Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Biz corono dan pek gezemedik tabii bi kumaş aldım bide çekirgede akraba ziyareti... Bursalımısın niloya?
Bakış açıma yeni bir bakış kattın haklısın

H
Hm anladım dedim değişik bir şeyler uyguladımı hani atıyorum hipnoz fln...
Ben de ilaç almamak için elimden geleni yapıyorum.. Bizde işte bi gezdik arabayla sürekli kolonyalanarak ama sürekli dinliyorum kendimi. Belirtimi var diye

Biz corono dan pek gezemedik tabii bi kumaş aldım bide çekirgede akraba ziyareti... Bursalımısın niloya?
Bakış açıma yeni bir bakış kattın haklısın
Kumaşı nereden aldın merkezdeki çarşıdan mı oradan aldıysan gezmiş sayılırsın çarşıları gezmeye doyamıyor insan
Çekirge güzel yer ferah yeşil bazı yerleri şehir manzaralı
Evet doğma büyüme Bursalı soy bağı da öğrenebildiğim yere kadar Bursa

Hipnoz biraz ağırlaşmış durumlarda fayda etmezmiş geçmişde bende gitmiştim psikiyatri sana fayda etmez demişti ileri derece panık anksiyetede malesef hipnoz etkisiz boşuna kimse parasını vermesin

Günaydın tabi çok şükür bu sabaha uyandık elimiz ayağımız tutuyo evet ömür geçiyo gidiyo dünyalık dertlerin peşinde heder oluyoruz bizde

Canım hiçbir iş yapmak istemiyor kahvaltıyı yaptım yatıyorum hava da kapalı bi moral düşüklüğü var sadece yatmak istiyorum enerjim çekilmiş hissediyorum
Ben de öyleyim. Yaşamaktan umudumu kestim. Her gün moral bozukluğu stres kaygı daha dayanamıyorum

Kizlar çok kötü uyandım gogusumde baskı nefes aldırmıyor hayırlara gitsin karışık karisik rüyalar gidip ekgmi cektirsem tansiyon nabız normal
Gitmeeee herşey normal biraz meşgul et kafanı kendini bugün bende kötü uyandım ama biliyorum önemli bişi yok

Ben de öyleyim. Yaşamaktan umudumu kestim. Her gün moral bozukluğu stres kaygı daha dayanamıyorum
Sen ilaç kullanmaya başlayalı da baya oldu etki etmesi lazım niye etmiyor ya bugün niye böyleyim bilmiyorum enerjim düşük uyandım kızım görmeden ağlamak istiyorum testim de negatif çıksa biraz rahatlarım belki hiçbir şey yapmak istemiyorum kös kös yatıyorum

İnişler çıkışlar olucak alışıcaz ama pes etmicez şuan sanki dünyanın yükü derdi benim üstümde gibi boğazıma kadar doluyum sanki ağlasam hiç susmam gibi

Öyle çıkacak zaten inşAllah

Dozu düşük galiba. Yüksek doz vermedi terapi etki etmez sonra diye. Çok yoruldum niloya çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…