- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.081
Valla yeğenlerimi özledim kardeşime gidemiyom ben burdada komşuculuklara devam edenler varSanki hiç korona yok komşulara da ne misafir geliyor yahu ne cesaret bilmem
Ben evime misafir kabul etmiyorum da gitmiyorum da kimseye ama burda hele bi komşum var bu saatte misafir geldi gece 12 buçukta giderler bir de giderken ses yapıyorlar Allahtan camlar kapalı komşu diye insan bişey de diyemiyorValla yeğenlerimi özledim kardeşime gidemiyom ben burdada komşuculuklara devam edenler var
Enteresan vallaBen evime misafir kabul etmiyorum da gitmiyorum da kimseye ama burda hele bi komşum var bu saatte misafir geldi gece 12 buçukta giderler bir de giderken ses yapıyorlar Allahtan camlar kapalı komşu diye insan bişey de diyemiyor
Şuan nasılsınız o durumdan kurtuldunuz mu bende o haldeyim kendimde hastalık arıyorumAminnnnnbende bi hava alıcam diye çıkar bişilerimi satar en lüks hadtanede pspfösörlere giderdim kurtarın beni diye doktorlar saatlerce nasihat ederdi bana nekadar saglıklı olduğumu o elimdeki torbadaki sonuçları atmamı paramı hastanelere vermememi ama ben kapılarında yatardım nerdeyse hele evimin yakınındaki hastanede artık çok iyi tanınıyodum acilindeki sağlıkçı ve hemşireler benimle dalga geçiyolardı deli muamelesi görüyodum okadar acınıcak haldeydimki çok büyük bi imtihandı o dereceye Allah kimseyi düşürmesin o yüzden halinize şükredin en azından evinizdesiniz ve tek değilsiniz
Canım sıkılıyor insanının elinde değil bi yerim ağırsa daha iyi içimde bi his var endişe korku bana huzur vermiyor nasıl geçer nasıl geçicek bilmiyorumKısa süre önce yaladığım stres korku üzüntü sevebiyle bazı şikayetlerim geri geldi vücudumda umursamıyorum inşAllah en kısa sürede giderYürüyüşe başladım bikaç gündür bu yüzden ama sıcakdada yürümek şuan başım çatlıyo ağrıdan
Ama ne ara iki grupta da denendi de güvenilir çıktı? Keşke gerçek olsaKızlar aşı bulunmuş koronaya gerçekmiş
Çok sağol 9 gibi felan ondan bir daha çıktım .üstüne gidebilmek için ,ama yine de çok zordu Kendimi ikna etmekOlsun sen yinede çık bişi olmucak de hep kendine o duygu gidecek bi süre sonra , bak bendede başladı bişiler ama üstüne gidiyorum korkarsam daha daha hep gelicekler çünkü buna müsade etmicez
Maşallah ya ne güzel.ben de iyiydim aslında ,son bir kaç aydır nasıl bu duruma geldim şaşırıyorum.ama hepinizin dediği gibi üzerine gideceğim başka yolu yok.Çarpıntı gelse de çık çıkmamazlık yapma sen çıktıkça üzerine gittikçe gidiyor o durum ben önceden otobüse binince panik olurdum yanımda taksi parası mutlaka fazladan bulunurdu olur da otobüste panikatak gelirse hemen taksiye atlarım diyordum şimdi de tersine döndü otobüs ne kadar uzun yoldan dolanıyorsa o otobüsü tercih ediyorum sırf gezinti olsun diyeşimdi de evde sıkılıyorum ben hep şehir içinde gezmek istiyorum
Kurtuldum çok uzun süre haftada 1 seans aldım psikolog ve o dönem maneviyatımıda çok yükselttim kurtuldum çok şükür 3 seneye yakın harika geçti herşey kardeşim kanser olunca süreçte hep yanındaydım stres ğzüntüden geri geldi ama önceki gibi olmadım çok güzel kontrol altına aldım şimdi anksiyete var sadece ara ara onunla yaşamayada alıştım biliyorum oda gidecekŞuan nasılsınız o durumdan kurtuldunuz mu bende o haldeyim kendimde hastalık arıyorum
Rusya başkanının kızı kendine yaptırmış.bizikiler de mart ayına hazır olur diyorlar .inşallah doğrudurKızlar aşı bulunmuş koronaya gerçekmiş
Çok geçmiş olsun ,kardeşiniz iyidir inşallah şu andaKurtuldum çok uzun süre haftada 1 seans aldım psikolog ve o dönem maneviyatımıda çok yükselttim kurtuldum çok şükür 3 seneye yakın harika geçti herşey kardeşim kanser olunca süreçte hep yanındaydım stres ğzüntüden geri geldi ama önceki gibi olmadım çok güzel kontrol altına aldım şimdi anksiyete var sadece ara ara onunla yaşamayada alıştım biliyorum oda gidecek
İşte o zaman bişey olmucana inanırsan amannn yine geldi benimki ama birazdan gidecek dersen kabullenirsen geçiyo gerçekten bak çok büyük tecrübe konuşuyo o huzursuzluk anı gelince kalk henen bişilerle uğraş ona aldırış etme ben evin içinde şarkı gibi beni mahvetmene izin vermicemmmm defolup gidiceksinn bak korkmuyorum seni takmıyorummm diye bağrıyodumCanım sıkılıyor insanının elinde değil bi yerim ağırsa daha iyi içimde bi his var endişe korku bana huzur vermiyor nasıl geçer nasıl geçicek bilmiyorum
Harikasın öyle öyle gidicek laf olsun diye demiyorum gerçektenÇok sağol 9 gibi felan ondan bir daha çıktım .üstüne gidebilmek için ,ama yine de çok zordu Kendimi ikna etmek
İyi Allah a şükür kontrollerini aksatmıyo Allah kimseye yaşatmasın sevdikleriyle imtihan etmesinÇok geçmiş olsun ,kardeşiniz iyidir inşallah şu anda
Çok şükür sevindim,amin kaygı bozukluğu olanların en büyük korkularından biri bu korkularİyi Allah a şükür kontrollerini aksatmıyo Allah kimseye yaşatmasın sevdikleriyle imtihan etmesin
Allah razı olsun,Olacağın önüne geçemeyiz senelerdir benim memelerim sorunludur hep 6 ayda kontrollerim olur ama kötü değil kardeşim ömründe doktor görmemiş okadar sağlıklı bak onu buldu kanser Allah ne yazdıysa o yaşanıyo korksandq korkmasanda olacak oluyo yanino yüzden sağlıklı günlerin tadını çıkarıcan şükredicenki Allah korusun öyle bi kötü durum olduğunda zaten bol bol üzülür korkar insanÇok şükür sevindim,amin kaygı bozukluğu olanların en büyük korkularından biri bu korkular
Bu ara bendede var bu uyku sorunu sıcaklarında etkisi olabilirUyku problemi yaşıyorum çok darlanıyorum bağırsaklarında hissediyorum sıkıntıyı napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?