- 23 Ocak 2016
- 35.142
- 51.088
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.581
Bu aralar bizim burda bir sürü felaket haberleri var komşunun oğlu denizde boğulma tehlikesi geçirmiş yoğun bakıma almışlar ben onu bi duydum denizde başladım atak benimAyyy Allah korusun benimde sokağın bi ucundaki apartmanı karantinaya almışlar
Niloya çok geçmiş olsun. Bence korona değilsin de sonucunu gör ferahlarsın inşallah.Bu aralar bizim burda bir sürü felaket haberleri var komşunun oğlu denizde boğulma tehlikesi geçirmiş yoğun bakıma almışlar ben onu bi duydum denizde başladım atak benim
Bence sizin corona değil zaten tatilden döndüğünüz için belki içten içe dr corona oldum mu diye stres yaptınız. O kadar yol gidip geldiniz camlar açıktı belki de onun rüzgarı da olabilir. Inşallah negatif sonucu paylaşırsınız bizimle. Bende belirti falan yokken, haziranın ortasında tarama için eve gelmişlerdi test yapmaya. Benden örnek aldılar. 2 gün ben de zor beklemiştim ya koronaysam diye halbuki belirtim bile yok rastgele seçiliyordu adresler denk gelmişti sadce. Biz olumsuz düşünmeye çok yatkın oluyoruz, 2. Günün sonunda çıkmıştı sonuç negatif çok şükür. Sizin de öyle olur inşallah.Bu aralar bizim burda bir sürü felaket haberleri var komşunun oğlu denizde boğulma tehlikesi geçirmiş yoğun bakıma almışlar ben onu bi duydum denizde başladım atak benim
9’7 çok kötü değil tabiki panik atak sıcakda etkiliyo çünküKızlar ben de bugün dışarda geziyorum ama hava çok sıcak. Maske falan da hiç çıkarmadım. Sonra birden gözlerim kararmaya başladı. Kulağım uğuldadı. Kendimi bir banka zor attım yoksa yere düşecektim. Tansiyonum 9a 7 çıktı. Bu panik atak değildir dimi. Gerçekten bayılmışımdır.
rndeBende uzaninca oluyorhude58, post: 64722582, member: 662164"]
Kizlar günaydın dün gece duştan sonra başladı yazmıştım göğsümde baskı nefes darlığı sizde de oluyormu sanki göğsüme bişey oturmuş .kalp krizi olsa böyle suerermiki
Sero abla ama panik atakta bayılma olmuyor demişti psikoloğum. Yani panik ataktan mı bayıldım şimdi?9’7 çok kötü değil tabiki panik atak sıcakda etkiliyo çünkü
Kalp krizi öyle değil korkma hele bide dinlenme halinde olunca hiç korkmarndeBende uzaninca oluyor
Sen kendinden geçtin bayıldınmı o andaSero abla ama panik atakta bayılma olmuyor demişti psikoloğum. Yani panik ataktan mı bayıldım şimdi?
İnşAllah çok sağolun yok camlar açık değildi klima çalıştı baygın gibi uyudum halsizlik var inşallah negatif çıkar sağolun desteğiniz içinBence sizin corona değil zaten tatilden döndüğünüz için belki içten içe dr corona oldum mu diye stres yaptınız. O kadar yol gidip geldiniz camlar açıktı belki de onun rüzgarı da olabilir. Inşallah negatif sonucu paylaşırsınız bizimle. Bende belirti falan yokken, haziranın ortasında tarama için eve gelmişlerdi test yapmaya. Benden örnek aldılar. 2 gün ben de zor beklemiştim ya koronaysam diye halbuki belirtim bile yok rastgele seçiliyordu adresler denk gelmişti sadce. Biz olumsuz düşünmeye çok yatkın oluyoruz, 2. Günün sonunda çıkmıştı sonuç negatif çok şükür. Sizin de öyle olur inşallah.
İnşAllah canım çok sağolNiloya çok geçmiş olsun. Bence korona değilsin de sonucunu gör ferahlarsın inşallah.
4 ay evvel yine oldu kardiyoloji ye gittim tekrar mı gitsem yada göğüs hastalıklarına ne dersinizKalp krizi öyle değil korkma hele bide dinlenme halinde olunca hiç korkma
Sen bayılmamışsınki banka atmışın kendini sıcak çarpıntı insanı sarsar tabi gözünüde karartır midede bulandırır ben normal evde bile bazen bayılcak gibi oluyorum elim ayağım boşalıyo uzanmasam gidecem sanıyorum baygınlık hissi var panık atakta bayılma yok tabiSero abla ama panik atakta bayılma olmuyor demişti psikoloğum. Yani panik ataktan mı bayıldım şimdi?
Banka kendimi atmadan hemen önce etraf tamamen karardı. Oraya düştüm sero abla. Allah kurtarsın bizleri ya. İnan bıktım. Yaşamaktan yoruldumSen kendinden geçtin bayıldınmı o anda
Canım hava çok sıcak ondan olmuştur ben de hastaneye giderken çıktım ama eve zor geldimKızlar ben de bugün dışarda geziyorum ama hava çok sıcak. Maske falan da hiç çıkarmadım. Sonra birden gözlerim kararmaya başladı. Kulağım uğuldadı. Kendimi bir banka zor attım yoksa yere düşecektim. Tansiyonum 9a 7 çıktı. Bu panik atak değildir dimi. Gerçekten bayılmışımdır.
Hayır panikatak değil canım o tansiyonunun düşmüş sıcaklardan kaynaklı ben hastaneden geldiğimden beri uykulu uykulu yattım çok kötü oldum sıcaktan bir de grip hapı içmiştim eve zor geldim aşırı sıcak hava korkmana gerek yok ağzında maske de olunca fenalaşmışsın ben insan olmayan yerlerde çeneme indirdim yoksa şapı şapır terledimBanka kendimi atmadan hemen önce etraf tamamen karardı. Oraya düştüm sero abla. Allah kurtarsın bizleri ya. İnan bıktım. Yaşamaktan yoruldum
Çok sağol canım. Zaten uzanınca kendime geldim. Panik atakta uzunca bir süre geçmiyordu etkisi. Rabbim hepimize şifalar versin. Bazen dayanamayacak noktada buluyorum kendimi.Canım hava çok sıcak ondan olmuştur ben de hastaneye giderken çıktım ama eve zor geldim
Az önce psikoloğumu aradım. O da tansiyon ve şekerin düşmüştür dedi. Ne bileyim niloya herşeyden korkulur mu ben korkuyorum işteHayır panikatak değil canım o tansiyonunun düşmüş sıcaklardan kaynaklı ben hastaneden geldiğimden beri uykulu uykulu yattım çok kötü oldum sıcaktan bir de grip hapı içmiştim eve zor geldim aşırı sıcak hava korkmana gerek yok ağzında maske de olunca fenalaşmışsın ben insan olmayan yerlerde çeneme indirdim yoksa şapı şapır terledim
Ben eve zor attım kendimi çok sıcaktıSen bayılmamışsınki banka atmışın kendini sıcak çarpıntı insanı sarsar tabi gözünüde karartır midede bulandırır ben normal evde bile bazen bayılcak gibi oluyorum elim ayağım boşalıyo uzanmasam gidecem sanıyorum baygınlık hissi var panık atakta bayılma yok tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?