- 20 Ağustos 2016
- 247
- 233
- 103
- 29
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.561
Inşallah negatif çıkar, telaş yapmayın şimdi sonuç gelene kadar psikolojik olarak kendinizi çok sıkmayın. Belki sonuç çıkana kadar sikayetiniz geçecek belli bile olmaz.Kızlar şimdi test yaptılar burnuma boğazıma çubuk sokarak yani sürüntü testi 2 gün sonra sonuç inşallah temiz çıkar ilaç verdiler içeriden Dr reçete de yazdı önümde bir bayan vardı pozitif çıkmış hamile yatış verdiler.
İnşAllah geçer boğazım çok ağrıyor bazen azalıyor ağrı bazen çok çoğalıyor üşütmüş de olabilirim salaklığıma doymayım tatile gittim ben ama otelde önlemler çoktu her yer dezenfektandı açık büfeyi hep görevliler verdi kimse tabakalara yiyeceklere servis çatalına ellemedi umarım geçmemiştir hep açık havada yemek yedik negatif çıksın gitmicem bi yere ders oldu bana ama bu koronanın biteceği de yok hep evdeyiz çok bunaldımInşallah negatif çıkar, telaş yapmayın şimdi sonuç gelene kadar psikolojik olarak kendinizi çok sıkmayın. Belki sonuç çıkana kadar sikayetiniz geçecek belli bile olmaz.
Çok basit çubukla bi boğaza bide buruna sürüntü alıyorlar bide tomografi çekiliyo ciğere bakılıyoSero sana nasıl test yapıldı kolay mı inşallah bana da yaparlar boğazım çok ağrıyor ya acaba rüzgardan üşüttüm mü korona mı oldum ya
Yaptılar kuzum az önce 2 gün sonra sonuç inşallahÇok basit çubukla bi boğaza bide buruna sürüntü alıyorlar bide tomografi çekiliyo ciğere bakılıyo
Evet e nabızdan takip et belli olmuyo 1 gün sonrasıda çıkabilir inş yokturYaptılar kuzum az önce 2 gün sonra sonuç inşallah
gecmis olsun canim icini ferah tut bizler kolumuz agrisa panik yapiyoruz insallah sonuc temiz gelirYaptılar kuzum az önce 2 gün sonra sonuç inşallah
Eşinizde herhangi bir belirti var mı? Sonuçta tatile beraber gittiniz ve birinizde varsa diğerinde olması çok muhtemel. O nasıl hissediyor?İnşAllah geçer boğazım çok ağrıyor bazen azalıyor ağrı bazen çok çoğalıyor üşütmüş de olabilirim salaklığıma doymayım tatile gittim ben ama otelde önlemler çoktu her yer dezenfektandı açık büfeyi hep görevliler verdi kimse tabakalara yiyeceklere servis çatalına ellemedi umarım geçmemiştir hep açık havada yemek yedik negatif çıksın gitmicem bi yere ders oldu bana ama bu koronanın biteceği de yok hep evdeyiz çok bunaldım
Ne güzel Çok ama çok mutlu oldum adınıza. Umarım bizler de sizin gibi rahatlayabiliriz. Bunu söylemeniz bile benim için bir umut oldu. Cakra temizliği hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz acaba?Kizlar ben 2 seans aldim daha once bahsetmistm sizlere.Ben 2019 temmuz ayinda tamamen ilaclari biraktim cok agir ataklar gecirdim ama direndim almadim bas etme yontemleri arastrdim kendimi telkin ettim nefes egzersizleri yaptim ama en buyuk destegim esimden geldi her atakda yanimda olup sakinlestirip gececek diyerek elinden geleni yapti boyle boyle ataklar azaldi simdi tamamen bitirmek adina hem psikolog hem de online cakra temizligi icin seans aliyorum inanilmaz gelismeler ilerlemeler var Allah ima bin sukur kuş gibi beynim vucudum cok rahatladi cok imanarak basladim bitecek dedim elimden geleni yapiyorum rabbim herbirimize sifa versin insallah
oncelikle sunu soyliyim ben hayat bitti benim icin derdim berbat bi haldeydim okadr zor gunler gecirdim ki 3 yil hayalet gbi yasadim geven sene temmuzdan itibaren inat ettim ne yol varsa deniycem diye once nefes egzersizleriyle basladim psikologum da beynimi ve nefesimi yonetebildigim an bundan kurtulacagimi soyledi buna en basta kendiniz inanin cakra temizliginide arkadasim onerdi oylelikle basladim ve hayata bakis acimi degistirdi olumsuz dusunmek yasak dedi once bna olumsuz bisi dusundugun an aklima hemen olumlu seyler dusunup gulmeye basla dedi sen guldukce beynindeki olumlu hormonlar devreye girecek gulecek birsey yoksada gül bunu hergun yaptikca nasil degisecegini goreceksin dedi ve hergun olumlamalar yapmaya basladim 1 saat suruyor seans hafata 1 kez aliyorum online olarak gecmisteki uzuntuleri affedemediklerini konusarak affetmeyi temizlemeyi sagliyor toplam 8 seans surebilir belki 5.seansda da bitebilir dedi simdilik 3.seansi alicam daha gelismeleri muhakkak yazicam burdan.bu hastaligi yasamayan kimseye derdinizi anlatmayin cunku anlamaz ancak yasayan bilir ama cozumsuz degil once bunu aklinizdan cikarmayin ❤Ne güzel Çok ama çok mutlu oldum adınıza. Umarım bizler de sizin gibi rahatlayabiliriz. Bunu söylemeniz bile benim için bir umut oldu. Cakra temizliği hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz acaba?
Aa inşallah bakarım ya çabuk çıkar korku var şimdi üstümdeEvet e nabızdan takip et belli olmuyo 1 gün sonrasıda çıkabilir inş yoktur
Evet bende bakarken ödüm kopuyoduAa inşallah bakarım ya çabuk çıkar korku var şimdi üstümde
Yok gayet sağlıklı ben denizde dalga varken bile şezlongta uzun süre durdum muhtemelen rüzgarı yedimEşinizde herhangi bir belirti var mı? Sonuçta tatile beraber gittiniz ve birinizde varsa diğerinde olması çok muhtemel. O nasıl hissediyor?
Ama bence covid değilsinEvet bende bakarken ödüm kopuyodu
Ya pozitif çıkarsa korkusu var şimdi önümde bir bayan vardı gayet iyi geziniyordu testi pozitif çıkmış hastaneye yatırcklardıEvet bende bakarken ödüm kopuyodu
Şezlongta rüzgarı yedim muhtemelen çünkü öğleden sonra çok dalga oldu oh mis serin diye durdum benAma bence covid değilsin ☺
Kesinlikle öyle yada hava değilikliği alerji tarzında olabilir benim alerji geniz akıntıdan boğazım devamlı kötü ama yinede bile bile hep covidmiyim düşüncesi geliyoYok gayet sağlıklı ben denizde dalga varken bile şezlongta uzun süre durdum muhtemelen rüzgarı yedim
Sağol canım eşim de öyle dedi ben bu sahneyi tanıyorum şuan panikatak yapıyorsun dedi kahvaltıyı yaptığım giib çıktım evdengecmis olsun canim icini ferah tut bizler kolumuz agrisa panik yapiyoruz insallah sonuc temiz gelir
Ayyy Allah korusun benimde sokağın bi ucundaki apartmanı karantinaya almışlarYa pozitif çıkarsa korkusu var şimdi önümde bir bayan vardı gayet iyi geziniyordu testi pozitif çıkmış hastaneye yatırcklardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?