- 23 Ocak 2016
- 35.159
- 51.095
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.961
Allahtan gelecek inşallah bir gün şifamız ben birgün geçeceğine inanıyorumPeki biz nasıl iyi olacağız? E terapiye de gidiyoruz. Sihirli formulü yok herhalde. Ömrümün geri kalanı böyle geçecek
İnşallah canım inşallahAllahtan gelecek inşallah bir gün şifamız ben birgün geçeceğine inanıyorum
Ben sizin bu yazıyı okuduktan snra bir rahatladim ki anlatamam yemin ederim hergún dua ediyrm size hemde hergún az da olsa tek değilmişim bunu anladım bu normal misAmin canım cümlemiz şifa bulalım bir gün yalnız değilsin binlerce belki milyonlarca insan bu durumları yaşıyor bazen ben de teselli amaçlı yalnız değilim aynılarını yaşayan bir sürü insan var diyor kendi kendime ağla rahatla ve korkma Allaha sığın canım yaşadıklarımız kolay değil defalarca yere düşüp yeniden ayağa kalkıyoruz çok şükür
Yaa o derce mi peki smdi nasilsnz iyimisinz gecicek mi derseniz mesala bu başlığı açan Niloya hanımAminnnnn yok yok rahat ol bende en dibi görmüş biriyim herkez bana deli gözüyle bakıyodu
Ben sürekli kaygı hissediyorum. Bunu nasıl aşarım bilmiyorum da. Belki iyi olan biri bizleri okur da yardım eder.Merhaba arkadaşlar. Aranizda sürekli bi kaygı içerisinde olan varmı? Sanki herşey kötü olucakmis gibisürekli bi iç sıkıntısı, rüyadaymis gibi hisler.. bazen sana yakın olanları dahi tuhaf görme gibi duygular bende zarar verme korkusu var, korkuya kapilinca bunların hepsini yaşıyorum malesef.. birde bazen çok İyiyim deyip, bazen dibe vurmak gibi
Az önce bir videoya rastladım canım.. ' Soner Güner ' yaz çağımızın hastalığı "panik atak anksiyete diye geçiyor... İzledim İyi geldi hakikatenBen sürekli kaygı hissediyorum. Bunu nasıl aşarım bilmiyorum da. Belki iyi olan biri bizleri okur da yardım eder.
Ben okadar ağırdımki sonra iyileştim ufacık bi kırıntısı dahi kalmamıştı 2buçuk sene harika yaşadım kardeşim kanser olunca bide ailevi sorunlar çok üzüntü stres hastalık tekrarladı ama bu sefer ataklarımı daha erken bitirdim ve anksiyeteyle yaşamaya alıştım o derece değilim şükürler olsun ooo hepimizden çok car fazlasıyla hemde yalnız sizde değil ve ölümcül asla değil sizdende Allah razı olsun şifalar versin Rabbim hepimizeYaa o derce mi peki smdi nasilsnz iyimisinz gecicek mi derseniz mesala bu başlığı açan Niloya hanımiyiki var Allah razı olsun ondan onu okuyunca biri beni yazmış dedim o kadar rahatladım ki anlatamam belki o kötü ama kimin duası kabul olur bilinmez Allah binkere razı olsun ondan sizden de moral oldunuz
Ben ezberlerdim bunları artık hiç etkilemiyo bile okadar alıştımMerhaba arkadaşlar. Aranizda sürekli bi kaygı içerisinde olan varmı? Sanki herşey kötü olucakmis gibisürekli bi iç sıkıntısı, rüyadaymis gibi hisler.. bazen sana yakın olanları dahi tuhaf görme gibi duygular bende zarar verme korkusu var, korkuya kapilinca bunların hepsini yaşıyorum malesef.. birde bazen çok İyiyim deyip, bazen dibe vurmak gibi
Ben ezberlerdim bunları artık hiç etkilemiyo bile okadar alıştım
AminBen okadar ağırdımki sonra iyileştim ufacık bi kırıntısı dahi kalmamıştı 2buçuk sene harika yaşadım kardeşim kanser olunca bide ailevi sorunlar çok üzüntü stres hastalık tekrarladı ama bu sefer ataklarımı daha erken bitirdim ve anksiyeteyle yaşamaya alıştım o derece değilim şükürler olsun ooo hepimizden çok car fazlasıyla hemde yalnız sizde değil ve ölümcül asla değil sizdende Allah razı olsun şifalar versin Rabbim hepimize
Tamam canım çok sağol. Hemen bakıyorum.Az önce bir videoya rastladım canım.. ' Soner Güner ' yaz çağımızın hastalığı "panik atak anksiyete diye geçiyor... İzledim İyi geldi hakikaten
Alışır mıyım sero abla? Çok korkuyorum hayatım böyle geçecek diye.Alışıp amannnn yine geldi demeyi öğrendiğiniz anda iyileşiceksiniz arkadaşlar ben gece 2 lerde tek başıma evden çıkıp taksiye atlayıp beni hastaneye yetiştir ölüyorum diye hadi çabuk nolur şimdi ölücem diye yalvarıyodum en azından evinizde durabiliyosunuz yaa maddi nanevi çok zordu
Birgün diyeceğiz ki; Bizden hüznü gideren Yüce Allah'a hamdolsunAllahtan gelecek inşallah bir gün şifamız ben birgün geçeceğine inanıyorum
Geçse bile alışınca çok etkilenmiyosunki canım bazen şiddetlenince kötü oluyo oda geçiyo bu dünyada geçmeyen bişi yok bunu bikere daha anladım bugünAlışır mıyım sero abla? Çok korkuyorum hayatım böyle geçecek diye.
Dualar karşılıklı ben de her gün bizim gibi bu durumu yaşayan herkese dua ediyorum yaşamayan bunu anlamıyor nasıl bişey ki diyor hani eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmış aynen öyle bi arkadaşıma anlattım Allah Allah nasıl bişey ya diyor şaşırıyorBen sizin bu yazıyı okuduktan snra bir rahatladim ki anlatamam yemin ederim hergún dua ediyrm size hemde hergún az da olsa tek değilmişim bunu anladım bu normal mis
Dünyada geçemeyen bişey yok dedin ya terapistim demişti ki hiçbir duygu devamlı değildir eninde sonunda biter demiştiGeçse bile alışınca çok etkilenmiyosunki canım bazen şiddetlenince kötü oluyo oda geçiyo bu dünyada geçmeyen bişi yok bunu bikere daha anladım bugün
Doğru diyorsun. Bazen umutsuzluğa düşüyorum. İyiki varsınız bu sayfa halkıGeçse bile alışınca çok etkilenmiyosunki canım bazen şiddetlenince kötü oluyo oda geçiyo bu dünyada geçmeyen bişi yok bunu bikere daha anladım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?