Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ey nefis , elbette bu darbe Allah tarafından olmuş bir oktur, Allah ın kayıp hazinesinde belaların her çeşidi çoktur , kısa zamanda gün doğar muradını alırsın Allah Azze ve Celle Ne anlamlı mısralar Allah ım şuan benim ve herkesin derdini imtihanını kolaylaştır ferahlık ver içimize içim çok darlanıyo yapılanları hazmedemiyorum ama Allah a sığınıyorum

Allah razı olsun çok güzel bir yazı

İnşaAllah temiz çıkar canım. Panik yapma lütfen herşey Allah'ın emrinde virüsler bile..
Sen sadece önlemini al gerisi taktiri İlahi

Kuzum bizim derdimiz aynı eşimle beni cekemiyorlar en yakınınız bile bizi kıskanıyor nasıl bişey anlamadım ben herkese yardıma koşarım acaba diyorum benmi kotuyum Allah'ım kötüyü iyi hakkıyla ayırt ettir diyorum artık beni en yakinlarim cocouk tarafından vuruyorlar mahalle baskısı yiyorum yani ya da ben öyle anlıyorum yapilanalarcokta işte ne yapalım

Kızlar arada atak gelip gidiyosa bunada şükredin benim iç sıkıntım hiç geçmiyo istanbula yeni geldk bir aydır köydeydim ağlaya ağlayaağlaya bi hal oldum çok yoruldum çok Rabbim acil şifamızı versin koca dünya hayat güzel bi benim içim sığamıyo dünyaya

Hoşgeldin canım Allah ferahlık versin içine inşAllah burda daha iyi olursun evinde

Amin o kadar zorki inanın depresyon anksiyete panik ataktan daha zor hiç çaresi yokmuş geçmiyecekmiş gibi hissediyor insan kimse anlamıyor
Ben şuan depresyona girme evresindeyim zaten bakalım bi ara oldu çok fena bişey çıkana kadar çok çektim şuan bakalım regl dönemi etkiside olabilir hormonal bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…