- 3 Haziran 2020
- 157
- 200
- 18
- 32
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.741
Haklısın tâbiBu da olmuyor illaki bir yerlerden bir şeyler çıkıyor.
Nasıl terapi yapıyor ilaç kullandınmı niloya? Bide tam teşhis ne idi?
Biz corono dan pek gezemedik tabii bi kumaş aldım bide çekirgede akraba ziyareti... Bursalımısın niloya?Aa neresine geldiniz ne güzel
Ya böyle olursam diye evet insan korkuyor ama iyilik yapmalıyız ki dönüp dolaşıp o iyilikler bizi bulsun değil mionlar istemedi ki öyle olsun bir tanesiyle sürekli muhabbet etmeye gitsek ne kadar çok sevinirler burda 2 kız kardeş komşularımız vardı daha sonra evlerini bağışlayın huzurevine gittiler annemle teyzem ziyaretine gittiler o kadar mutlu olmuşlar ki hatta semiz otu yemeğini çok özlemişler teyzem yapıp götürmüş nasıl dua etmişler sence değmez mi birilerini mutlu edip onların mutluluğunu görünce biz de mutlu olmaz mıyız bence üzülmekten daha ileri bir duygu olur
Hm anladım dedim değişik bir şeyler uyguladımı hani atıyorum hipnoz fln...Nasıl terapi yapıyora cevabı nasıl verilir bilmem ki konuşuyor önce ben anlatıyorum sorularımı soruyorum sonra karşılıklı sohbet halinde ilerliyor ilaca gelince 1 aydır çok iyi olmamdan kaynaklı doktorum ilacımı henüz kesmek istemese de benim kararıma saygı duyup ilacı bırakma aşamasına geçtik ta ki ben tatile gidene kadar iyiydim hem de çok iyiydim terapistim dedi konfor alanınızdan uzaklaşacağınız için panikatak gelme ihtimali var dedi gerçekten de öyle oldu doktorum ilaç karşıtı da değil ilacın koltuk değneği görevi gördüğünü başımız ağrıdığında ilaç alıyorsak bu hastalıklar karşısında da ilaç almamız gerektiğini illa ilaç almam almamalıyım demenin yanlış olduğunu söyledi. Hatta ben ilacı almamak için çok direndim bayramda ilaç yoksunluğundan kaynaklı sersemlik ve öfke hali yaşadım doktorum ilaca karşı illaki direnmemem gerektiğini söyledi şayet olmazsa kendimi iyi hissetmez isem başlayacağımızı söyledi. Gelen ataklar karşısında baya direndim ama tatilde iken çok gelince atak anksiyete azaltıcı ilacımı aldım artık ilaçsız mı devam edicez ilaçla mı terapide konuşucaz 1 ay dayandım ama ilaca geri dönmeyi düşünüyorum bu atakları biraz azaltıyor en azından
Kumaşı nereden aldınBiz corono dan pek gezemedik tabii bi kumaş aldım bide çekirgede akraba ziyareti... Bursalımısın niloya?
Bakış açıma yeni bir bakış kattın haklısın
BendeSabah uyandım mutsuz keyifsiz
Hipnoz biraz ağırlaşmış durumlarda fayda etmezmiş geçmişde bende gitmiştim psikiyatri sana fayda etmez demişti ileri derece panık anksiyetede malesef hipnoz etkisiz boşuna kimse parasını vermesinH
Hm anladım dedim değişik bir şeyler uyguladımı hani atıyorum hipnoz fln...
Ben de ilaç almamak için elimden geleni yapıyorum.. Bizde işte bi gezdik arabayla sürekli kolonyalanarak ama sürekli dinliyorum kendimi. Belirtimi var diye ☹
Hmm ben zaten olamam korkarımHipnoz biraz ağırlaşmış durumlarda fayda etmezmiş geçmişde bende gitmiştim psikiyatri sana fayda etmez demişti ileri derece panık anksiyetede malesef hipnoz etkisiz boşuna kimse parasını vermesin
Günaydın tabi çok şükür bu sabaha uyandık elimiz ayağımız tutuyo evet ömür geçiyo gidiyo dünyalık dertlerin peşinde heder oluyoruz bizdeKızlar ben uyandım ama ne güzel bir gün dedim ohhh evdeyiz saglıklıyız aman ölümlü dünya napalım keyif yapalım mutsuzluk keyifsizlik aslında şeytandan onun huyuyla huylanmayalım en çokda kendime diyorumbaksanıza ömür geçiyor hiç bir seyi dert edecek fazla zamanımız yok aslında
Ben de öyleyim. Yaşamaktan umudumu kestim. Her gün moral bozukluğu stres kaygı daha dayanamıyorumCanım hiçbir iş yapmak istemiyor kahvaltıyı yaptım yatıyorum hava da kapalı bi moral düşüklüğü var sadece yatmak istiyorum enerjim çekilmiş hissediyorum
Gitmeeee herşey normal biraz meşgul et kafanı kendini bugün bende kötü uyandım ama biliyorum önemli bişi yokKizlar çok kötü uyandım gogusumde baskı nefes aldırmıyor hayırlara gitsin karışık karisik rüyalar gidip ekgmi cektirsem tansiyon nabız normal
Sen ilaç kullanmaya başlayalı da baya oldu etki etmesi lazım niye etmiyor ya bugün niye böyleyim bilmiyorum enerjim düşük uyandım kızım görmeden ağlamak istiyorum testim de negatif çıksa biraz rahatlarım belkiBen de öyleyim. Yaşamaktan umudumu kestim. Her gün moral bozukluğu stres kaygı daha dayanamıyorum
İnişler çıkışlar olucak alışıcaz ama pes etmicez şuan sanki dünyanın yükü derdi benim üstümde gibi boğazıma kadar doluyum sanki ağlasam hiç susmam gibiBen de öyleyim. Yaşamaktan umudumu kestim. Her gün moral bozukluğu stres kaygı daha dayanamıyorum
Öyle çıkacak zaten inşAllahSen ilaç kullanmaya başlayalı da baya oldu etki etmesi lazım niye etmiyor ya bugün niye böyleyim bilmiyorum enerjim düşük uyandım kızım görmeden ağlamak istiyorum testim de negatif çıksa biraz rahatlarım belkihiçbir şey yapmak istemiyorum kös kös yatıyorum
Dozu düşük galiba. Yüksek doz vermedi terapi etki etmez sonra diye. Çok yoruldum niloya çok.Sen ilaç kullanmaya başlayalı da baya oldu etki etmesi lazım niye etmiyor ya bugün niye böyleyim bilmiyorum enerjim düşük uyandım kızım görmeden ağlamak istiyorum testim de negatif çıksa biraz rahatlarım belkihiçbir şey yapmak istemiyorum kös kös yatıyorum
Ben de öyleyim. Allahım ne olur şifa ver bizeİnişler çıkışlar olucak alışıcaz ama pes etmicez şuan sanki dünyanın yükü derdi benim üstümde gibi boğazıma kadar doluyum sanki ağlasam hiç susmam gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?