senede 1kez tatile çocuğu bırakıp da gidicen ama kiyamiyoruz gidince aklımız kaliyor ee böyle de işkence oldu resmen çiş kaka ne ararsanÇocukla zor ya. Yolcunun duası makbuldür. Bizlere de dua et olur mu?
Aynı şeyleri yaşıyorum o yüzden yazışmak istedim. Özelden yazmak zorunda değilsiniz siz bilirsinizNeden özelden size yazicam anlayamadim
Aynen ya ben de kıyamıyorum. Okul kapandığından beri kızım olmadan dışarıya çıkamadım hiç. İyice bağlandı bana. Sağlıklı olalım da gezeriz ikiz gibiAa gerçekten mi edeyim ya hep ediyorum iyileselim diye hepimize ama terzi kendi sokugunu dikemiyor malesef aslinda senede 1kez tatile çocuğu bırakıp da gidicen ama kiyamiyoruz gidince aklımız kaliyor ee böyle de işkence oldu resmen çiş kaka ne ararsan
Yok ondan degil bazen buradan özelden yazıp hoca söyleyenler oluyor hipnoz söyleyenler oluyor öyle sandımAynı şeyleri yaşıyorum o yüzden yazışmak istedim. Özelden yazmak zorunda değilsiniz siz bilirsiniz
Önem vermem ben zaten ama vücudumdada rahatsızlıklar olunca bi acebalar oluşuyo
Nedense atak geldi gelicek deyince, daha kötü oluyoruz..Terapistim ben yolculuğa çıkmadan evvel evinizden konfor alanınızdan uzaklaştığınız için olacak dedi hakikaten de oldu insanların içinde atak gelip de rezil olucam korkusu gelid korkunca daha çok geldi çok iyiydim aslında ama dün ve bugün ilaç aldım
Aynen öyle gelmesinden korkuyoruz korktukça daha çok geliyorNedense atak geldi gelicek deyince, daha kötü oluyoruz..
Sadece boğazda acıyla olmuyo ateş öksürük ishal en büyük özelliği Allah korusunBenim boğazımda acı var ağrıyor korona falan olmamışımdır inşallah
Boğaz acısı yanında ateş de olması lazım dimi benim de aklıma o geliyorSadece boğazda acıyla olmuyo ateş öksürük ishal en büyük özelliği Allah korusun
Kız ne zaman kınaKızlar ben aşırı heyecan yaptım yaaa
Yarın öğlen yapcaz canım evde olacakkkKız ne zaman kına
Rabbim selâmet versinAynen öyle gelmesinden korkuyoruz korktukça daha çok geliyor
öyle birşey yoktur canım inşaAllah. Bende de kafaya takınca nefes darlığı oluyor. Biz tedbirimizi alalım. Rabbimize tevekkül edelimBenim boğazımda acı var ağrıyor korona falan olmamışımdır inşallah
Ben hiç doktora da gitmedim ilaçta kullanmadım yapı olarak panik ve evhamlı bi insanım zaten ama ikinci Doğumdan sonra bi de bu virüs olayından sonra panik ve evham bende hastalık haline geldi ilaçlara bağımlı olmaktan korkuyorum 31 yaşındayım ama bu şekilde de nasıl yaşarım küçük bebeğim 6 yaşında kızım var üzerimde bi gerginlik var ev işi bebek bakımı büyük olan kızım beni yoruyor geriyorEvet daha iyiyim ilacı bırakınca 1 1.5ay sonra yine ataklar başlıyor gelmeye ve yine aynı oldu 1ay oldu birakali aslında iyiydim ama uzun yola çıkınca stres yaptım
Başınız ağrıdığında nasıl ilaç alıyosanız buda ruh sağlığı kendinize ve çevrenize sağlıklı bi ruhla olmak için kullanmanız şart yoksa siz ve çevrenizdekiler eş çocuk hayat vs... çekilmez yaşanmaz bi hal alır !! Allah şifalar versin kolaylık versin çocuklarla daha zor olsa gerek çünküBen hiç doktora da gitmedim ilaçta kullanmadım yapı olarak panik ve evhamlı bi insanım zaten ama ikinci Doğumdan sonra bi de bu virüs olayından sonra panik ve evham bende hastalık haline geldi ilaçlara bağımlı olmaktan korkuyorum 31 yaşındayım ama bu şekilde de nasıl yaşarım küçük bebeğim 6 yaşında kızım var üzerimde bi gerginlik var ev işi bebek bakımı büyük olan kızım beni yoruyor geriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?