Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Çok sağol canım. Zaten uzanınca kendime geldim. Panik atakta uzunca bir süre geçmiyordu etkisi. Rabbim hepimize şifalar versin. Bazen dayanamayacak noktada buluyorum kendimi.
Yok canım korkma o panikataktan değil sadece aşırı sıcak öğle saatlerinde çıkma maskeyi de hiç çıkarmamışsın ondan ben insanlara yaklaşınca maskeyi çenemden yukarı kaldırıyorum teri bi gör hastaneden gelirken eve yol bitmicek sandım çok da uzak değil ama klimalar çalışmıyor hiçbir yerde bunaltıcı sıcak tamamen ondan kaynaklı öğle saatleri çıkma canım

Az önce psikoloğumu aradım. O da tansiyon ve şekerin düşmüştür dedi. Ne bileyim niloya herşeyden korkulur mu ben korkuyorum işte
Şeker düşmeside kötü annemden biliyorum korkma ama hava sıcak bunlar normal şeyler vücutda odun değilki bazı şeylere tepki verecek bende türksele gittim yürüdüm kalbim anammmm sıcakdan azımda attı

Çok sağol niloya. Burada sayende bir aradayız ve inan yazdıklarınız moral oluyor bana Allah razı olsun. Doğru diyorsun öğle saatlerinde daha çıkmam

Şeker düşmeside kötü annemden biliyorum korkma ama hava sıcak bunlar normal şeyler vücutda odun değilki bazı şeylere tepki verecek bende türksele gittim yürüdüm kalbim anammmm sıcakdan azımda attı
Doğru diyorsun sero abla. Normal bir insanın umurunda olmaz ama benim gibi panik atak olan biri için felaket oluyor.

Az önce psikoloğumu aradım. O da tansiyon ve şekerin düşmüştür dedi. Ne bileyim niloya herşeyden korkulur mu ben korkuyorum işte
Çok geçmiş olsun. Gerçekten çok sıcak gün içinde ben de evde bazen bayılacak gibi hissediyorum. Korkmayın desem etkisi olmayacak biliyorum ama şu an olumsuz düşüncenizi olumluya çevirin. Çok kötü oldum gözlerim karardı bayıldım çok kötüydü diye düşünmek yerine, bazen bunlar olabilir, bunlar olsa da bayılma gibi bi olay atlattım dışarıda demekki ben baya baya güçlüyüm demelisiniz. Yanı anlatabildim mi bilmiyorum. Bunun sizden götürdüğünü değil size olumlu bir şey kattığını düşünün.

Merhaba,bir süredir sizleri takip ediyordum.öncelikle hepinize geçmiş olsun.ben de daha önce panik atak ile ilgili bir başlık açmıştım.sağolsunlar baya destek olanlar çıktı.benim 2, 3 aydık yoğun bir panik bozukluk kaynaklı çarpıntılarım vardı.geçen haftalarda doruk noktasına çıktı.sonra telkin vesaire derken geçen hafta kontrol altına aldım çarpıntımı .90 altına düşmeyen nabzım 65’lere düştü.ama gel gör ki illa kaygı yapacak bir şey arıyorum ya bu sefer de fazla mı düşüyor nabzım diye kendimi dinlemeye başladım.Neyse bir şekilde idare ederken benim sizlere sormak istediğim bir şey var .en büyük sorunum kötü haberlere,zorluklara dayanıksızlığım,ama öyle böyle bir dayanıksızlık değil.babam kolum ağrıyor diyor,kalbim pat pat başlıyor atmaya,başım dönüyor.allah korusun yanımda birine bir şey olsa ona yardım etmeyi bırakın ,ben yardım edilecek duruma düşüyorum.ve bu durum beni çok üzüyor,bu kadar dayanıksız olmak.sizler nasılsınız,böyle bir sorun yaşayanınız var mı ,yaşıyorsanız nasıl baş edebiliyorsunuz? Şimdiden sağolun.

Çok teşekkür ederim desteğin için. Haklısın. Ben bayılmaktan çok korkuyordum. Şimdi korkulacak bir şey olmadığını anladım. Panik atak daha korkunç benim açımdan. Dediğinizi yapacağım. Tekrar teşekkür ederim.

Cevapları ben de merak ediyorum. Çünkü aynen sizin gibiyim.

Cnm senin sıcaktan olmuş 9 7 kötü degilki banada oluyor

Kizlar şimdi size bir şey danisacagim bu paniklerim yüzünden memlekete gidesim yok ama eşim gidiyor sizce evde kalayimmi gideyimmi acilirmiyim

Çok sağol niloya. Burada sayende bir aradayız ve inan yazdıklarınız moral oluyor bana Allah razı olsun. Doğru diyorsun öğle saatlerinde daha çıkmam
Evet canım iyi ki varsınız birbirimize destek oluyoruz bazen bu hastalık çekilmicek gibi oluyor 2 gün önce ben öyle dedim durup durup yine ortaya çıkıyor bu nasıl başedilir diye düşündüm durdum

Kizlar şimdi size bir şey danisacagim bu paniklerim yüzünden memlekete gidesim yok ama eşim gidiyor sizce evde kalayimmi gideyimmi acilirmiyim
Bilmem ki ben iyi olurum diye tatile gittim hatta iyiyim diye tatili süper geçiririm dedim orda bi atak geldi aman Allahım geldiği anlarda mahfoldum eşimin arkadaşları da var rezil olucam diye ödüm koptu bikaç kez odaya kaçtım

Allah'ım senden bin kere razı olsun Rabbim şifani versin inşallah şuan ağlayarak yaziyrm sana gunlerdr maf etmiştim kendimi aynı durumları yasiyrm demmeki tek degilmusm Allah'ım şükürler olsun ki bu yazıyı okumam beni çok rahatlattı tek değilmişim demkki Şafi adının hürmetine şifa ver Allahım cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…