Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

amin canim insallah bende ilk gebeligimin son 3 ayinda zorlandm ataklar hafif hafif yoklamisti ama lohusa donemim rahatti insallah guzel gecer seanslarla falan halletcez bu 9 ayi Allh in izniyle

Yürüyüş yapıyordum günde 10bin adım bugün yaptğım adım 100 adım insan kötü olunca yemek de yemek istemiyor ki
Arkadaşlar bu yemek yiyememe konusunda şunu tavsiye ederim. Zorla da olsa yemeye çalışın lütfen. Beslenme çok önemli.. Ve dusuncelerinizden de ne olur kaçmayın sıkıntılarınızın hepsini sevgi ile kucaklayin. Biz kaçtikca, sıkıntıyı büyüttükçe daha çok başa saricaz, daha çok sıkılıp strese giricez...
Hepinize keyifli huzurlu bir gün dilerim

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah ama şöyle her hastalık gibi bu hastalıkda kişiye ve dirence göre değişiyo ben aşırı gazlı içecek çukuluta tüketen biriyim özellikle regl yaklaşırken canım sıkkınken ama bunlar bende asla atak veya bi rahatsızlık yapmıyo ama bağırsak ve midemde hiçbi sorunum olmadığı halde inanılmaz mide bağırsak sorunu çekiyorum strese bağlı ve tedavisi yok gibi bişey yani çok sağlıklılıda olsak yeme içme dikkatde etsek etmesekde olacaksa oluyo kaygı ve düşünce bozukluğunu yönetemediğimiz sürece herşey olurda dokunurda canım Allah herkese şifa versin

Herşey üstüne gittikçe korkmadıkça güzel olur korkmayalım yiyelim içelim sınır koymayalım kaygılar korksun bizden :)

Çok gazlı içecek içiyorsan canım senin life bağırsak rahatsızlığın ondan çünkü ben de kola içtim mi mide bağırsak baya rahatsızlanıyor

Dün çok uykuluydum bugün geçti sanırım hava değişiminden kaynaklıydı. Kahvaltımı yaptım kızımla birlikte duş aldık evi süpürdüm. Heyecanla ve korkuyla sonucumu bekliyorum kapıdan geçen her minibüs sesine ambulans mı geldi acaba karantinaya diyorum bi sonuç negatif çıksa da rahatlasam

Çok gazlı içecek içiyorsan canım senin life bağırsak rahatsızlığın ondan çünkü ben de kola içtim mi mide bağırsak baya rahatsızlanıyor
Yok canım ben artık vücudumu tanıyorum onlardan değil hiç tüketmediğimdede yaşıyodum ağrıları gazları stresden benimki

Tam olarak yaşadığım doktora da gitmiyorum kendi kendimi teselli ederek iyi olmaya çalışıyorum ilaçlarında yan etkileri var ilaç kullansam faydası olur mu
Hepimizin yaşadığı aslında ama gitmelisin doktora sana uygun ilacı verecektir evladına çevrene en başta kendine faydan olsun istiyosan destek şart yoksa herşey çekilmez yaşanmaz hal alıyo canım Allah yar ve yardımcımız olsun

Tam olarak yaşadığım doktora da gitmiyorum kendi kendimi teselli ederek iyi olmaya çalışıyorum ilaçlarında yan etkileri var ilaç kullansam faydası olur mu
Bende ilaç kullanmıyorum canım. Düşünceler ilaç ile tedavi edilemez zaten. Herşey Algida bitiyor

Orada yazılanları ben yaşıyorum ilaçsız 1 ay dayandım şuan terapiye gidene kadar sabahları tranko alıyorum bi yan etkisini görmedim aşırı kaygı ile uyanıyorum şu sıra biraz kaygımı azaltıyor ne ilaçla ne ilaçsız bişey diyemiyorum ilaç içip çok iyi olan insanlar var ben ilaçla tam 1 yıl iyi olduğumu biliyorum ilacı bırakıp atlattığım dönem de oldu ama kızım doğduktan sonra atlatamadım en ufak kötü bir olay duysam hemen etkileniyorum komşumuzun ailecek trafik kazası geçirdiklerini yoğun bakımda olduklarını duyduğumda beynim uyuştu karıncalaştı tam karşı komşum insan çok etkileniyor bu sefer bu duydukların dolayısıyla sanki her an kötü bişey olacakmış hissi geliyor eşim Çanakkaleye balığa gidecek 2 gün kalacak ya yolda bişey olursa diye korkum başladı çevremde en yakınlarım geziyor korona gelecek diye korkuyorum tamam ben de gezdim ama pişman oldum keşke gezmeseydim otursaydım evde diyorum ama bunun ne zaman biteceği de belli değil eve tıkılı kalınca da düşünceye veriyorum ben çözüm bulamadım artık bulan olursa diye bu konuyu açtım ben tamamen iyileştim diyen de görmedim inşallah bir umut iyileşiriz bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…