- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.001
Ben şuan burda yaşanılanları bi tık geçtim tecrübeliyim artık başediyorum anksiyete aşkım oldu beni üzmüyoSero seni çok neşeli gördümmaşallah
Senin terapistin kim canım , nerde yaşıyordun? 5 seanstan sonra iyi etki eder bende öyle oldu yaniBen de yardım alıyorum canım. 2 seans oldu gideli. Yararı yok diyemem de çok yoruldum. Biraz boş bir düşünce ama sabah kalkınca herşey bitmiş olsa diye düşünüyorum. Ruhum acıyor ☹
Bende iyiym ya ilk zamanlara göre baya iyiyim artıkBen şuan burda yaşanılanları bi tık geçtim tecrübeliyim artık başediyorum anksiyete aşkım oldu beni üzmüyosizlerde alışın benim gibi olucaksınız
Düzenli aksatmadığım psikoloğum var
delirirdik napıcazBende iyiym ya ilk zamanlara göre baya iyiyim artıkanksiyetem de azaldı benim bu terapistler de olmasa napardık bilmem
Allah bi yastıkda kocatsınKizllaaarr gayet güzel geçti herşey ben de çok iyiyim eşimle vakit geçiriyoruz öyle işte siz napiyosunuz :)
Bende 6 demiştim etki için ben senelerdirrr gidiyorum içinden çıkamadığım bi durum bile olsa koşuyom yanına valla kulakları çınlasın canım doktorumSenin terapistin kim canım , nerde yaşıyordun? 5 seanstan sonra iyi etki eder bende öyle oldu yani
Düşenin halinden düşen anlar imiş. Sen onları takma canım benim. Elhamdülillah her halimizi gören bilen bir Rabbimiz var..Ahh ahh bilmem mi deli gözüyle bakılıyor korkuyorlar hatta daha çok korkutuyorlar çok zor bir durum ama biliyrm ki bu da bir sınav gecicek inşallah
Rabbim bizlerede nasip eylesin. Umut ne güzel şey.Ben nasıl umut ediyorum biliyor musun benim annem biz çocukken bu rahatsızlığı çok ağır yaşadı çocuktum hatırlıyorum maşallah diyim annem atlattı şimdi yine kaygıları var evlatlarına ya bişey olursa korkusu falan ama o günlerdeki gibi değil önceden bi yere giderken evden çıkınca kalbi küt küt atmaya başlarmış oo şimdi Hacca da gitti umreye de benim umudum hep annem bir gün ben de iyi olcam inşallah diyorum hayallerim arasında kısa zamanda umreye gitmek var Rabbim nasip ederse ama korkuyorum sonuçta farklı bir ülke ve ben şehir dışında bile atak yaşıyorum biz isteyelim Rabbim bir gün verecek inşallah annem hayalini kurduğum şeylere kavuşacağıma hiç inanmıyordum diyor ama Rabbim neler lutfetti diyor
Ben trabzondayım.canım. İnşallah umutla iyi oldum diyeceğim günleri bekliyorumSenin terapistin kim canım , nerde yaşıyordun? 5 seanstan sonra iyi etki eder bende öyle oldu yani
Sen öğretmendin dimi canım ne güzel bir mesleğin var okullar açılınca daha iyi olursun bende isterdim tecrübeli olduğum bir mesleğim olsun muhasebe okudum ama 10yıldır çalışmıyorum unuttum gittim herşeyiBen trabzondayım.canım. İnşallah umutla iyi oldum diyeceğim günleri bekliyorum
Ben de uyumuşum şimdi uyandımBende yattım uyumuşum 1saat yine uyandım yoğun iç sıkıntısıyla bağırsaklarım midem karışıyo çok yorucu Allah hepimizin şifasını versin çok zormuş psikolojik rahatsızlık için cayır cayır ama anlatamıyorsun şimdi kaçta uyurum bilmem
Ben günde 10 bin adım yapıyordum akşam da 15 dk tvden yağ yakıcı spor yapıyordum çok iyi geliyordu ama bu korona korkusu nasıl olacak bilmem gittim mi bir yerlere korkuyorum ben deKızlar ben sabahdan beri girmedim çünkü korku oldu ya corona olursam Ayyy sabahdan beri kemirdi durdu e malum biraz gezmiştik 3. 4 gün kadar puffff ama akşam üstü eşim dedi gel yürüyüşe cıkalım ay zorla gittim ye otur kilo alcam diye aaaa bi iyi geldi maşallahhh ay kafam dagıldı aslında bol yürüyüş yapsak demekki iyi gelecek
İnandırmasına inandırıyoruz sorun orda yok ama atak geldiği anda beyninize söz geçirmek öyle çok da kolay olmuyor bunu bile bile lades diyorsunuzBunların psikolojik birer etki olduğuna hasta olmadığınıza kendinizi inandırmanız gerekiyor
Umut etmek Allah'tan ümitsizlik şeytandan ne de güzel söyledin arkadaşım yaRabbim bizlerede nasip eylesin. Umut ne güzel şey.Umut etmek Allah'tan, ümitsizlik ise şeytandan dır. Rabbim hepimizin gönlüne ferahlık ihsan etsin
Ben de aynı örneğin ilaçlar konusunda çok ilaç denedim artık yarı eczacı olduk doktorum diyor ki ne çok biliyorsunuz Niloya Hanım diyor e Dr daha mı bilmiyim 10 sene olduBende oldum bi terapist zaten
Sağolun Allah razı olsunGözünüz Aydın .çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?