- 23 Ocak 2016
- 35.158
- 51.095
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.701
Zarar verme korkusu ile başladı benim bu kadar ağır olmam ya zarar verirsem TV de haberleri duya duya çok korktum artık haber izlemiyorumGeçer inşaAllah bu ataklar, bende öyle oluyorum maalesefbu arada siz hiç zarar verme korkusu yaşadınız mı ?
Kimseye yaranamazsın canım artık ben ilk önce kendimi düşünüyorum insanlar biraz nankör çünküBenide kimseye yaranamamak
Gerçekten anlattıklarınızın çoğunda kendimi görüyorum.Şöyle mesela arkadaşım msj attı bana burdan bi arkadaş ben tatildeyken dedi ki komşu boğulma tehlikesi geçirmiş yoğun bakımda dua et ben de denize gircem göğüs kısmıma kadar su geldi tamam dedim ben de boğulucam deyip çok duramadan çıktım.
Birileri bişey anlatıyor bu sefer bende korku başlıyor. Haberler örneğin artık izlemiyorum çünkü etkileniyorum. Her olumsuz olaydan etkileniyorum direkt kendime yoruyorum instada bile kötü bişey görsem tamam ya ben de olursam
Aynen ot gibisin diyorumBazen bitmiş tükenmiş hissi bana da geliyor ne işe yarıyorsun ki hayatta diyorum
Çok doğru önce kendim demek lazımKimseye yaranamazsın canım artık ben ilk önce kendimi düşünüyorum insanlar biraz nankör çünkü
Temkinli yaklaşmak iyidirKaragöl e gitmiştim Artvin de ama belki başka bir yerin de kara gölü vardır diye temkinli yaklaştım
Serocum gidip görmek senşn en doğal hakkın canım okurken yüreğim acıdı lütfen git ve gör kardeşin de sonuçta senin canın düzgünce konuşursun anlar sen ablasın onun da psikolojisi iyi değil kuzum kanser atlatmış kolay değil aslında desteğe ihtiyacı var küsme bi konuşmayı dene eğer olmazsa öyle çaresine bakarsın uzak durma canım benimŞimdi ben bukadar özlerken göremezken içimde tuhaf bir kaybetmişlik acısı varken nekadar gülsemde içim ağlarken göztaşım ucunda dururken kapı çaldığında koşup o olmadığını görmekden hayatımın neşesi birden yokoluvermişken ben nasıl iyi oluyum göğsümün tam ortasında bişi var gitmeyen boğazımda bi düğüm duygularım kimseye anlatamadığım özlemim anlatmakla bitmez çok üzgünüm
Aynen bendede öyle ver ver ver bigünde verme senden kötüsü olmazKimseye yaranmaya çalısmıyorum ben verici oldukca millet tepeme çıktı hayır demeyi ögrenmeye çalısıyorum hala...
Ölümden korktugum için zarar verme istegi olmadı bende
Bu korona sürwsinde oldu bende ilk defa aslında iştahım kesilir ama...Bende çok stresliyken yeme dürtüsü çok fazla habire bişiler yemek istiyorum sizlerdede varmı önceden iştahım olmazdı yiyemezdim şimdi tam tersi
Ben de öyle bugün ne varsa mideme indirme cabasındayımBende çok stresliyken yeme dürtüsü çok fazla habire bişiler yemek istiyorum sizlerdede varmı önceden iştahım olmazdı yiyemezdim şimdi tam tersi
Aynı bak hepimizin aynı şeylerBen mesela neden korkuyorsam o zaman atak geçiriyorum. Diyelim ki dışarı çıkacağım ama korku var içimde düşünceler resmen beynime istila ediyor. Bir de fiziksel şikayetler de atağa sebep oluyor. Diyelim anlık başım döndü hemen atak geçiriyorum sanıp fenalaşıyorum. Beni atak esnasında sıcak basar. Dışarıda da çok sıcaklamışsam atak mı geçiriyorum diye kötü oluyorum. Yazarken farkettim de kötü olmaya yer arıyormuşum
Yok aslaa bu acıyı çekicem ama onu affetmicemSerocum gidip görmek senşn en doğal hakkın canım okurken yüreğim acıdı lütfen git ve gör kardeşin de sonuçta senin canın düzgünce konuşursun anlar sen ablasın onun da psikolojisi iyi değil kuzum kanser atlatmış kolay değil aslında desteğe ihtiyacı var küsme bi konuşmayı dene eğer olmazsa öyle çaresine bakarsın uzak durma canım benim
Bir onu yaşamadım canım. Sürekli hasta hissettiğim için ona fırsat kalmadıGeçer inşaAllah bu ataklar, bende öyle oluyorum maalesefbu arada siz hiç zarar verme korkusu yaşadınız mı ?
Bende kendimi hep hasta hissediyorum zaöan zamanBir onu yaşamadım canım. Sürekli hasta hissettiğim için ona fırsat kalmadı ☹
Rabbim sıkıntılarınızı gidersinBir onu yaşamadım canım. Sürekli hasta hissettiğim için ona fırsat kalmadı ☹
Sözde ben diyetle 3.5 kilo verdim te geri geldiYedikçede gelsin kilolar güya ameliyata kadar zayıflıcam ben
En iyisi bizi kötü hissettirecek herşeyden Uzak durmakZarar verme korkusu ile başladı benim bu kadar ağır olmam ya zarar verirsem TV de haberleri duya duya çok korktum artık haber izlemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?