Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Rabbim şifalar versin

Bende aynı çok değişkenim etrafımdakiler bu durumumdan oldukça şikayetçi ama ben kendimde şunu gözlemledim mutlu olduğum şeyleri yaptığımda biraz daha sakinim ve bana yürüyüş çok iyi geliyo
Aynı durum bende var neye sinirlendiğimi bilmiyorum şöle bi durum..
beni anlayamama sinirlenmem.. anlasin diye uğraş verdiğim..
NEDENNNNN KİMSE BENİ ANLAMİYOOOOO diye üzülüşüm...
bi sürü nedenim var

Düşenin halinden düşen anlar imiş. Sen onları takma canım benim. Elhamdülillah her halimizi gören bilen bir Rabbimiz var.. bu arada sıkıntınız tam olarak neydi? Merakımı bağışlayın
Tam olarak Niloya nin anlattığı tam olarak ben aslında durumum benm soyle başladı doğuma gideceğim gün babam öldü ben doğumu erteledim tabi sezeryan oldum çünkü 2 gün sinra tabi hem lohusalık hem babamın ölümü beni yıktı snra tuhaf tuhaf şeyler hisetmeye başladım mide bulantısı bacaklarım biran titreme kendime zarar verme çocuğa verme aklımı yitirme biran çığlık atma kendimi yere atma isteği acaba kafayimi yiycem korkusu ki daha neler neler snra bunları nasıl düşünürüm korkusu onlara ağlama krizler çok kötü Rabbim kimseye vermesin 2 sene oldu halen duzelmedim

Amin bende bunların hepsini yaşadım arada yaşıyorum Allah' yardımcınız olsun. Ama şunu asla unutmayın bizler ne kendimize nede başkasına zarar verecek insanlar değiliz. Birde şöyle düşünün, düşünceler gelince zarar verme isteği, gelmeyince yapmama. Bu algidan kurtulmaliyiz istesekte yapmayiz zaten. Çünkü bizim bu düşünceler karşısında ! İrademiz var merhametimiz var ve en önemlisi Bizi koruyan bir Mevlamiz var. Korkularimizi birgün tamamen atlatiriz inşaAllahu Rahmân

Allah sabır versin canım travma sonucu oluşmuş senin de bunlar yazdıklarının hepsini aynısını yaşadım kafayı yicem sanmıştım TV de görünce haberlerde ödüm kopuyordu lohusaydım ziyarete gelen bana yok haberde çıkmış bebeğine zarar vermiş bana gelmişler bunları anlatıyorlardı ödüm koptu ya ben de yaparsam ya aklımı kaybedersem bu korkular yüzünden o kadar çok ağladım ki sonra ilaç kullandım düzeldim sonra yine nüksetti bu sefer şizofren olursam bipolar olursam beyin kanaması felç geçirirsem evimde duramaz oldum ilaç da fayda etmiyordu Dr Dr geziyordum bu korkularla bırak iş yapmayı günlük rutin hayatımı sürdüremiyordum sonra terapiye başladım yavaş yavaş başladım düzelmeye yalnız değilsin ve korkmana gerek yok yazdıklarının aynısını birebir yaşadım

Niloya haber var mı ne çıktı sonuç?
İdrar tahlilini bir türlü yapmadı canım eve geldik uyudu idrarı yapsın yine gidicez kan çıktı da Dr idrar da çıksın öyle değerlendirelim dedi ah nerde yaptıramadım su içiridm gene de yok yapmadı evde yapsın götürcem inşallah ilaç verdim parol uyuyor

İnşAllah hiçbir şeyi yoktur canım. İyi haberlerini bekliyoruz

Hadi inşallah ya korkarak hastaneye gitmek o kadar zor ki bugün dua ettim Allahım nolursun bitsin bu hep aklıma savaş altındaki yavrular geldi bakalım o yavrular hastaneye gidebildi mi bombalar altında ya anaları babaları gözlerinin önünde öldü o savaş mağdurlarına dünya sesini çıkarmadı mazlumların ahıydı bu korona

Şimdi nasılsınız peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…