Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Kızlar ya bir yere gidiyorum diyelim mideme bir stres topu oturuyor. O kadar kötü oluyorum ki. Biliyorum bu anksiyete ama iyi olamıyorum. Terapi çare olacak mı buna

Kızlar ya bir yere gidiyorum diyelim mideme bir stres topu oturuyor. O kadar kötü oluyorum ki. Biliyorum bu anksiyete ama iyi olamıyorum. Terapi çare olacak mı buna☹
Olur inşallah ama ben tatilde pek başaramadım atak gelince odaya kaçtım Dr da dedi ama konfor alanından uzaklaşacağın için muhtemelen atak gelecek demişti ben evimden uzak yerlere gittim mi illa oluyor ama şehiriçinde değil eğer çok uzak yerlere gittiysem

Nasıl çıkacağım bu girdaptan bilmiyorum. Eskiden demek ki ne rahatmışım. Bir de biliyorum anksiyete ama ona rağmen tuzağa düşüyorum . Keşke gerçekten iyi olan biri bizleri görüp yardımcı olsa

Bu kitabı da okudum canım. İçindekilere inandım da ama o korku altında düzgün davranamıyorum
[/QUOTEC
Bu kitabı da okudum canım. İçindekilere inandım da ama o korku altında düzgün davranamıyorum
Canım benim herşey algida bitiyor işte. Biz korkularimizdan korktukca etkileniyoruz.. bu arada dediğin gibi korku altında iken o an ne yapacağını bilemiyorsun fakat bu algıyı da düzeltmemiz lazım. Bende korkularimdan korktukca, ya gelirse dedikce etkileniyorum. bu günleri de atlaticaz inşaAllah

İnşAllah canım. Çok zor hep aklım ya kötü olursam da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…