Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Birgün diyeceğiz ki; Bizden hüznü gideren Yüce Allah'a hamdolsun
Ben nasıl umut ediyorum biliyor musun benim annem biz çocukken bu rahatsızlığı çok ağır yaşadı çocuktum hatırlıyorum maşallah diyim annem atlattı şimdi yine kaygıları var evlatlarına ya bişey olursa korkusu falan ama o günlerdeki gibi değil önceden bi yere giderken evden çıkınca kalbi küt küt atmaya başlarmış oo şimdi Hacca da gitti umreye de benim umudum hep annem bir gün ben de iyi olcam inşallah diyorum hayallerim arasında kısa zamanda umreye gitmek var Rabbim nasip ederse ama korkuyorum sonuçta farklı bir ülke ve ben şehir dışında bile atak yaşıyorum biz isteyelim Rabbim bir gün verecek inşallah annem hayalini kurduğum şeylere kavuşacağıma hiç inanmıyordum diyor ama Rabbim neler lutfetti diyor

Ben de çok dipleri gördüm Allahım bir daha yaşatmasın iyi olacağımı hiç ümit etmiyordum hep yatıyordum sadece kızımın ihtiyaçlarını gideriyordum geri kalan zamanda hep yatıyordum annem yemek yapıyordu orda kalıyorduk biraz iyi hissedince eve geliyordum hopp aynı korkular valizi topla yine annemlere kaç kendime ait bir eşya almıyordum sadece bir pantolon bir tşört o da hastaneye giderken giymek için evde hep pijamayla bakımsız dolaşıyordum haftada bir banyo anca şimdi de çok iyi değilim ama en azından çok şükür ki hayatımı idame ettiriyorum hayalleri olmayan amaçsız yaşayan ben hayallerim var ve hergün onlar için çalışıyorum terzi kendi söküğünü dikemezmiş ama bir nebze olsun çevremizdekilerin hayatlarına dokunabiliyorsak ne mutlu hayatta her zaman ilk önce kendimi düşünmeliyiz ama birilerine yaptığımız iyilikler de bizi ayakta tutmaya yardımcı oluyor buna sonuna kadar inanıyorum şuan yaptığım işte paradan önce karşıdaki insanı mutlu etmeyi amaç ediniyorum arkasından para ve başarı da geliyor

Dünyada geçemeyen bişey yok dedin ya terapistim demişti ki hiçbir duygu devamlı değildir eninde sonunda biter demişti
Ahh ahh bilmem mi deli gözüyle bakılıyor korkuyorlar hatta daha çok korkutuyorlar çok zor bir durum ama biliyrm ki bu da bir sınav gecicek inşallah

Müminin mümin kardeşine ettiği duâ kabul olurmuş birbirimizi dualarımızda unutmayalım kalbî güzel kardeşlerim

Nasıl sakin karşılıyorsun canım?
psikologum bana o an düşündüklerimi öncesinde düşündüklerimi falan sordu benim kendi iç dünyama en iyi gelecek şekilde bazı önerilerde bulundu, ne zaman atak geliyor tam ne yaparken ne düşünürken falan Diye bir sürü soruyu birlikte cevapladık tek tek yazdım ben bir kağıda sonra onlar üzerinde konuştuk, çok işe yaradı . Bu hastalık yardımsız olmuyor canım. Ömür boyu çekeceğime yardım alıp biraz para ödeyip kurtulmayı denemek mantıklı, şimdilik iyi gidiyor. Sana da öneririm iyi bir psikologa gitmeyi alanında uzman olmalı.

Yürüyüş yapıyordum günde 10bin adım bugün yaptğım adım 100 adım insan kötü olunca yemek de yemek istemiyor ki
Haklısın o dönem iştah kapanıyor, sen baya iyi yürüyormuşsun 10 bin adım süper Devam etmeye calış cigerler açılıyor ve yürüyünce mutluluk hormonu salgılıyor vücut

Ben de yardım alıyorum canım. 2 seans oldu gideli. Yararı yok diyemem de çok yoruldum. Biraz boş bir düşünce ama sabah kalkınca herşey bitmiş olsa diye düşünüyorum. Ruhum acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…