Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Cunki yasamayan bilmiyo esim sagolsun destek olmaya calisiyor ama bilmiyo nasil bisey anlatamiyorsun Rabbim yasatmasin tabi gene

Hamdolsun arada geliyor dua ediyorum agliyorum Allaha siginip kendimi sevdiklerimi Rabbime emanet ediyorum bunun bi hastalik oldugunu ve gececegino soyluyorum kendime
Ama cok caresiz kaliyorum cok zor oluyor
Sizi çokkk iyi anlıyorum Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Malesef tam olarak geçmedi eskisi gibi değil ama çok şükür. Bu arada ilaç kullanmıyorum.
Hamileyim şuan, nasip olur ise Eylül'de doğumum olucak. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Ayyy Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah dua edicem sana hepimize azda kalmış çok güzel bi duygu belki bebişle şifada gelicek inşAllah hiçbişeyin kalmaz umarım

merhaba kizlar bende de oluyor ic sikintilar suara ama daha iyiyim, sanirim ilaclarimi zamanli almadigimdan veya seanslarimi aksattigimdan oluyordu , onlara dikkat edince simdi rahatladim. depresyon ve ataklar bazen kontrolden cikiyor.
Merhaba hoşgeldin O kontrolden çıktığı anlarda bizde hayattan kontrolden çıkıyoruz ayy o atak dönemlerimi hatırlamak dahi idtemiyorum evet tedavi çok önemli Allah şifa versin hepimize

Ayyy Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah dua edicem sana hepimize azda kalmış çok güzel bi duygu belki bebişle şifada gelicek inşAllah hiçbişeyin kalmaz umarım
Yaa çok teşekkür ederim eksik olmayın inşaAllah... Allah razı olsun

Anladım canım Allah bu evladına sağlık sıhhat uzun ömürler versin inşallah olur Allahım izniyle yine benim de kızım da oldu çok şükür geçti ama ilaç kullandım lohusa depresyonu da yaşadım ağlamalarım hiç durmuyordu ilaç kullanıyor musun ya da kullandın mı?

merhaba kizlar bende de oluyor ic sikintilar suara ama daha iyiyim, sanirim ilaclarimi zamanli almadigimdan veya seanslarimi aksattigimdan oluyordu , onlara dikkat edince simdi rahatladim. depresyon ve ataklar bazen kontrolden cikiyor.
Merhaba evet zaman zaman tekrarlıyor bende de bu sabah tekrarladı çok da iyiydim üstelik ilaçlarımı bile bırakmıştım sadece terapiydi ama sanırım ilaçsız olmayacak senaslarını aksatma çünkü bişeyler öğreniyor ve mücadele etmemize yardımcı oluyor

Merhaba hoşgeldin O kontrolden çıktığı anlarda bizde hayattan kontrolden çıkıyoruz ayy o atak dönemlerimi hatırlamak dahi idtemiyorum evet tedavi çok önemli Allah şifa versin hepimize
merhaba sero hosbuldum canim, evet hepimize sifalar versin. derdi veren dermanida vermis derler büyüklerimiz , arayip bulmak lazim.
birgün bunlar gececek hep olumlu düsünüyorum, sagolsun benim esimde bana cok destek oluyor. zor zamanlar atak zamanlari ama sunu aklindan cikarma demisti bana psikologum atak seni öldürmez o gelecek gececek sakince karsila nefes al derin ve gecicekkk simdi gecicek de hep güzel seyleri düsün demisti o an. öyle yapiyorum ve faydasini görüyorum.

Hamdolsun arada geliyor dua ediyorum agliyorum Allaha siginip kendimi sevdiklerimi Rabbime emanet ediyorum bunun bi hastalik oldugunu ve gececegino soyluyorum kendime
Ama cok caresiz kaliyorum cok zor oluyor
Sizi o kadarrrr iyi anlıyorum ki ağlamaktan heder oluyordum ben şimdi de ben ölürsem ya yavrum nolur diye dert etmeye başladım

Ben sakin karşılayamıyorum dayanamadığım noktada ilacı alıyorum çünkü gerçekten çok zor atak geçtiğinde de öyle yorgun oluyorum ki yine gelirse nasıl atlatıcam diye düşünüyorum

Aa maşallah kaç aylık cinsiyet ne başka evladın var mı ederiz canım inşallah
Bir kızım bir oğlum var teşekkür ederim. Bende dualarımda unutmam sizleri iyiki varsınız.
Bu hamileliğim çok zor geçti. Rabbim hayırlısıyla evladımı kucağıma almayı nasip etsin. İsteyen kardeşlerime de nasip etsin.

Bekarken kullanmistim sinra hic kullanmadim gitmedim dra

Ben sakin karşılayamıyorum dayanamadığım noktada ilacı alıyorum çünkü gerçekten çok zor atak geçtiğinde de öyle yorgun oluyorum ki yine gelirse nasıl atlatıcam diye düşünüyorum
seni cok iyi anliyorum, ilk baslardayken bende öyleydim ölüyorum saniyordum , o kadar cok doktora psikologa gittim ki hic ise yaramadi. sonra bi tanesi bana ögretti sakin karsilamayi. insallah sende yavas yavas sakin karsilarsin .beslenmene dikkat et mutlaka onlar hep yardimci oluyor iyilesmene, vitaminler önemli, yürüyüs yapmaya halin varsa yürü oda iyi geliyor.cok gecmis olsun

Amin canim insallah

Ben öyle öyle yok ettim şimdi hiç atak yok sonsuz şükürler olsun anksiyete aşkım var beni bırakmıyo hiç ama

Sen kaç yaşındasın ve istanbuldamısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…