- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.541
İyi geceler salla demene çok sevindim bu güzel bi adımKizlar iyigeceler ben bugün biraz iyidim arada basıyor panik ama salla diyorum bende psikiyatriye gidecem inşallah dün çok fenaydim basım bulaniyordu resmenNiloyatospikk cnm sen 1 yıl ilaç kullanmadinmi minikkkkkkk haklısın etrafimdakileri görmek istemiyorum bile ama mesafede koyulmuyor maalesef
Allah yardımcınız olsunBen hiç doktora da gitmedim ilaçta kullanmadım yapı olarak panik ve evhamlı bi insanım zaten ama ikinci Doğumdan sonra bi de bu virüs olayından sonra panik ve evham bende hastalık haline geldi ilaçlara bağımlı olmaktan korkuyorum 31 yaşındayım ama bu şekilde de nasıl yaşarım küçük bebeğim 6 yaşında kızım var üzerimde bi gerginlik var ev işi bebek bakımı büyük olan kızım beni yoruyor geriyor
Allah bağışlasın evlatlarınızı evet bu hastalık maalesef insanı yoruyor günlük aktiviteleri yaparken insan zorlanıyorBen hiç doktora da gitmedim ilaçta kullanmadım yapı olarak panik ve evhamlı bi insanım zaten ama ikinci Doğumdan sonra bi de bu virüs olayından sonra panik ve evham bende hastalık haline geldi ilaçlara bağımlı olmaktan korkuyorum 31 yaşındayım ama bu şekilde de nasıl yaşarım küçük bebeğim 6 yaşında kızım var üzerimde bi gerginlik var ev işi bebek bakımı büyük olan kızım beni yoruyor geriyor
Kızım doğduğundan beri kullanıyorum 3 yıldır daha öncesinde de ara ara kullandımKizlar iyigeceler ben bugün biraz iyidim arada basıyor panik ama salla diyorum bende psikiyatriye gidecem inşallah dün çok fenaydim basım bulaniyordu resmenNiloyatospikk cnm sen 1 yıl ilaç kullanmadinmi minikkkkkkk haklısın etrafimdakileri görmek istemiyorum bile ama mesafede koyulmuyor maalesef
Git git canım tedbir iyidir inşAllah covid değildirKızlar birazdan hastaneye gidicem boğazım çok ağrıyor diken batıyor inşallah korona olmamışımdır
Şimdi duydum karşı komşularım memleketine gittiler trafik kazası geçirmişler yoğun bakımdan çıkmışlar karşı tarafta ölü varmış abinin hapse girme ihtimali var komşumu aradım hüngür hüngür ağlıyor dua istiyorGit git canım tedbir iyidir inşAllah covid değildir
Allah yardımcıları olsun şifa versin üzücüŞimdi duydum karşı komşularım memleketine gittiler trafik kazası geçirmişler yoğun bakımdan çıkmışlar karşı tarafta ölü varmış abinin hapse girme ihtimali var komşumu aradım hüngür hüngür ağlıyor dua istiyor
Ne güzel olmuşsundur şimdi taze gelin senHeyecan dorukta gebereceeemmmmmmm
Neden daha kötü oldun ne dediKizlar ben piskologdan çıktım ertesi gün daha kötü oldum beni tatmin etmedi galiba önüne gelen piskolog oluyor yahu ahahahhaha biraz dalga geçeyim ev işi yaparken bile sıkılıyorumminikkkkkkk sen evlimisin çocuk varmı bu etrafı neyapacaz kaç yaşındasın bide ne çok soru sordum
Sero sana nasıl test yapıldı kolay mı inşallah bana da yaparlar boğazım çok ağrıyor ya acaba rüzgardan üşüttüm mü korona mı oldum yaAllah yardımcıları olsun şifa versin üzücü
Aynı şeyleri yaşıyorum hep aklımda koti hastalık. Ellerimle vücuduma bakıyorum sanki her yerim şişCanim sendeki hem panik atak hem de hastalik hastalığı var ayni sorunlar ben de de var kendimi sana anlatayim belki biraz moral olur yani bende ayni sorunlarla ugrasiyorum
Kac kere doktorlara gittim hatta bir doktorla da kalmıyorum 2 3 doktora gidince iyilesiyorum
Yakin zamanda yaşadıklarımdan anlatayim
Kulağım ağrıyordu hemde oyle boyle degil agri kesici bile fayda etmiyordu ve basimda ağrıyordu o kadar korkuyordum ki acaba beynimde bisey mi var diye
Ilk kbb ye gittim muayene etti her şey temiz dedi
O hafta birden agrilarim gecti daha sonra bir daha başladı bu sefer tip fakültesindeki kbb ye gittim o da baktı ablam kulagin da beynin de tertemiz sinüzit bile yok dedi yine geçti 15 gun daha sonra tekrar basladi
Bu sefer hep gittigim kbb doktoruna gittim o da baktı
Temiz dedi kas ağrısı olabilir dedi bende de oluyor dedi ve daha doktordan cikmadan kulagimin agrisi geçti
Şimdiki sorunum ise ocakta tuo bebek yaptirmistim ee haliyle de bir suru hormon ilacı kullandım tedavim negatifle sonuçlandı 15 ocakta ilaçları biraktim adet de oldum ama hep aklimda bu ilaçların göğüslerde bisey cikarir mi acaba kist gibi diye salakca seyler dolanıp dururken sol gogsum sızlamaya başladı ve bir haftadir da iğne batar gibi sizliyor galiba hala ilaçların etkisi ama kafamda deli sorular niye daha cok sol gogsumde oluyor diye gunde 50 kere gogsumu kontrol ediyorum acaba bisey var mi diye yok ama yine de korkuyorum bu sizlama ne diye
Tat veya koku almada sıkıntın var mı? Bu belirti de koronada görülüyormuş sıklıkla, buna da dikkat et istersen. Boğaz ağrısı tek başına test için yeterli olmayabilir ya ateşe çok dikkat ediyorlar diye biliyorum. Değildir muhtemelen ama sen istersen yine de emin olmak için doktora başvurSero sana nasıl test yapıldı kolay mı inşallah bana da yaparlar boğazım çok ağrıyor ya acaba rüzgardan üşüttüm mü korona mı oldum ya
Bende öyleyim meme muayenesi yapıyorum hep elime bırseyler geliyor gibi. Usg çektim 2 ay evvel. Sanki bedenimde hep şişlik var gibi ayağıma dokunuyorum belki kas ama bana şiş gibi geliyorCanim sendeki hem panik atak hem de hastalik hastalığı var ayni sorunlar ben de de var kendimi sana anlatayim belki biraz moral olur yani bende ayni sorunlarla ugrasiyorum
Kac kere doktorlara gittim hatta bir doktorla da kalmıyorum 2 3 doktora gidince iyilesiyorum
Yakin zamanda yaşadıklarımdan anlatayim
Kulağım ağrıyordu hemde oyle boyle degil agri kesici bile fayda etmiyordu ve basimda ağrıyordu o kadar korkuyordum ki acaba beynimde bisey mi var diye
Ilk kbb ye gittim muayene etti her şey temiz dedi
O hafta birden agrilarim gecti daha sonra bir daha başladı bu sefer tip fakültesindeki kbb ye gittim o da baktı ablam kulagin da beynin de tertemiz sinüzit bile yok dedi yine geçti 15 gun daha sonra tekrar basladi
Bu sefer hep gittigim kbb doktoruna gittim o da baktı
Temiz dedi kas ağrısı olabilir dedi bende de oluyor dedi ve daha doktordan cikmadan kulagimin agrisi geçti
Şimdiki sorunum ise ocakta tuo bebek yaptirmistim ee haliyle de bir suru hormon ilacı kullandım tedavim negatifle sonuçlandı 15 ocakta ilaçları biraktim adet de oldum ama hep aklimda bu ilaçların göğüslerde bisey cikarir mi acaba kist gibi diye salakca seyler dolanıp dururken sol gogsum sızlamaya başladı ve bir haftadir da iğne batar gibi sizliyor galiba hala ilaçların etkisi ama kafamda deli sorular niye daha cok sol gogsumde oluyor diye gunde 50 kere gogsumu kontrol ediyorum acaba bisey var mi diye yok ama yine de korkuyorum bu sizlama ne diye
Tat koku kaybı yok çok şükür ama boğaz ağrısı diye test yaptılar ilaç da verdiler 2 gün sonra sonuçTat veya koku almada sıkıntın var mı? Bu belirti de koronada görülüyormuş sıklıkla, buna da dikkat et istersen. Boğaz ağrısı tek başına test için yeterli olmayabilir ya ateşe çok dikkat ediyorlar diye biliyorum. Değildir muhtemelen ama sen istersen yine de emin olmak için doktora başvur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?