Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Inşallah negatif çıkar, telaş yapmayın şimdi sonuç gelene kadar psikolojik olarak kendinizi çok sıkmayın. Belki sonuç çıkana kadar sikayetiniz geçecek belli bile olmaz.

Inşallah negatif çıkar, telaş yapmayın şimdi sonuç gelene kadar psikolojik olarak kendinizi çok sıkmayın. Belki sonuç çıkana kadar sikayetiniz geçecek belli bile olmaz.
İnşAllah geçer boğazım çok ağrıyor bazen azalıyor ağrı bazen çok çoğalıyor üşütmüş de olabilirim salaklığıma doymayım tatile gittim ben ama otelde önlemler çoktu her yer dezenfektandı açık büfeyi hep görevliler verdi kimse tabakalara yiyeceklere servis çatalına ellemedi umarım geçmemiştir hep açık havada yemek yedik negatif çıksın gitmicem bi yere ders oldu bana ama bu koronanın biteceği de yok hep evdeyiz çok bunaldım

Eşinizde herhangi bir belirti var mı? Sonuçta tatile beraber gittiniz ve birinizde varsa diğerinde olması çok muhtemel. O nasıl hissediyor?

Kizlar ben 2 seans aldim daha once bahsetmistm sizlere.Ben 2019 temmuz ayinda tamamen ilaclari biraktim cok agir ataklar gecirdim ama direndim almadim bas etme yontemleri arastrdim kendimi telkin ettim nefes egzersizleri yaptim ama en buyuk destegim esimden geldi her atakda yanimda olup sakinlestirip gececek diyerek elinden geleni yapti boyle boyle ataklar azaldi simdi tamamen bitirmek adina hem psikolog hem de online cakra temizligi icin seans aliyorum inanilmaz gelismeler ilerlemeler var Allah ima bin sukur kuş gibi beynim vucudum cok rahatladi cok imanarak basladim bitecek dedim elimden geleni yapiyorum rabbim herbirimize sifa versin insallah

Ne güzel Çok ama çok mutlu oldum adınıza. Umarım bizler de sizin gibi rahatlayabiliriz. Bunu söylemeniz bile benim için bir umut oldu. Cakra temizliği hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz acaba?

Ne güzel Çok ama çok mutlu oldum adınıza. Umarım bizler de sizin gibi rahatlayabiliriz. Bunu söylemeniz bile benim için bir umut oldu. Cakra temizliği hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz acaba?
oncelikle sunu soyliyim ben hayat bitti benim icin derdim berbat bi haldeydim okadr zor gunler gecirdim ki 3 yil hayalet gbi yasadim geven sene temmuzdan itibaren inat ettim ne yol varsa deniycem diye once nefes egzersizleriyle basladim psikologum da beynimi ve nefesimi yonetebildigim an bundan kurtulacagimi soyledi buna en basta kendiniz inanin cakra temizliginide arkadasim onerdi oylelikle basladim ve hayata bakis acimi degistirdi olumsuz dusunmek yasak dedi once bna olumsuz bisi dusundugun an aklima hemen olumlu seyler dusunup gulmeye basla dedi sen guldukce beynindeki olumlu hormonlar devreye girecek gulecek birsey yoksada gül bunu hergun yaptikca nasil degisecegini goreceksin dedi ve hergun olumlamalar yapmaya basladim 1 saat suruyor seans hafata 1 kez aliyorum online olarak gecmisteki uzuntuleri affedemediklerini konusarak affetmeyi temizlemeyi sagliyor toplam 8 seans surebilir belki 5.seansda da bitebilir dedi simdilik 3.seansi alicam daha gelismeleri muhakkak yazicam burdan.bu hastaligi yasamayan kimseye derdinizi anlatmayin cunku anlamaz ancak yasayan bilir ama cozumsuz degil once bunu aklinizdan cikarmayin ❤

Yok gayet sağlıklı ben denizde dalga varken bile şezlongta uzun süre durdum muhtemelen rüzgarı yedim
Kesinlikle öyle yada hava değilikliği alerji tarzında olabilir benim alerji geniz akıntıdan boğazım devamlı kötü ama yinede bile bile hep covidmiyim düşüncesi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…