- 3 Haziran 2020
- 157
- 200
- 18
- 32
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.841
İç sıkıntısı bende de oluyor canım benim.Bazen boğulucam gibi falan kalbim sıkışıyorBende bu ara ibs yine başladı ahhh bu stres ahhh yedi bitirdi içimizi dışımızı bide bugün çok içim sıkıldı nedense
Anladım canım. Beni bazen çok uyku tutunca acılı bir Türk kahvesi içiyorum iyi geliyor hakikaten tavsiye ederimİlaç içmiyorum ki sadece kas gevşetici içtim bir de kaygıyı azaltıcı sabah tranko içtim daha önce de içmiştim bunları öyle uykum falan gelmedi
Hergün Nescafe yapardım onu bile yapmadım inan ki pert bir şekilde yatıyorumAnladım canım. Beni bazen çok uyku tutunca acılı bir Türk kahvesi içiyorum iyi geliyor hakikaten tavsiye ederim ☺
Bende de oluyor bazen için içime sığmıyorİç sıkıntısı bende de oluyor canım benim.Bazen boğulucam gibi falan kalbim sıkışıyorAma hep anksiyetemden kaynaklı bu iç sıkıntılarım biliyorum..
İritable bağırsak sendromu stres ve kaygıya bağlı bağırsak hastalığı ağrılı sık tuvalete çıkmak ya kabız ya ishal olmak şişkinlik gaz olması nedeni bile çok bilinmeyen bi hastalık stresli zamanlarda insanı mahvediyoİbs ne gülüm
Aynen anksiyete yakamı bırakmaz benim biz beraber yaşıyoz bu hayatıİç sıkıntısı bende de oluyor canım benim.Bazen boğulucam gibi falan kalbim sıkışıyorAma hep anksiyetemden kaynaklı bu iç sıkıntılarım biliyorum..
Benimde ayni sizin gibi basladi mide bulantisi kusma 1haftadan fazla komada gibi yattim sanki hayatla bagim kesildi hic biseyden zevk almamamya basladim ilac kullanmaya baslayinca duzeldi 8yildir kullanmiyorum ilac sonraki zamnalarda esime zarar veririmiyin dusuncesi daha sonra kendime bisey yaparmiyim cocugum oluncada ona zarar verirmiyim cocuguma bisey olurmu ona bisey oldugunu dusunmek bile beni cok kotu yapiyo zaten 6ay once bi bebegimi kaybettim Allahim bu hastaligi kimseye vermesin diyorum basim agrisin ilac icerim ama bu illet cok kotuBi ara anksiyetenin tavan yapmasıyla her an kötü birşey olacakmış korkusuyla çıldırma kontrolü kaybetme korkusu kendime çocuğuma zarar vereceğim korkusu ile evimde duramıyordum. Annemlere eşyalarımı toplayıp kaçıyordum. Evde ne huzur kaldı ne düzen 2 ay 3 ay bu böyle gitti. Sonra psikoterapi almaya başladım. Yavaş yavaş bu korkuyu yendim. Ama yine başımda anksiyete beynimde hep konuşuyor. Hastanelik olucam hastaneye yatırılacağım kendimi bilmeyeceğim korkusu var. Kendime çevreme evime yabancılaşma da yaşıyorum ve bunlar psikoz belirtisi mi diye çok korkuyorum gün boyu yataktan çıkmak çok zor benim için
Evet maalesef bebeğinizi mi kaybettiniz Allah sabır versin Rabbim yardımcınız olsun yazdıklarınızın aynısını yaşadım belki sizin travma kaynaklı olabilir şuan bebeğiniz var mıBenimde ayni sizin gibi basladi mide bulantisi kusma 1haftadan fazla komada gibi yattim sanki hayatla bagim kesildi hic biseyden zevk almamamya basladim ilac kullanmaya baslayinca duzeldi 8yildir kullanmiyorum ilac sonraki zamnalarda esime zarar veririmiyin dusuncesi daha sonra kendime bisey yaparmiyim cocugum oluncada ona zarar verirmiyim cocuguma bisey olurmu ona bisey oldugunu dusunmek bile beni cok kotu yapiyo zaten 6ay once bi bebegimi kaybettim Allahim bu hastaligi kimseye vermesin diyorum basim agrisin ilac icerim ama bu illet cok kotu
Aynen anksiyete yakamı bırakmaz benim biz beraber yaşıyoz bu hayatı
Demekki beyin algıları kaygıları farklı belirti ve yaşananlar aynı ben en ağır döneminde bile zarar verme korkusu yaşamadım hep ölüme odaklanmıştım hep ölücem deliricem sadece kendimle ilgili sanki dünyada tekmişim gibiydi şöylede olabilir benim çevremde kimsede yoktuki korkum olsundu ben hep tektim ne destek ne yanımda biri acıl gittiğim zamanlarda taksi şöförleri yardım ederdi ne mutlu yinede sizlereki kaygılandığınız sevdikleriniz destekleriniz varBenimde ayni sizin gibi basladi mide bulantisi kusma 1haftadan fazla komada gibi yattim sanki hayatla bagim kesildi hic biseyden zevk almamamya basladim ilac kullanmaya baslayinca duzeldi 8yildir kullanmiyorum ilac sonraki zamnalarda esime zarar veririmiyin dusuncesi daha sonra kendime bisey yaparmiyim cocugum oluncada ona zarar verirmiyim cocuguma bisey olurmu ona bisey oldugunu dusunmek bile beni cok kotu yapiyo zaten 6ay once bi bebegimi kaybettim Allahim bu hastaligi kimseye vermesin diyorum basim agrisin ilac icerim ama bu illet cok kotu
Allah yardımcın olsun canım benimHergün Nescafe yapardım onu bile yapmadım inan ki pert bir şekilde yatıyorum
Bende de oluyor bazen için içime sığmıyor
Gönlümüze inşirah ferahlığı versin RabbimBende de oluyor bazen için içime sığmıyor
Öyle hakikaten yaşamayan asla anlayamaz.Benimde ayni sizin gibi basladi mide bulantisi kusma 1haftadan fazla komada gibi yattim sanki hayatla bagim kesildi hic biseyden zevk almamamya basladim ilac kullanmaya baslayinca duzeldi 8yildir kullanmiyorum ilac sonraki zamnalarda esime zarar veririmiyin dusuncesi daha sonra kendime bisey yaparmiyim cocugum oluncada ona zarar verirmiyim cocuguma bisey olurmu ona bisey oldugunu dusunmek bile beni cok kotu yapiyo zaten 6ay once bi bebegimi kaybettim Allahim bu hastaligi kimseye vermesin diyorum basim agrisin ilac icerim ama bu illet cok kotu
Ah seni malesef kimse anlamiyor yasamayan bilmiyor kafana ne takiyorsun diyorlar takmayala ilgisi yok sanki biz merakliyoz bunlari yasamaya o dusunceler insanin elinde degil en sevdiklerin kimse onlarla vuruyor seni asil olan onlara bisey olma korkusu normalde hic bisey yokken birden geliyor sonra kendimle konusuyirum bunlar gececek kendimi tedavi etmeye calidiyorumDemekki beyin algıları kaygıları farklı belirti ve yaşananlar aynı ben en ağır döneminde bile zarar verme korkusu yaşamadım hep ölüme odaklanmıştım hep ölücem deliricem sadece kendimle ilgili sanki dünyada tekmişim gibiydi şöylede olabilir benim çevremde kimsede yoktuki korkum olsundu ben hep tektim ne destek ne yanımda biri acıl gittiğim zamanlarda taksi şöförleri yardım ederdi ne mutlu yinede sizlereki kaygılandığınız sevdikleriniz destekleriniz varben bu hayatta acıyı tatlıyı sevinci üzüntüyü tek yaşadım son zamanlarda dikkatimi çeken başardığım yada çok üzüldüğüm anda psikoloğumu arıyorum siz olsanız eş anne baba kardeş vs ararsınız tabi düşünüyorum benim paylaşıcak kimsem bile yok ne acı aslında ama ben artık derinlere dalmıyorum Allah bana ne yaşatıyosa şükür ederek kabul ediyorum aksi olunca kafayı yememek mümkün değil çünkü sonuçta ağaç kavuğundan çıkmadım dimi :) yani bu hastalıkda bile şanslılar şanssızlar var arkadaşlar oturup 2 dakka düşünün olanı olmayanı ozaman daha farklı bi bakış açınız olabilir olumlu yönde buda bi tedavi şekli ...
Senin zarar verme korkusu geçti mi canım ilaç kullanıyor musun sen?Gönlümüze inşirah ferahlığı versin RabbimDua nin etkisi çok yüksek.
Öyle hakikaten yaşamayan asla anlayamaz.
Bende şuan yaşadığınız bu korkuları yaşıyorum. Sizin geçtimi şuan nasılsınız?
Kizim var cok sukur 3 yasinda kardesi olacakti oda yasasa simdi 3 aylikti goremedim bile yavrumu simdi de ona bisey olacak korkusu var uzun zamndir olmamisti ilk kizimda lohusalikta basladi 4ay devam etti hamdolsun gecti simdi arada yokluyo dunde arabada nefes alamiyor gibi oldum o an sanki bayilacaktimEvet maalesef bebeğinizi mi kaybettiniz Allah sabır versin Rabbim yardımcınız olsun yazdıklarınızın aynısını yaşadım belki sizin travma kaynaklı olabilir şuan bebeğiniz var mı
Kimse anlamıyo artık insanlar bile tuhaf herşey unutuluyo ne hatır ne gönül hep bi dünya kaosu içinde dünya malına önem hep iş görülsün hep kendi tarafından ne seni anlayan ne kıymet değer bilen evet en sevdiğinle vuruyolar sonra sen bidaha sevmeyede korkuyosun bende çokkkk konuşurum kendimle RabbimleAh seni malesef kimse anlamiyor yasamayan bilmiyor kafana ne takiyorsun diyorlar takmayala ilgisi yok sanki biz merakliyoz bunlari yasamaya o dusunceler insanin elinde degil en sevdiklerin kimse onlarla vuruyor seni asil olan onlara bisey olma korkusu normalde hic bisey yokken birden geliyor sonra kendimle konusuyirum bunlar gececek kendimi tedavi etmeye calidiyorum
Hamdolsun arada geliyor dua ediyorum agliyorum Allaha siginip kendimi sevdiklerimi Rabbime emanet ediyorum bunun bi hastalik oldugunu ve gececegino soyluyorum kendimeGönlümüze inşirah ferahlığı versin RabbimDua nin etkisi çok yüksek.
Öyle hakikaten yaşamayan asla anlayamaz.
Bende şuan yaşadığınız bu korkuları yaşıyorum. Sizin geçtimi şuan nasılsınız?
Malesef tam olarak geçmediSenin zarar verme korkusu geçti mi canım ilaç kullanıyor musun sen?
Allah bağışlasın rahmetli olan meleğinde ışıklar içinde uyusun bendede nefes darlığı çok var diye hastaneye gittim covid korkusuyla doktorum ciğerin boğazın tertemiz panik atakdan dedi stresmi yaşadın diye sordu oksijen yok sanki yada yetmiyo gibi oluyorumKizim var cok sukur 3 yasinda kardesi olacakti oda yasasa simdi 3 aylikti goremedim bile yavrumu simdi de ona bisey olacak korkusu var uzun zamndir olmamisti ilk kizimda lohusalikta basladi 4ay devam etti hamdolsun gecti simdi arada yokluyo dunde arabada nefes alamiyor gibi oldum o an sanki bayilacaktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?