Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ben de yardım alıyorum canım. 2 seans oldu gideli. Yararı yok diyemem de çok yoruldum. Biraz boş bir düşünce ama sabah kalkınca herşey bitmiş olsa diye düşünüyorum. Ruhum acıyor ☹
Senin terapistin kim canım , nerde yaşıyordun? 5 seanstan sonra iyi etki eder bende öyle oldu yani

Ben şuan burda yaşanılanları bi tık geçtim tecrübeliyim artık başediyorum anksiyete aşkım oldu beni üzmüyo sizlerde alışın benim gibi olucaksınız
Bende iyiym ya ilk zamanlara göre baya iyiyim artık anksiyetem de azaldı benim bu terapistler de olmasa napardık bilmem

Senin terapistin kim canım , nerde yaşıyordun? 5 seanstan sonra iyi etki eder bende öyle oldu yani
Bende 6 demiştim etki için ben senelerdirrr gidiyorum içinden çıkamadığım bi durum bile olsa koşuyom yanına valla kulakları çınlasın canım doktorum

Ahh ahh bilmem mi deli gözüyle bakılıyor korkuyorlar hatta daha çok korkutuyorlar çok zor bir durum ama biliyrm ki bu da bir sınav gecicek inşallah
Düşenin halinden düşen anlar imiş. Sen onları takma canım benim. Elhamdülillah her halimizi gören bilen bir Rabbimiz var.. bu arada sıkıntınız tam olarak neydi? Merakımı bağışlayın

Rabbim bizlerede nasip eylesin. Umut ne güzel şey. Umut etmek Allah'tan, ümitsizlik ise şeytandan dır. Rabbim hepimizin gönlüne ferahlık ihsan etsin

Ben trabzondayım.canım. İnşallah umutla iyi oldum diyeceğim günleri bekliyorum
Sen öğretmendin dimi canım ne güzel bir mesleğin var okullar açılınca daha iyi olursun bende isterdim tecrübeli olduğum bir mesleğim olsun muhasebe okudum ama 10yıldır çalışmıyorum unuttum gittim herşeyi

Kızlar ben sabahdan beri girmedim çünkü korku oldu ya corona olursam Ayyy sabahdan beri kemirdi durdu e malum biraz gezmiştik 3. 4 gün kadar puffff ama akşam üstü eşim dedi gel yürüyüşe cıkalım ay zorla gittim ye otur kilo alcam diye aaaa bi iyi geldi maşallahhh ay kafam dagıldı aslında bol yürüyüş yapsak demekki iyi gelecek

Ben günde 10 bin adım yapıyordum akşam da 15 dk tvden yağ yakıcı spor yapıyordum çok iyi geliyordu ama bu korona korkusu nasıl olacak bilmem gittim mi bir yerlere korkuyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…