Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ben de öyleyim. Allahım ne olur şifa ver bize
Senindemi sorunların var mutsuzsun seni üzenlermi var benim hayatımda benim enerjimi alanlar üzenler çıkarcılar ben bunlar yüzünden bu hale geliyorum normalde bu derece değilim Rabbimde beni bunlarla sınıyo işte ama yenilmicem

Benim de aynı enerjimi çeken insanlar var mutluluğumu azcık mutlu olduğum anlarımı çekemeyenler var aa Niloya çok mutlu bi eli yağda bir eli balda minikkkkkkk yaptğım paylaşımları görüyorsun ne kadar mutlu gözüküyor dimi hastayım işte ötesi berisi yok

Evlendikten sonra eş ailesi sorunları yüzünden böyle oldum. Şimdi onlarla görüşmüyorum ama olan oldu artık bu haldeyim sero abla. Şimdi düzelmeye çalışıyorum ama olmuyor. Ağlıyorum elimden gelen sadece bu.

Yaa bi insanın hayatındaki herkezmi b..k olur bazen başımı alıp gitmek istiyorum o derece bıktım burdan istanbuldan benim etrafımda bunlar olduğu sürece insan iyi olamazki zaten bunun bilincindeyim kendini düşünen bencil insanlar içinde kalmışım lanet olsun ne diyim

Kimse kimsenin içini bilmez kuzum o lanet insanlarıda Allah bildiği gibi yapsın

Yani durduk yere kimse bu hale gelmiyo Rabbime havale ediyorum hepsini bende içim içimi yiyo herkezin keyfi yerinde ben niye böyle nankörlerle sınanıyorum diye

Hihihhi ay hemen ucundan girdim tek dükkan baktım hemen alıp çıktım

Kızlar iyiyiz baksanıza çevrenize hastaneler dolu dolu şükür Rabbime kalkalım güzel bir şarkı açın oynayın kendi kendinize iyi geliyor cidden eşler hapishanede değil Allah korusun ne bilim şükretmek için nedenler arayalım

Canım ya nerden geldi aklına eşler hapishanede değil diye

Arkadaşlar sabırlı olalım. İnanın hiçbirimiz hasta değiliz! sadece algimiz değişti ve zamanla düzelicek. Sıkıntılar, imtihanlar Allah'ın sevdiği kullarının başına elbet gelir. Bunlarda gecicek inanın.. aklımıza gelen tüm kötü düşünceler de, olumsuzluklar da şeytan dan nefisten..
Erzurumlu İbrahim Hakkı hazretlerinin kitabında okudum marifetname de,
Korkularımız dâhi birer imtihan bir ara uzunca yazicam buraya kitapta altını çizdiğim sevdiğim yerleri
Allah Azze ve Celle hepimizin yardımcısı olsun.

Kesinlikle imtihan Allah beterinden saklasın yaz yaz ben çok seviyorum böyle sohbetleri bana huzur veriyo içimi ferahlatıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…