- 23 Ocak 2016
- 35.159
- 51.095
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.941
Benim de böğürtlenli ama çok pahalı Frigolayı daha çok seviyorum benOfff bademli en sevdiğim
Dedik sana okadar gözünaydın canımKızlarrrrrr sonucum NEGATİFAllahıma şükürler olsun
Kız boğazlarım ağrıyor iğne batar gibi dmeek ki üşüttüm bir de sabah psikolojik bak görüyor musun sonuç bi türlü çıkmadı ya başladı nefesim daralmaya tamam bak başladı belirtiler dedimDedik sana okadar gözünaydın canım
Hadi gözünaydın canımKızlarrrrrr sonucum NEGATİFAllahıma şükürler olsun
Olur inşallah ama ben tatilde pek başaramadım atak gelince odaya kaçtımKızlar ya bir yere gidiyorum diyelim mideme bir stres topu oturuyor. O kadar kötü oluyorum ki. Biliyorum bu anksiyete ama iyi olamıyorum. Terapi çare olacak mı buna☹
Nasıl çıkacağım bu girdaptan bilmiyorum. Eskiden demek ki ne rahatmışım. Bir de biliyorum anksiyete ama ona rağmen tuzağa düşüyorumOlur inşallah ama ben tatilde pek başaramadım atak gelince odaya kaçtımDr da dedi ama konfor alanından uzaklaşacağın için muhtemelen atak gelecek demişti ben evimden uzak yerlere gittim mi illa oluyor ama şehiriçinde değil eğer çok uzak yerlere gittiysem
Bu kitabı da okudum canım. İçindekilere inandım da ama o korku altında düzgün davranamıyorum
Kitap fayda etmedi mi bana videolarında söylediği bazı şeyler iyi geldiBu kitabı da okudum canım. İçindekilere inandım da ama o korku altında düzgün davranamıyorum
Bu kitabı da okudum canım. İçindekilere inandım da ama o korku altında düzgün davranamıyorum
[/QUOTEC
Canım benim herşey algida bitiyor işte. Biz korkularimizdan korktukca etkileniyoruz.. bu arada dediğin gibi korku altında iken o an ne yapacağını bilemiyorsun fakat bu algıyı da düzeltmemiz lazım. Bende korkularimdan korktukca, ya gelirse dedikce etkileniyorum. bu günleri de atlaticaz inşaAllahBu kitabı da okudum canım. İçindekilere inandım da ama o korku altında düzgün davranamıyorum
Aslında bunun beni öldürmeyeceğini biliyorum ama o yoğun stres ve korku anında bildiğim hiçbir şeyi yapamıyorum.Kitap fayda etmedi mi bana videolarında söylediği bazı şeyler iyi geldi
İnşAllah canım. Çok zor hep aklım ya kötü olursam da.Canım benim herşey algida bitiyor işte. Biz korkularimizdan korktukca etkileniyoruz.. bu arada dediğin gibi korku altında iken o an ne yapacağını bilemiyorsun fakat bu algıyı da düzeltmemiz lazım. Bende korkularimdan korktukca, ya gelirse dedikce etkileniyorum. bu günleri de atlaticaz inşaAllah
Ayygyy çok şükür tüm gün aklimdaydiniz valla çok sevindim rahatladınız miKızlarrrrrr sonucum NEGATİFAllahıma şükürler olsun
Evet rahatlamam mı ama yine de ya kaparsam diye korkuyorum kargoya falan gittim otobüse bindim şimdi teşekkür ederim ilginiz içinAyygyy çok şükür tüm gün aklimdaydiniz valla çok sevindim rahatladınız mi
Ben de öyle gerçek olmadığını biliyorum ama yine de beynim anlamıyorAslında bunun beni öldürmeyeceğini biliyorum ama o yoğun stres ve korku anında bildiğim hiçbir şeyi yapamıyorum.
Benim de öyleİnşAllah canım. Çok zor hep aklım ya kötü olursam da.
Peki biz nasıl iyi olacağız? E terapiye de gidiyoruz. Sihirli formulü yok herhalde. Ömrümün geri kalanı böyle geçecekBenim de öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?