Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Bunların mükafatını görecez yeterki gayret edelim arkadaşlar yattığımız yerden kaygı korku hayat zehir kaldırıcaz totileri
O totti yatıyor şuan üşenmesem de bi gidip bi poşet çukulata alsam midem fena kazınıyor adet gelecek oldu mu niye böyle oluyor insan bilmem markette de pet reyonu aralarına hep çikolata sıkıştırıyorlar sanki bedava

Benimde çok yakın regl dönemim daha rahat geçirmek içinde bu yürüyüşler zaten

Ağlayın bence baZen iyi geliyor ağlamak sizin kovit test sonucu çıktı mı

Kalk tabi ben duşumu aldım sodamı içiyorum çamaşır atıcam makinaya evi çektiricem süperimmmm yani
Maşallah diyim bana uyku çöktürüyor niye acaba dudaklarıma uyuşma karıncalanma da geliyor netten bi bakayım beyin kanaması belirtisi olmasın bana niye böyle uyku çöktürüyor ya

Ben çekap yaptırmaya karar verdim sonuçlarım temiz çıkar inşallah rahatlarım
Yaptır için rahatlasın bende zamanında çok yaptırdım temiz çıkıyodu öbür hastaneye gidip ordada yaptırıyodum sonuçları karşılaştırıyodum boşa garcanan zaman ve giden onca paralar yaşadığım stres üzüntü gitme desemde gideceksin zaten git yaptırda için kafan rahatlasın bari

Sizin yaş kaç acaba merak ettim gelip geçici bi dönem mi bu 31 yaşındayım ben

40 yaşındayım ben geçicek tabiki hangi duygumuz kalıcı düşünsene ☺
Ben öncesinde de evhamlıydım ama bu çok uzadı ve beni rahatsız ediyor dahiliye uzmanına gittim muayene oldum tahlil sonuçlarımı gösterdim vitamin takviyeleri verdi sıkıntı yok hasta değilsin dedi bi 20 gün kendimi iyi hissettim şimdi yine iyi değilim iyi olmaya çalışıyorum

Bu hastalıkda inişler çıkışlar oluyo bende çok fazla yaşadım ama psikoloğum sayesinde artık çok deneyimli ve iyiyim şükürler olsun darısı size herkese doktor bişeyin yok dediyse yoktur biz onlardan daha iyi bilemeyiz veya duymak istediğiniz neydi bişey çıksın rahatlıyım haklı çıkayım ama hiçbizaman çıkmıcak hastanelerde gecen hersaniyeye çok yazık hayatımızdan çalıyoruz iki dakka sonra ne olucamız meçhul o yüzden hayatın tadını çıkar tevekkül et kabul et herşeyi geldi gidicek ama ben umursamıcam de kendini daha iyi hissediceksin gerçekten benim bukadar yazmam yardımcı olmaya çalışmam neden çünkü ben bunların enn beterini yaşadım anlatmıyorum etkilenmeyin diye ama bak geçti gitti en ufacık üzüntü stresimde geliyo ama biliyorum ve gönderiyorum mesela niloya biliyo bir hafta önce çok çok kötü bi olay yaşadım Allah kimseye yaşatmasın olay düzeldi ama ben stres üzüntü korkudan çarpıntı duygusal ağlamalar uykusuzluk baktim iş kötüye gidecek yine vücut sapıttı tepki veriyo hemen kendime geldim toparladım şuan şikayetlerim çok azaldı bi süre sonra tamamen geçicek biliyorum bunun için uğraşıyorum tabi ,düşüncelerinn içinde boğularak iyileşemezsin canım bunu bil

Bu yazdıklarınızı okumak bile iyi geldi teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…