Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Kızlar hala yoldayız daha 200km var eve otobana girmesek o kadar da yol katedilmezdi kiz istifra etti arabada 2kez çocukla uzak yola gitmek çok zor gercekten çiş kaka ayrı mesele senin şehrinde Mudanya var İznik var Uludağ var ne halt ararsın oralarda evim de evim demeye başladım

Çocukla zor ya. Yolcunun duası makbuldür. Bizlere de dua et olur mu?

Çocukla zor ya. Yolcunun duası makbuldür. Bizlere de dua et olur mu?
Aa gerçekten mi edeyim ya hep ediyorum iyileselim diye hepimize ama terzi kendi sokugunu dikemiyor malesef aslinda senede 1kez tatile çocuğu bırakıp da gidicen ama kiyamiyoruz gidince aklımız kaliyor ee böyle de işkence oldu resmen çiş kaka ne ararsan

Aynen ya ben de kıyamıyorum. Okul kapandığından beri kızım olmadan dışarıya çıkamadım hiç. İyice bağlandı bana. Sağlıklı olalım da gezeriz ikiz gibi

Önem vermem ben zaten ama vücudumdada rahatsızlıklar olunca bi acebalar oluşuyo
Nedense atak geldi gelicek deyince, daha kötü oluyoruz..

Benim boğazımda acı var ağrıyor korona falan olmamışımdır inşallah
öyle birşey yoktur canım inşaAllah. Bende de kafaya takınca nefes darlığı oluyor. Biz tedbirimizi alalım. Rabbimize tevekkül edelim hayır da şerde Mevladan

Evet daha iyiyim ilacı bırakınca 1 1.5ay sonra yine ataklar başlıyor gelmeye ve yine aynı oldu 1ay oldu birakali aslında iyiydim ama uzun yola çıkınca stres yaptım
Ben hiç doktora da gitmedim ilaçta kullanmadım yapı olarak panik ve evhamlı bi insanım zaten ama ikinci Doğumdan sonra bi de bu virüs olayından sonra panik ve evham bende hastalık haline geldi ilaçlara bağımlı olmaktan korkuyorum 31 yaşındayım ama bu şekilde de nasıl yaşarım küçük bebeğim 6 yaşında kızım var üzerimde bi gerginlik var ev işi bebek bakımı büyük olan kızım beni yoruyor geriyor

Başınız ağrıdığında nasıl ilaç alıyosanız buda ruh sağlığı kendinize ve çevrenize sağlıklı bi ruhla olmak için kullanmanız şart yoksa siz ve çevrenizdekiler eş çocuk hayat vs... çekilmez yaşanmaz bi hal alır !! Allah şifalar versin kolaylık versin çocuklarla daha zor olsa gerek çünkü Rabbim eksikde etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…