- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.761
Senindemi sorunların var mutsuzsun seni üzenlermi var benim hayatımda benim enerjimi alanlar üzenler çıkarcılar ben bunlar yüzünden bu hale geliyorum normalde bu derece değilim Rabbimde beni bunlarla sınıyo işte ama yenilmicemBen de öyleyim. Allahım ne olur şifa ver bize
Ben de bi iyi bi kötü yoruldum gerçektenDozu düşük galiba. Yüksek doz vermedi terapi etki etmez sonra diye. Çok yoruldum niloya çok.
Benim de aynı enerjimi çeken insanlar var mutluluğumu azcık mutlu olduğum anlarımı çekemeyenler var aa Niloya çok mutlu bi eli yağda bir eli baldaSenindemi sorunların var mutsuzsun seni üzenlermi var benim hayatımda benim enerjimi alanlar üzenler çıkarcılar ben bunlar yüzünden bu hale geliyorum normalde bu derece değilim Rabbimde beni bunlarla sınıyo işte ama yenilmicem
Evlendikten sonra eş ailesi sorunları yüzünden böyle oldum. Şimdi onlarla görüşmüyorum ama olan oldu artık bu haldeyim sero abla. Şimdi düzelmeye çalışıyorum ama olmuyor. Ağlıyorum elimden gelen sadece bu.Senindemi sorunların var mutsuzsun seni üzenlermi var benim hayatımda benim enerjimi alanlar üzenler çıkarcılar ben bunlar yüzünden bu hale geliyorum normalde bu derece değilim Rabbimde beni bunlarla sınıyo işte ama yenilmicem
Ben de onlar yüzünden oldum bir de babamEvlendikten sonra eş ailesi sorunları yüzünden böyle oldum. Şimdi onlarla görüşmüyorum ama olan oldu artık bu haldeyim sero abla. Şimdi düzelmeye çalışıyorum ama olmuyor. Ağlıyorum elimden gelen sadece bu.
Kimse kimsenin içini bilmez kuzum o lanet insanlarıda Allah bildiği gibi yapsınBenim de aynı enerjimi çeken insanlar var mutluluğumu azcık mutlu olduğum anlarımı çekemeyenler var aa Niloya çok mutlu bi eli yağda bir eli baldaminikkkkkkk yaptğım paylaşımları görüyorsun ne kadar mutlu gözüküyor dimi hastayım işte ötesi berisi yok
Yani durduk yere kimse bu hale gelmiyo Rabbime havale ediyorum hepsini bende içim içimi yiyo herkezin keyfi yerinde ben niye böyle nankörlerle sınanıyorum diyeEvlendikten sonra eş ailesi sorunları yüzünden böyle oldum. Şimdi onlarla görüşmüyorum ama olan oldu artık bu haldeyim sero abla. Şimdi düzelmeye çalışıyorum ama olmuyor. Ağlıyorum elimden gelen sadece bu.
AminKimse kimsenin içini bilmez kuzum o lanet insanlarıda Allah bildiği gibi yapsın
Hihihhi ay hemen ucundan girdim tek dükkan baktım hemen alıp çıktımKumaşı nereden aldınmerkezdeki çarşıdan mı oradan aldıysan gezmiş sayılırsın çarşıları gezmeye doyamıyor insan
Çekirge güzel yer ferah yeşil bazı yerleri şehir manzaralı
Evet doğma büyüme Bursalı soy bağı da öğrenebildiğim yere kadar Bursa
Çok kalabalık değil gezseniz olurdu eskisine nazaran kimseler yok desek doğru olurHihihhi ay hemen ucundan girdim tek dükkan baktım hemen alıp çıktım
Ay ben huyluyum ya korktum ya eskiden olsa oo sabah cıkardım camiler çarşılar çiçekciletir koza handa gazoz simit helvalı dondurmaÇok kalabalık değil gezseniz olurdu eskisine nazaran kimseler yok desek doğru olur
Canım ya nerden geldi aklına eşler hapishanede değil diyeKızlar iyiyiz baksanıza çevrenize hastaneler dolu dolu şükür Rabbime kalkalım güzel bir şarkı açın oynayın kendi kendinizeiyi geliyor cidden eşler hapishanede değil Allah korusun ne bilim şükretmek için nedenler arayalım
Tövbe tövbeeeCanım ya nerden geldi aklına eşler hapishanede değil diye
Töbe yarabbim ne bilim şükretcek şey aradımCanım ya nerden geldi aklına eşler hapishanede değil diye
Amiiiiiin canım.Töbe yarabbim ne bilim şükretcek şey aradımhep derim Rabbim hastanelerden hapisanelerden mahkemelerden uzak et
Kesinlikle imtihanArkadaşlar sabırlı olalım. İnanın hiçbirimiz hasta değiliz! sadece algimiz değişti ve zamanla düzelicek. Sıkıntılar, imtihanlar Allah'ın sevdiği kullarının başına elbet gelir. Bunlarda gecicek inanın.. aklımıza gelen tüm kötü düşünceler de, olumsuzluklar da şeytan dan nefisten..
Erzurumlu İbrahim Hakkı hazretlerinin kitabında okudum marifetname de,
Korkularımız dâhi birer imtihanbir ara uzunca yazicam buraya kitapta altını çizdiğim sevdiğim yerleri
Allah Azze ve Celle hepimizin yardımcısı olsun.
Yazarım inşaAllahKesinlikle imtihanAllah beterinden saklasın yaz yaz ben çok seviyorum böyle sohbetleri bana huzur veriyo içimi ferahlatıyo ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?