Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ben sizin bu yazıyı okuduktan snra bir rahatladim ki anlatamam yemin ederim hergún dua ediyrm size hemde hergún az da olsa tek değilmişim bunu anladım bu normal mis

Aminnnnn yok yok rahat ol bende en dibi görmüş biriyim herkez bana deli gözüyle bakıyodu
Yaa o derce mi peki smdi nasilsnz iyimisinz gecicek mi derseniz mesala bu başlığı açan Niloya hanımiyiki var Allah razı olsun ondan onu okuyunca biri beni yazmış dedim o kadar rahatladım ki anlatamam belki o kötü ama kimin duası kabul olur bilinmez Allah binkere razı olsun ondan sizden de moral oldunuz

Merhaba arkadaşlar. Aranizda sürekli bi kaygı içerisinde olan varmı? Sanki herşey kötü olucakmis gibi sürekli bi iç sıkıntısı, rüyadaymis gibi hisler.. bazen sana yakın olanları dahi tuhaf görme gibi duygular bende zarar verme korkusu var, korkuya kapilinca bunların hepsini yaşıyorum malesef.. birde bazen çok İyiyim deyip, bazen dibe vurmak gibi

Ben sürekli kaygı hissediyorum. Bunu nasıl aşarım bilmiyorum da. Belki iyi olan biri bizleri okur da yardım eder.

Ben sürekli kaygı hissediyorum. Bunu nasıl aşarım bilmiyorum da. Belki iyi olan biri bizleri okur da yardım eder.
Az önce bir videoya rastladım canım.. ' Soner Güner ' yaz çağımızın hastalığı "panik atak anksiyete diye geçiyor... İzledim İyi geldi hakikaten

Ben okadar ağırdımki sonra iyileştim ufacık bi kırıntısı dahi kalmamıştı 2buçuk sene harika yaşadım kardeşim kanser olunca bide ailevi sorunlar çok üzüntü stres hastalık tekrarladı ama bu sefer ataklarımı daha erken bitirdim ve anksiyeteyle yaşamaya alıştım o derece değilim şükürler olsun ooo hepimizden çok car fazlasıyla hemde yalnız sizde değil ve ölümcül asla değil sizdende Allah razı olsun şifalar versin Rabbim hepimize

Ben ezberlerdim bunları artık hiç etkilemiyo bile okadar alıştım

Alışıp amannnn yine geldi demeyi öğrendiğiniz anda iyileşiceksiniz arkadaşlar ben gece 2 lerde tek başıma evden çıkıp taksiye atlayıp beni hastaneye yetiştir ölüyorum diye hadi çabuk nolur şimdi ölücem diye yalvarıyodum en azından evinizde durabiliyosunuz yaa maddi nanevi çok zordu

Amin

Alışır mıyım sero abla? Çok korkuyorum hayatım böyle geçecek diye.

Alışır mıyım sero abla? Çok korkuyorum hayatım böyle geçecek diye.
Geçse bile alışınca çok etkilenmiyosunki canım bazen şiddetlenince kötü oluyo oda geçiyo bu dünyada geçmeyen bişi yok bunu bikere daha anladım bugün

Ben sizin bu yazıyı okuduktan snra bir rahatladim ki anlatamam yemin ederim hergún dua ediyrm size hemde hergún az da olsa tek değilmişim bunu anladım bu normal mis
Dualar karşılıklı ben de her gün bizim gibi bu durumu yaşayan herkese dua ediyorum yaşamayan bunu anlamıyor nasıl bişey ki diyor hani eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmış aynen öyle bi arkadaşıma anlattım Allah Allah nasıl bişey ya diyor şaşırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…