Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Canım sıkılıyor insanının elinde değil bi yerim ağırsa daha iyi içimde bi his var endişe korku bana huzur vermiyor nasıl geçer nasıl geçicek bilmiyorum
Endişe korku bende de var bak sabah uyandım her an kötü bişey olacakmış hissi ile uyandım mutsuz huzursuz uyandım

Kizlar bugün basım uyustu sanki tansiyonum 20 kere çıkacak beyin kanaması gibi olacak gibime geliyor Allah korusun olctugumde hep normal çıktı ama nasıl basedecegik beni enzorlayam başımın uyusmasi
İlaç alıyor musun sen o korkuyla başın uyuşunca tansiyonu zıplatmıyorsan korkma ben öyle korktum mu tansiyonu yükseltiyordum dün bana da geldi her an beyin kanaması geçirecekmiş hissi baş uyuşması da tamamen psikolojik benim de bazen karıncalanıyor üşüme geliyor başıma

Çok sağol 9 gibi felan ondan bir daha çıktım .üstüne gidebilmek için ,ama yine de çok zordu Kendimi ikna etmek
Yok çık sen eğer çıkmazsan üzerine gitmezsen eve kapanır kalırsın az da olsa çık başlarda yakın mesafelere git evine yakın olsun o çarpıntı hissi korkma geçsin sonra biraz daha uzağa git hatta yolunun üstünde market varsa bim tarzı gir bakın anlamıcaksın düşüncelerin dağılıvermiş

Evvelki gün iyiydim dün kızım hastalanınca yine kötü oldum bu sabah pek iyi değilim yatasım var kalkmak istemiyorum güneş var dışarıda ama benim içim hiç cıvıl cıvıl değil huzursuzluk her an kötü bişey olacak hissi gelecekten korkma bir de saçma sapan rüyalar gördüm

Endişe korku bende de var bak sabah uyandım her an kötü bişey olacakmış hissi ile uyandım mutsuz huzursuz uyandım
Çok sevdiğim bi eşim var iki tane sağlıklı yavrum var niye mutsuzum anlamıyorum özel bi hastaneye gidip çek Up yaptırasım var şu corona olmasaydı doktor doktor gezerdim benim bi hastalığım mı var yoksa psikolojik mi bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Bende de mutsuzluk var niye bilmiyorum dün çok üzüldüm yorucu bir gündü tam da eşimin şehir dışına balığa gitmesine denk geldi bugün hiç iyi değilim ağlayasım var annem geldi dün akşam kaldı bizde birazdan gidecek o gidince ağlıcam belli etmemeye çalıştım ona üzülmesin diye ağlama modundayım

Aslında hep hastalıktan bahsetmeyelim neler yapıyoruz gün içinde anlatalım birbirimize nelerden hoşlanıyoruz hobilerimiz neler anlatsak güzel olmaz mı arkadaşlar?

Ben salı akşamları psikiyatri doktoru ibrahim bilgenin YouTube canlı yayınını izliyorum. Bir de yine izzet güllü ye döndüm. Biz hasta değiliz. Hatta geçen gün de onun videolarını izleyip iyi olan biriyle canlı yayını vardı. Onu da izledim. İnşallah biz de iyi oluruz.

İbrahim Bilgen salı akşamları mı canlı yayın yapıyor ben de izleyim onun kitabını aldım okudum. İnşallah canım inşallah

Bende de ağlama var henüz ağlamadım ama boğazımda düğüm hüngür hüngür ağlamak istiyorum hayatımda en ufak yaşanan olumsuzluk beni çok üzüyor şimdi eşim yoldan gelecek hayırlısıyla gelsin diye bekliyorum hep bi korku ben de para çekmeye gidip pazara gitmem gerekiyor ama hiç çıkasım yok duş alıp yatmayı düşünüyorum saç düzleştirmek nerde bi dün akşam cilt bakımı yaptım tatilden geldiğimizden beri her akşam cildini temizleyen ben hiç temizlemedim tonikle bi sildim çıkan kiri gör vay pasaklı vay dedim kendime endişe kaygı bizi bu hale getiriyor etrafımda duyduğum olumsuzluklar kızım da rahatsızlanınca kaygı tavan yaptı dışarı çıksam diyorum korona var deyip içimden gelmiyor

İbrahim Bilgen salı akşamları mı canlı yayın yapıyor ben de izleyim onun kitabını aldım okudum. İnşallah canım inşallah
Evet canım salı akşamları canlı yayında oluyor. Zaten Instagramdan da canlı yayın tarihini ve saatini söylüyor. İyi geliyor söyledikleri bana.

Başkasına verdiğimiz öğütleri kendimizde uygulucaz inadına üstüne gidicez bu kötü düşüncelerin bizi esir etmesine izin vermicez bende bıraksam ooo hiç kalkmam ağla ağla ama hayır ben yenilmicem sizler yine şanslısınız aile eş çocuk destek var ben tek başımayım kızımda gidiyo tatile cuma günü tek kalıcam hepten ama yapacak bişi yok Allah dan gelene sonsuz şükür

Arkadaşlar sürekli lohusalar söyle olur yok böyle olur diye abartırlar. Anksiyete ve panik atak yaşayan birisi olarak korkmaya başladım artık bir kaç hafta sonra doğum yapicam. Sizce de fazlaca abartılmıyor mu ? Birde geçenlerde bir yorumda gördüm doğumdan sonra sürekli sakinleştirici almış anksiyete si olan biri okumaz olaydım hakikaten sizin fikirlerinizide merak ediyorum

Olsaydı bana olurdu 16 yaşında çocuk çocuk doğurdu adet olmaya yakın nasıl hormonlar alt üst bizde biraz daha hassas onun gibi bişi yani aksi olsa düşünsene her anne olan lohusa dünya karışırdı bide neden tersini düşünmüyosunsen dünyaya harika bi melek getiriyosun belki o küçük melek sana şifa getiricek mis gibi olucan şu internetti bilgi kirliliğini okumayın artık lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…