- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.021
Biliyorum aynısını yaşadım arada yaşıyorum ve de. Ama dogru telkinler bir sure sonra kendi düşünceniz oluyor. Bunla ilgili youtubeden izzet güllü'yü ara ara dikkatlice dinlemenizi tavsiye ediyorumİnandırmasına inandırıyoruz sorun orda yok ama atak geldiği anda beyninize söz geçirmek öyle çok da kolay olmuyor bunu bile bile lades diyorsunuz
Evet müzik açıyordum kulaklıkta çevre de çok güzel burda yürüyüş yapılan yer içime huzur doluyordu bu ara biraz saldım 19bin adım yaptığımı biliyorum terapistim de sporun panikatağa anksiyeteye depresyona olumlu etki yaptığı kanıtlanmış bişey dediHaklısın o dönem iştah kapanıyor, sen baya iyi yürüyormuşsun 10 bin adım süperDevam etmeye calış cigerler açılıyor ve yürüyünce mutluluk hormonu salgılıyor vücut
Benim seans 300 tl 3 haftada yahut 1 ayda gidiyorum ilk zamanlar 15 günde 1 gidiyordum benim doktorum pskiyatrist ve psikoterapist olduğu için ilaç da yazma yetkisi var ama psikolog tercih edersen o ilaç yazamıyor sanırım tam bir bilgim yok ama öyle sanıyorum zor olan dönemde doktorumla ilaçla birlikte yürütüyor seansı ilacın terapinin yanında koltuk değneği vazifesini yaptığını söylüyor terapi ile yaramaya başladığında ilacı azaltıyor hatta ben 1 aydır ilaç içmiyordum ama pek dayanamadım diyebilirimMesala ne kadar ki fiyatları ilaç ta kullanılıyor mu yoksa sadece konusmami
Evet. Anım öğretmenim. Şükrediyorum valla. Evde daha kötü oldum çünkü. Allah şu virüsü hayırlısıyla yok etse de dönsek okulaSen öğretmendin dimi canım ne güzel bir mesleğin var okullar açılınca daha iyi olursun bende isterdim tecrübeli olduğum bir mesleğim olsun muhasebe okudum ama 10yıldır çalışmıyorum unuttum gittim herşeyi
Bende yattım uyumuşum 1saat yine uyandım yoğun iç sıkıntısıyla bağırsaklarım midem karışıyo çok yorucu Allah hepimizin şifasını versin çok zormuş psikolojik rahatsızlık için cayır cayır ama anlatamıyorsun şimdi kaçta uyurum bilmem
Umut etmek Allah'tan ümitsizlik şeytandan ne de güzel söyledin arkadaşım ya
Bunların psikolojik birer etki olduğuna hasta olmadığınıza kendinizi inandırmanız gerekiyor
Rabbim acil şifalar versin. Bize de haber ver olur mu?Kızlar günaydın size hastane bahçesinden yazıyorum gece kızım ateşlendi sabah da karnım ağrıyor diye çok ağlayınca hastaneye koştum tahlil verdik bekliyoruz şimdi iyi ama çok korktumanne olmak çok zor bişey varsa diye ödüm koptu inşallah tahlilleri de temiz çıkar tatilden gelirken yolda da karnım ağrıyor deyip 2 kez istifra etmişti hemen hastaneye geldim Allahım kimseyi evladıyla sınamasın anne yüreği o acı çekti mi çok zor
Amin canım 1.5 saat sonra sonuçlar kızımla çay içiyoruz ağlamaklıyım yavrusu hasta olan Rabbim o yavrulara şifa versin annelere dayanma gücü versin anne olmak çok zor kızım çok ağlayınca onu kaybederim diye ödüm koptuRabbim acil şifalar versin. Bize de haber ver olur mu?
Allah şifalar versin kuzuma bilmemmiKızlar günaydın size hastane bahçesinden yazıyorum gece kızım ateşlendi sabah da karnım ağrıyor diye çok ağlayınca hastaneye koştum tahlil verdik bekliyoruz şimdi iyi ama çok korktumanne olmak çok zor bişey varsa diye ödüm koptu inşallah tahlilleri de temiz çıkar tatilden gelirken yolda da karnım ağrıyor deyip 2 kez istifra etmişti hemen hastaneye geldim Allahım kimseyi evladıyla sınamasın anne yüreği o acı çekti mi çok zor
Rabbim beterinden korusun. Sakın kötü düşünme. Önemli bir şey değildir Allah ın izniyle. Tüm hastalara da rabbim şifa versin.Amin canım 1.5 saat sonra sonuçlar kızımla çay içiyoruz ağlamaklıyım yavrusu hasta olan Rabbim o yavrulara şifa versin annelere dayanma gücü versin anne olmak çok zor kızım çok ağlayınca onu kaybederim diye ödüm koptu
Amin karnım ağrıyor deyip duruyorAllah şifalar versin kuzuma bilmemmiüşütmüştür muhakkak
Slm ,Bendede sinir çok fazla var bedenimizi sakinleştiricek çay ve aktivite çok iyi geliyoselam
bende ayni durum var birde üstüne çabuk sinirlenme.. ben neye sinirlendiğimi bile bilmiyorum kaçiyolar.. nerdeyanlış yağtığımı emin degilim.
İlaçlarını alır miss gibi iyileşir bebeğimAmin karnım ağrıyor deyip duruyor
bende çabuk sinirlenme.. bi sinirlenip 2 dk sonra degişiyorum..Slm ,Bendede sinir çok fazla var bedenimizi sakinleştiricek çay ve aktivite çok iyi geliyo
İnşAllah canım bahçede de arabesk çalıyor hey Yarabbim Ümit Besen Ahmet Kayaİlaçlarını alır miss gibi iyileşir bebeğim
Bende aynı çok değişkenim etrafımdakiler bu durumumdan oldukça şikayetçi ama ben kendimde şunu gözlemledim mutlu olduğum şeyleri yaptığımda biraz daha sakinim ve bana yürüyüş çok iyi geliyobende çabuk sinirlenme.. bi sinirlenip 2 dk sonra degişiyorum..
anlayamiyorum ki neye sinirlendiğimi
bende mi var tuhaflık..
bipolar manik felan çok benzetmişim..
psikyaktriye gitmedim. psikoloji de..
ilaç kullanamam.nasıl olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?