Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Valla yeğenlerimi özledim kardeşime gidemiyom ben burdada komşuculuklara devam edenler var
Ben evime misafir kabul etmiyorum da gitmiyorum da kimseye ama burda hele bi komşum var bu saatte misafir geldi gece 12 buçukta giderler bir de giderken ses yapıyorlar Allahtan camlar kapalı komşu diye insan bişey de diyemiyor

Şuan nasılsınız o durumdan kurtuldunuz mu bende o haldeyim kendimde hastalık arıyorum

Canım sıkılıyor insanının elinde değil bi yerim ağırsa daha iyi içimde bi his var endişe korku bana huzur vermiyor nasıl geçer nasıl geçicek bilmiyorum

Olsun sen yinede çık bişi olmucak de hep kendine o duygu gidecek bi süre sonra , bak bendede başladı bişiler ama üstüne gidiyorum korkarsam daha daha hep gelicekler çünkü buna müsade etmicez
Çok sağol 9 gibi felan ondan bir daha çıktım .üstüne gidebilmek için ,ama yine de çok zordu Kendimi ikna etmek

Maşallah ya ne güzel.ben de iyiydim aslında ,son bir kaç aydır nasıl bu duruma geldim şaşırıyorum.ama hepinizin dediği gibi üzerine gideceğim başka yolu yok.

Şuan nasılsınız o durumdan kurtuldunuz mu bende o haldeyim kendimde hastalık arıyorum
Kurtuldum çok uzun süre haftada 1 seans aldım psikolog ve o dönem maneviyatımıda çok yükselttim kurtuldum çok şükür 3 seneye yakın harika geçti herşey kardeşim kanser olunca süreçte hep yanındaydım stres ğzüntüden geri geldi ama önceki gibi olmadım çok güzel kontrol altına aldım şimdi anksiyete var sadece ara ara onunla yaşamayada alıştım biliyorum oda gidecek

Çok geçmiş olsun ,kardeşiniz iyidir inşallah şu anda

Canım sıkılıyor insanının elinde değil bi yerim ağırsa daha iyi içimde bi his var endişe korku bana huzur vermiyor nasıl geçer nasıl geçicek bilmiyorum
İşte o zaman bişey olmucana inanırsan amannn yine geldi benimki ama birazdan gidecek dersen kabullenirsen geçiyo gerçekten bak çok büyük tecrübe konuşuyo o huzursuzluk anı gelince kalk henen bişilerle uğraş ona aldırış etme ben evin içinde şarkı gibi beni mahvetmene izin vermicemmmm defolup gidiceksinn bak korkmuyorum seni takmıyorummm diye bağrıyodum valla bak öyle öyle defoldu gitti

Çok şükür sevindim,amin kaygı bozukluğu olanların en büyük korkularından biri bu korkular
Allah razı olsun,Olacağın önüne geçemeyiz senelerdir benim memelerim sorunludur hep 6 ayda kontrollerim olur ama kötü değil kardeşim ömründe doktor görmemiş okadar sağlıklı bak onu buldu kanser Allah ne yazdıysa o yaşanıyo korksandq korkmasanda olacak oluyo yanino yüzden sağlıklı günlerin tadını çıkarıcan şükredicenki Allah korusun öyle bi kötü durum olduğunda zaten bol bol üzülür korkar insan ben o süreci saniye saniye yaşadım kardeşim benden daha soğukkanlıydı hatta Allah onkoloji koridorlarına düşürmesin yaaa neler var ozaman anlıyosun işte herşeyi daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…