Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

İyi geceler salla demene çok sevindim bu güzel bi adım bendede uyku sorunu başladı malesefki ne malesef hemde Allah bildiği gibi yapsın bizi bu duruma düşürenleri ne diyim

Allah yardımcınız olsun

Allah bağışlasın evlatlarınızı evet bu hastalık maalesef insanı yoruyor günlük aktiviteleri yaparken insan zorlanıyor

Kızım doğduğundan beri kullanıyorum 3 yıldır daha öncesinde de ara ara kullandım

Allah yardımcıları olsun şifa versin üzücü

Kizlar ben piskologdan çıktım ertesi gün daha kötü oldum beni tatmin etmedi galiba önüne gelen piskolog oluyor yahu ahahahhaha biraz dalga geçeyim ev işi yaparken bile sıkılıyorum minikkkkkkk sen evlimisin çocuk varmı bu etrafı neyapacaz kaç yaşındasın bide ne çok soru sordum

Neden daha kötü oldun ne dedi

Aynı şeyleri yaşıyorum hep aklımda koti hastalık. Ellerimle vücuduma bakıyorum sanki her yerim şiş

Sero sana nasıl test yapıldı kolay mı inşallah bana da yaparlar boğazım çok ağrıyor ya acaba rüzgardan üşüttüm mü korona mı oldum ya
Tat veya koku almada sıkıntın var mı? Bu belirti de koronada görülüyormuş sıklıkla, buna da dikkat et istersen. Boğaz ağrısı tek başına test için yeterli olmayabilir ya ateşe çok dikkat ediyorlar diye biliyorum. Değildir muhtemelen ama sen istersen yine de emin olmak için doktora başvur

Bende öyleyim meme muayenesi yapıyorum hep elime bırseyler geliyor gibi. Usg çektim 2 ay evvel. Sanki bedenimde hep şişlik var gibi ayağıma dokunuyorum belki kas ama bana şiş gibi geliyor

Tat koku kaybı yok çok şükür ama boğaz ağrısı diye test yaptılar ilaç da verdiler 2 gün sonra sonuç

Kızlar şimdi test yaptılar burnuma boğazıma çubuk sokarak yani sürüntü testi 2 gün sonra sonuç inşallah temiz çıkar ilaç verdiler içeriden Dr reçete de yazdı önümde bir bayan vardı pozitif çıkmış hamile yatış verdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…