Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Herkese iyi geceler 2 den evvel uyumayan ben uyku akıyor gözlerimden hayrolsun ben bunu şimdi nelere nelere yorarım korona belirtilerinde halsizlik var o mu dersin uyku apnesi mi acaba aklıma o da geliyor ya da kansızlık falan mı var bu kadar uyku nereden çıktı düşün dur bakalım iyi geceler paniksiz sabaha uyanmak dileğiyle öpüldünüz kızlar

Allah rahatlık versin herkese

Ay Aallahım gülelimmi halimize aglayalımmı?
Ya bi çareler bulalım bitirelim artık bu kaygıları ama nasıl

Niloya sen kaç yaşındasın cnm sen çok iyisin her geçen gün daha iyi olacaksın bak cnm ne kadar güzel Allah bağışlasın sağlıklı evladın var masallah kendini çok hirpalama bende yapıyorum evet ama sen bir ileri benden inşirah süresini okuyalım kizlar hep birlikte bu grup adına iyi gelir herkes okuduğu kadarını yazsin

Yeni grubda acabılırız

Gunaydin kizlar daha once de ara ara yazmistm ben dun hamile olduumu ogrendim Allah nasip ederse insallah 2.cocugum olacak ataklar umarim gelmez hamilelikde.biraz mesajlari okuma firsatim oldu bu rahatsizlikla savasanlar kesinlikle gazli icecek nescafe ve cikulata ataklari tetikler bunlari hayatinizdan cikartin nacizane tavsiyem birde migde veya bagirsakdaki mikrobun bu hastaligi tetikledigini biliyorum bagirsaklar icin insanin ikinci beyni derler ozellkle bunlarda aklinizda bulunsun bol bol sifa diliyorum hepimiz icin❤

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah canım hamileyken ben çok iyiydim atağa sıra gelmedi çünkü ilk gebeliğim kürtajla sonuçlanmıştı ya bu da öyle olursa diye hep bebeğe odaklanmıştım aksine çok keyifli hamilelik geçirmiştim kuzenimin kınasında hiç oturmadan oynamıştım yeter otur doğuracaksın demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…