- 23 Ocak 2016
- 35.159
- 51.095
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.981
Ben nasıl umut ediyorum biliyor musun benim annem biz çocukken bu rahatsızlığı çok ağır yaşadı çocuktum hatırlıyorum maşallah diyim annem atlattı şimdi yine kaygıları var evlatlarına ya bişey olursa korkusu falan ama o günlerdeki gibi değil önceden bi yere giderken evden çıkınca kalbi küt küt atmaya başlarmış oo şimdi Hacca da gitti umreye de benim umudum hep annem bir gün ben de iyi olcam inşallah diyorum hayallerim arasında kısa zamanda umreye gitmek var Rabbim nasip ederse ama korkuyorum sonuçta farklı bir ülke ve ben şehir dışında bile atak yaşıyorum biz isteyelim Rabbim bir gün verecek inşallah annem hayalini kurduğum şeylere kavuşacağıma hiç inanmıyordum diyor ama Rabbim neler lutfetti diyorBirgün diyeceğiz ki; Bizden hüznü gideren Yüce Allah'a hamdolsun
Ben de çok dipleri gördüm Allahım bir daha yaşatmasın iyi olacağımı hiç ümit etmiyordum hep yatıyordum sadece kızımın ihtiyaçlarını gideriyordum geri kalan zamanda hep yatıyordum annem yemek yapıyordu orda kalıyorduk biraz iyi hissedince eve geliyordum hopp aynı korkular valizi topla yine annemlere kaç kendime ait bir eşya almıyordum sadece bir pantolon bir tşört o da hastaneye giderken giymek için evde hep pijamayla bakımsız dolaşıyordum haftada bir banyo anca şimdi de çok iyi değilim ama en azından çok şükür ki hayatımı idame ettiriyorum hayalleri olmayan amaçsız yaşayan ben hayallerim var ve hergün onlar için çalışıyorum terzi kendi söküğünü dikemezmiş ama bir nebze olsun çevremizdekilerin hayatlarına dokunabiliyorsak ne mutlu hayatta her zaman ilk önce kendimi düşünmeliyiz ama birilerine yaptığımız iyilikler de bizi ayakta tutmaya yardımcı oluyor buna sonuna kadar inanıyorum şuan yaptığım işte paradan önce karşıdaki insanı mutlu etmeyi amaç ediniyorum arkasından para ve başarı da geliyorYaa o derce mi peki smdi nasilsnz iyimisinz gecicek mi derseniz mesala bu başlığı açan Niloya hanımiyiki var Allah razı olsun ondan onu okuyunca biri beni yazmış dedim o kadar rahatladım ki anlatamam belki o kötü ama kimin duası kabul olur bilinmez Allah binkere razı olsun ondan sizden de moral oldunuz
Ben de umutsuzluğa düşüyorum yine bir gün düşersem diyeDoğru diyorsun. Bazen umutsuzluğa düşüyorum. İyiki varsınız bu sayfa halkı
Ahh ahh bilmem mi deli gözüyle bakılıyor korkuyorlar hatta daha çok korkutuyorlar çok zor bir durum ama biliyrm ki bu da bir sınav gecicek inşallahDünyada geçemeyen bişey yok dedin ya terapistim demişti ki hiçbir duygu devamlı değildir eninde sonunda biter demişti
Anlatma canım kimseye ben artık terapistime ve burada paylaşım yapıyorumAhh ahh bilmem mi deli gözüyle bakılıyor korkuyorlar hatta daha çok korkutuyorlar çok zor bir durum ama biliyrm ki bu da bir sınav gecicek inşallah
Ah niloya ben de öyleyim. Biz şuan sadece rahatsızlığı yaşayanlar burdayız. Yaşamayan bu topiğe bakmaz. O yüzden umutluyum. İyileşince kesin yazacağım neler yaşadım nasıl atlattım diye.Ben de umutsuzluğa düşüyorum yine bir gün düşersem diye
Buda bir vesile biliyorum artık anlatmıyorum çünkü beni anlayan yok yaşayan nasıl anlıyorAnlatma canım kimseye ben artık terapistime ve burada paylaşım yapıyorum
Müminin mümin kardeşine ettiği duâ kabul olurmuşDualar karşılıklı ben de her gün bizim gibi bu durumu yaşayan herkese dua ediyorum yaşamayan bunu anlamıyor nasıl bişey ki diyor hani eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmış aynen öyle bi arkadaşıma anlattım Allah Allah nasıl bişey ya diyor şaşırıyor
psikologum bana o an düşündüklerimi öncesinde düşündüklerimi falan sordu benim kendi iç dünyama en iyi gelecek şekilde bazı önerilerde bulundu, ne zaman atak geliyor tam ne yaparken ne düşünürken falan Diye bir sürü soruyu birlikte cevapladık tek tek yazdım ben bir kağıda sonra onlar üzerinde konuştuk, çok işe yaradı . Bu hastalık yardımsız olmuyor canım. Ömür boyu çekeceğime yardım alıp biraz para ödeyip kurtulmayı denemek mantıklı, şimdilik iyi gidiyor. Sana da öneririm iyi bir psikologa gitmeyi alanında uzman olmalı.Nasıl sakin karşılıyorsun canım?
Haklısın o dönem iştah kapanıyor, sen baya iyi yürüyormuşsun 10 bin adım süperYürüyüş yapıyordum günde 10bin adım bugün yaptğım adım 100 adım insan kötü olunca yemek de yemek istemiyor ki
Gözünüz Aydın .çok sevindimKızlarrrrrr sonucum NEGATİFAllahıma şükürler olsun
Bu psikoloğun videolarını izliyorum,gerçekten faydalı
Aynen öyle canım benim. Bana da çok faydası olduBu psikoloğun videolarını izliyorum,gerçekten faydalı
Cok sevindim atlatmana , yardım almış mıydın canım sen?Ben öyle öyle yok ettim şimdi hiç atak yok sonsuz şükürler olsun anksiyete aşkım var beni bırakmıyo hiç ama
Ben de yardım alıyorum canım. 2 seans oldu gideli. Yararı yok diyemem de çok yoruldum. Biraz boş bir düşünce ama sabah kalkınca herşey bitmiş olsa diye düşünüyorum. Ruhum acıyorpsikologum bana o an düşündüklerimi öncesinde düşündüklerimi falan sordu benim kendi iç dünyama en iyi gelecek şekilde bazı önerilerde bulundu, ne zaman atak geliyor tam ne yaparken ne düşünürken falan Diye bir sürü soruyu birlikte cevapladık tek tek yazdım ben bir kağıda sonra onlar üzerinde konuştuk, çok işe yaradı . Bu hastalık yardımsız olmuyor canım. Ömür boyu çekeceğime yardım alıp biraz para ödeyip kurtulmayı denemek mantıklı, şimdilik iyi gidiyor. Sana da öneririm iyi bir psikologa gitmeyi alanında uzman olmalı.
Bende oldum bi terapist zatenDünyada geçemeyen bişey yok dedin ya terapistim demişti ki hiçbir duygu devamlı değildir eninde sonunda biter demişti
Sero seni çok neşeli gördümBende oldum bi terapist zaten
Düzenli aksatmadığım psikoloğum varCok sevindim atlatmana , yardım almış mıydın canım sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?