Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Aynı işte aynı şeyler lohusa kadını zaten bayılırlar korkutmayi
Ayy Insalalh biran önce geldiği gibi biter bazen çok korkuyrm evden kaçmak istiyorum o derce kötü oluyrm

Ayy Insalalh biran önce geldiği gibi biter bazen çok korkuyrm evden kaçmak istiyorum o derce kötü oluyrm
İnşaAllah canım ya. Bir tek ben yasamiyormusum bunu. Yaşayan çok kişi varmış. Sanki en kötü benmişim gibi hissediyordum

Evet. Anım öğretmenim. Şükrediyorum valla. Evde daha kötü oldum çünkü. Allah şu virüsü hayırlısıyla yok etse de dönsek okula
Ben de ücretli öğretmenlik yapıyorum ve kesinlikle katılıyorum.çalışırken bunun 10 katı daha iyiydim.evde hem fiziksel hem zihinsel bittim.

Çok geçmiş olsun

Biliyorum aynısını yaşadım arada yaşıyorum ve de. Ama dogru telkinler bir sure sonra kendi düşünceniz oluyor. Bunla ilgili youtubeden izzet güllü'yü ara ara dikkatlice dinlemenizi tavsiye ediyorum
Baştan nasıl ya öyle bir şey olabilir mi diye düşünüyordum.ama atak anında nasıl zaten istemsizce beynimizin bizi o korkulara yönlendirmesiyse ,bu iyi düşünceler de beynimizi otomatik olarak iyiye yönlendirebilir olarak düşünüyorum artık.ama inanarak yapmak lazım galiba.

Ben defalarca kez valizimi toplayıp annemlere kaçtım Allah kimselere vermesin çok iyi anlıyorum seni ama korkmana gerek yok ben iyileştiysem sen de iyileşirsin siz de iyileşirsiniz terapi iyi gelmeye başladığı zaman eşim o kadar çok sevinmişti ki tam işyerindeyken mesaj atıyordum ben evde duramıcam annemlere gidiyorum iyi olmadan da gelmem bekleme diyordum çok zor günlerdi Allahım düşmanıma bile yaşatmasın ilk önce Allahın izniyle sonra da doktorumun başarısı hiç unutmam terapide doktorum anlatırken bile onun dediklerine inanmıyordum şu kapıdan çıkıcam ve yine aynı olucam diyordum o anlatıyordu ben kafamda hangi doktorlara gitsem diye plan yapıyordum ama bu doktorumun da terapisine devam etmeye kararlıydım anlattıkları iyi geliyordu ama o anlıktı sadece sonra eve dönünce ertesi gün ben yine eskisi giib oluyordum her hafta çağırdı sonra 15 günde 1 şimdi ayda 1 bazen 3 haftada 1 gidiyorum hiç geçmez sanıyordum geçiyormuş ya

Benim bi tane kaçma çantam vardı mavi bi market poşeti acil durum çantası bezden hep valiz topla nereye kadar hatta o poşeti minikkkkkkk görmüştü atmıştım fotosunu anlık kaçışlarımda kızıma bikaç kıyafet ateş düşürücü gibi ona ait temel ihtiyaçları attığım bir çantaydı sonra terapide iyileşme başlayınca markete gitmiştim içi de doluydu eve gelince de sandalyenin üzerine koymuştum daha boşaltmadan eşim de işten gelmişti o çantayı dolu görünce çok korkmuş terapiye de gidiyoruz yine kaçacak diye nasıl korkmuş bir keresinde terapistimle paylaşmıştı dedim o gün korkma markete gittim daha boşaltmadım diye zor günlerdi Rabbim bir daha yaşatmasın

Aminnnnn bende bi hava alıcam diye çıkar bişilerimi satar en lüks hadtanede pspfösörlere giderdim kurtarın beni diye doktorlar saatlerce nasihat ederdi bana nekadar saglıklı olduğumu o elimdeki torbadaki sonuçları atmamı paramı hastanelere vermememi ama ben kapılarında yatardım nerdeyse hele evimin yakınındaki hastanede artık çok iyi tanınıyodum acilindeki sağlıkçı ve hemşireler benimle dalga geçiyolardı deli muamelesi görüyodum okadar acınıcak haldeydimki çok büyük bi imtihandı o dereceye Allah kimseyi düşürmesin o yüzden halinize şükredin en azından evinizdesiniz ve tek değilsiniz

Sıcak bastırdığı saatlerde yürüme canım akşamüstünü tercih et

Yakınımızdaki özel hastane az paramızı yemedi eczacı doktora gitme sıklığımı gösteren tabloyu ekrandan göstermişti 2 günde 1 hastanede o özel hastanedeki doktor eşime dedi hiçbir şeyi yok sapasağlam ile girsin bişeyi kalmaz eşin evde oturabilecek biri değil işe girmesi lazım demişti çok iyi işim vardı bırakmıştım evli iken kaç yerden aramışlardı gelin çalışalım diye ama eşim benim maaşım yeter hiç gerek yok demişti hastaneler bolca yedi bi işçisinin maaşını sigortasını karşılamışızdır

Bende de yeni bir şey başladı.artık dışarı çıkmaya korkuyorum.ya dışarıda bayılırsam,çarpıntım çok tutarsa elim ayağım titriyor.bugün öğlen markete gittim, baktım nasıl çarpıntım var.duramadım geri çıktım.Akşam saat 9 gibi bu böyle olmayacak dedim,hazırlanıp bir daha çıktım.ama yine de çok çarpıntım oldu. Hayatımda çok kaygılı dönemler geçirdim ama böyle bir durumu ,dışarı çıkma korkusunu ilk kez yaşıyorum.bu ay sonu doktor randevusu aldım.inşallah iyi gelir.

Olsun sen yinede çık bişi olmucak de hep kendine o duygu gidecek bi süre sonra , bak bendede başladı bişiler ama üstüne gidiyorum korkarsam daha daha hep gelicekler çünkü buna müsade etmicez

Çarpıntı gelse de çık çıkmamazlık yapma sen çıktıkça üzerine gittikçe gidiyor o durum ben önceden otobüse binince panik olurdum yanımda taksi parası mutlaka fazladan bulunurdu olur da otobüste panikatak gelirse hemen taksiye atlarım diyordum şimdi de tersine döndü otobüs ne kadar uzun yoldan dolanıyorsa o otobüsü tercih ediyorum sırf gezinti olsun diye şimdi de evde sıkılıyorum ben hep şehir içinde gezmek istiyorum

Tecrübeliler aynı dilden konuşuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…