- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.881
İstanbul da oturmuyorum canım bu arada 25 yaşındayımSen kaç yaşındasın ve istanbuldamısın
Sizin adınıza çok sevindim hakikatenKizlar bende namaza başladım yavaştan 5 vakit kilamasamda bana iyi gelecek gibi bugunumuze hamd olsun ..
seni cok iyi anliyorum, ilk baslardayken bende öyleydim ölüyorum saniyordum , o kadar cok doktora psikologa gittim ki hic ise yaramadi. sonra bi tanesi bana ögretti sakin karsilamayi. insallah sende yavas yavas sakin karsilarsin .beslenmene dikkat et mutlaka onlar hep yardimci oluyor iyilesmene, vitaminler önemli, yürüyüs yapmaya halin varsa yürü oda iyi geliyor.cok gecmis olsun
Bana oluyor canım.Gerçekten iyi hissediyorum kıldıktan sonra kuş gibiyim ...kizlar gözlerine yorgunluk çöken varmı piskolojim olarak
Nasıl sakin karşılıyorsun canım?seni cok iyi anliyorum, ilk baslardayken bende öyleydim ölüyorum saniyordum , o kadar cok doktora psikologa gittim ki hic ise yaramadi. sonra bi tanesi bana ögretti sakin karsilamayi. insallah sende yavas yavas sakin karsilarsin .beslenmene dikkat et mutlaka onlar hep yardimci oluyor iyilesmene, vitaminler önemli, yürüyüs yapmaya halin varsa yürü oda iyi geliyor.cok gecmis olsun
Yorgunluk ve görmede puslanma oluyor bende deGerçekten iyi hissediyorum kıldıktan sonra kuş gibiyim ...kizlar gözlerine yorgunluk çöken varmı piskolojim olarak
Yürüyüş yapıyordum günde 10bin adım bugün yaptğım adım 100 adım insan kötü olunca yemek de yemek istemiyor kiseni cok iyi anliyorum, ilk baslardayken bende öyleydim ölüyorum saniyordum , o kadar cok doktora psikologa gittim ki hic ise yaramadi. sonra bi tanesi bana ögretti sakin karsilamayi. insallah sende yavas yavas sakin karsilarsin .beslenmene dikkat et mutlaka onlar hep yardimci oluyor iyilesmene, vitaminler önemli, yürüyüs yapmaya halin varsa yürü oda iyi geliyor.cok gecmis olsun
İlaçsız nasıl başettin ben 1 aydır bırakmıştım ilaçları tatilde bi atak geldi rezil olcam korkusuna tranko ve zanax aldım mecburenBekarken kullanmistim sinra hic kullanmadim gitmedim dra
Ben 5 vakit kılıyordum ama bugün hep aksattım kötü olduğumda hep aksatıyorum sonra kazasını kılıyorumKizlar bende namaza başladım yavaştan 5 vakit kilamasamda bana iyi gelecek gibi bugunumuze hamd olsun ..
Benim 1 tane kızım var 24 yaşında canımminikkkkkkk sende çocuk varmı cnm sormuştum ama göremedim galiba yazdığını
Bende başlıcam inşAllah dua namaz en büyük şifa zatenGerçekten iyi hissediyorum kıldıktan sonra kuş gibiyim ...kizlar gözlerine yorgunluk çöken varmı piskolojim olarak
Yok gülüm yatınca ağrımıyor benim bugün koca gün yattım ama ara ara kızıma çiş kaka besleme yemek yapma gibi kalksam da gün boyu yattım ama ağrı olmuyor belki kas ağrısı kesici var ondan içtim ondna ağrımıyor olabilirNiloya sende çok yatınca sırtların ve ortası ağrıyomu bende yine sırt ağrıları başladı
Ondandır yoksa çok ağrıyo hareketsizlikdenYok gülüm yatınca ağrımıyor benim bugün koca gün yattım ama ara ara kızıma çiş kaka besleme yemek yapma gibi kalksam da gün boyu yattım ama ağrı olmuyor belki kas ağrısı kesici var ondan içtim ondna ağrımıyor olabilir
Yok ben ara ara hareket ediyorumOndandır yoksa çok ağrıyo hareketsizlikden
Okadar bende ediyorum salon ve mutfak arası mekik dokuyorumYok ben ara ara hareket ediyorumkız anne çiş diyor kalk kaka diyor kalk anne uyandın mı arabalarla oynayalım hadi kalk benimki yat kalk yat kalk
Aminn inşallah canım evlatlarımızı da Rabbim korusun inşallah ne güzel 2 evladın var ben 2.ye cesaret edemiyorum öyle böyle geçiyor hayat aşırı atak geldiği dönemlerde bir kez daha 2.yi yapmama kararı aldım aslında hamileyken hiç atak yaşamadım gibi bişeydi çok şen şakraktım 5 ay istifra dönemi dışında tabi hiç ilaç almadım hamileyken olan lohusa iken oldu işte banaBir kızım bir oğlum var ☺ teşekkür ederim. Bende dualarımda unutmam sizleri iyiki varsınız.
Bu hamileliğim çok zor geçti.Rabbim hayırlısıyla evladımı kucağıma almayı nasip etsin. İsteyen kardeşlerime de nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?