- 20 Ağustos 2016
- 247
- 233
- 103
- 29
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.041
Yaa çok geçmiş olsun. Demekki üşütmüş o da kıyamam.Amin karnım ağrıyor deyip duruyor
Rabbim şifalar versinKızlar günaydın size hastane bahçesinden yazıyorum gece kızım ateşlendi sabah da karnım ağrıyor diye çok ağlayınca hastaneye koştum tahlil verdik bekliyoruz şimdi iyi ama çok korktumanne olmak çok zor bişey varsa diye ödüm koptu inşallah tahlilleri de temiz çıkar tatilden gelirken yolda da karnım ağrıyor deyip 2 kez istifra etmişti hemen hastaneye geldim Allahım kimseyi evladıyla sınamasın anne yüreği o acı çekti mi çok zor
Sağol canım herhalde çıkmak istemedi sudan hava sıcak üşümez dedik herhalde üşüttüYaa çok geçmiş olsun. Demekki üşütmüş o da kıyamam.
Aynı durum bende var neye sinirlendiğimi bilmiyorum şöle bi durum..Bende aynı çok değişkenim etrafımdakiler bu durumumdan oldukça şikayetçi ama ben kendimde şunu gözlemledim mutlu olduğum şeyleri yaptığımda biraz daha sakinim ve bana yürüyüş çok iyi geliyo
Ben kabullendim artıkAynı durum bende var neye sinirlendiğimi bilmiyorum şöle bi durum..
beni anlayamama sinirlenmem.. anlasin diye uğraş verdiğim..
NEDENNNNN KİMSE BENİ ANLAMİYOOOOO diye üzülüşüm...
bi sürü nedenim var
ben kabullenemedim 30 yıldır.Ben kabullendim artık
Niloya sonuçlar cıktımı merak ettim bendeSağol canım herhalde çıkmak istemedi sudan hava sıcak üşümez dedik herhalde üşüttü
Tam olarak Niloya nin anlattığı tam olarak ben aslında durumum benm soyle başladı doğuma gideceğim gün babam öldü ben doğumu erteledim tabi sezeryan oldum çünkü 2 gün sinra tabi hem lohusalık hem babamın ölümü beni yıktı snra tuhaf tuhaf şeyler hisetmeye başladım mide bulantısı bacaklarım biran titreme kendime zarar verme çocuğa verme aklımı yitirme biran çığlık atma kendimi yere atma isteği acaba kafayimi yiycem korkusu ki daha neler neler snra bunları nasıl düşünürüm korkusu onlara ağlama krizler çok kötü Rabbim kimseye vermesin 2 sene oldu halen duzelmedimDüşenin halinden düşen anlar imiş. Sen onları takma canım benim. Elhamdülillah her halimizi gören bilen bir Rabbimiz var..bu arada sıkıntınız tam olarak neydi? Merakımı bağışlayın
İdrar vermedi eve geldik uyudu idrar yapınca yine gidicez inşallah canımNiloya sonuçlar cıktımı merak ettim bende
AminTam olarak Niloya nin anlattığı tam olarak ben aslında durumum benm soyle başladı doğuma gideceğim gün babam öldü ben doğumu erteledim tabi sezeryan oldum çünkü 2 gün sinra tabi hem lohusalık hem babamın ölümü beni yıktı snra tuhaf tuhaf şeyler hisetmeye başladım mide bulantısı bacaklarım biran titreme kendime zarar verme çocuğa verme aklımı yitirme biran çığlık atma kendimi yere atma isteği acaba kafayimi yiycem korkusu ki daha neler neler snra bunları nasıl düşünürüm korkusu onlara ağlama krizler çok kötü Rabbim kimseye vermesin 2 sene oldu halen duzelmedim
Allah sabır versin canım travma sonucu oluşmuş senin de bunlar yazdıklarının hepsini aynısını yaşadım kafayı yicem sanmıştım TV de görünce haberlerde ödüm kopuyordu lohusaydım ziyarete gelen bana yok haberde çıkmış bebeğine zarar vermiş bana gelmişler bunları anlatıyorlardı ödüm koptu ya ben de yaparsam ya aklımı kaybedersem bu korkular yüzünden o kadar çok ağladım ki sonra ilaç kullandım düzeldim sonra yine nüksetti bu sefer şizofren olursam bipolar olursam beyin kanaması felç geçirirsem evimde duramaz oldum ilaç da fayda etmiyordu Dr Dr geziyordum bu korkularla bırak iş yapmayı günlük rutin hayatımı sürdüremiyordum sonra terapiye başladım yavaş yavaş başladım düzelmeye yalnız değilsin ve korkmana gerek yok yazdıklarının aynısını birebir yaşadımTam olarak Niloya nin anlattığı tam olarak ben aslında durumum benm soyle başladı doğuma gideceğim gün babam öldü ben doğumu erteledim tabi sezeryan oldum çünkü 2 gün sinra tabi hem lohusalık hem babamın ölümü beni yıktı snra tuhaf tuhaf şeyler hisetmeye başladım mide bulantısı bacaklarım biran titreme kendime zarar verme çocuğa verme aklımı yitirme biran çığlık atma kendimi yere atma isteği acaba kafayimi yiycem korkusu ki daha neler neler snra bunları nasıl düşünürüm korkusu onlara ağlama krizler çok kötü Rabbim kimseye vermesin 2 sene oldu halen duzelmedim
İdrar tahlilini bir türlü yapmadı canım eve geldik uyudu idrarı yapsın yine gidicez kan çıktı da Dr idrar da çıksın öyle değerlendirelim dedi ah nerde yaptıramadım su içiridm gene de yok yapmadı evde yapsın götürcem inşallah ilaç verdim parol uyuyorNiloya haber var mı ne çıktı sonuç?
İnşAllah hiçbir şeyi yoktur canım. İyi haberlerini bekliyoruzİdrar tahlilini bir türlü yapmadı canım eve geldik uyudu idrarı yapsın yine gidicez kan çıktı da Dr idrar da çıksın öyle değerlendirelim dedi ah nerde yaptıramadım su içiridm gene de yok yapmadı evde yapsın götürcem inşallah ilaç verdim parol uyuyor
Hadi inşallah ya korkarak hastaneye gitmek o kadar zor kiRusya koronavirüs aşısını tescillemis bu sabah duydunuz mutüm testleri geçmiş aşıve hatta Putin benim kızım aşıyı oldu diye açıklama yapmış. Seri üretime geçecekmiş yakında. Inşallah etkili olur bu aşı gerçekten bıktık artık ☹
İnşAllah cnaım çok sağol evladının bi yerinin acıması çok zor bişey bi anneyeİnşAllah hiçbir şeyi yoktur canım. İyi haberlerini bekliyoruz
Şimdi nasılsınız pekiAllah sabır versin canım travma sonucu oluşmuş senin de bunlar yazdıklarının hepsini aynısını yaşadım kafayı yicem sanmıştım TV de görünce haberlerde ödüm kopuyordu lohusaydım ziyarete gelen bana yok haberde çıkmış bebeğine zarar vermiş bana gelmişler bunları anlatıyorlardı ödüm koptu ya ben de yaparsam ya aklımı kaybedersem bu korkular yüzünden o kadar çok ağladım ki sonra ilaç kullandım düzeldim sonra yine nüksetti bu sefer şizofren olursam bipolar olursam beyin kanaması felç geçirirsem evimde duramaz oldum ilaç da fayda etmiyordu Dr Dr geziyordum bu korkularla bırak iş yapmayı günlük rutin hayatımı sürdüremiyordum sonra terapiye başladım yavaş yavaş başladım düzelmeye yalnız değilsin ve korkmana gerek yok yazdıklarının aynısını birebir yaşadım
Eskisi gibi değilim daha iyiyimŞimdi nasılsınız peki
Rabbim daha da iyi eylesinEskisi gibi değilim daha iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?