- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.141
Maşallah ne çok adımEvett bugün ki adımım ama bikez 3 kat merdiven indim çıktım o yok içinde
O totti yatıyor şuanBunların mükafatını görecez yeterki gayret edelim arkadaşlar yattığımız yerden kaygı korku hayat zehir kaldırıcaz totileri
Kızım iyice bi iyileşsin de çıkıcam yürüyüşe de şimdi bırakmak istemiyorum babası bi gelsin de ona azcık bırakıp giderim yürüyüşe inşallahMaşallah ne çok adım
Benimde çok yakın regl dönemim daha rahat geçirmek içinde bu yürüyüşler zatenO totti yatıyor şuanüşenmesem de bi gidip bi poşet çukulata alsam midem fena kazınıyor adet gelecek oldu mu niye böyle oluyor insan bilmem markette de pet reyonu aralarına hep çikolata sıkıştırıyorlar sanki bedava
Beni gaza getir kalkayım eşim şuan yığınla balık malzemesi indiriyo gelecek hatun totoyu devirmiş yatıyorBenimde çok yakın regl dönemim daha rahat geçirmek içinde bu yürüyüşler zaten
Ağlayın bence baZen iyi geliyor ağlamak sizin kovit test sonucu çıktı mıBende de mutsuzluk var niye bilmiyorum dün çok üzüldüm yorucu bir gündü tam da eşimin şehir dışına balığa gitmesine denk geldi bugün hiç iyi değilim ağlayasım var annem geldi dün akşam kaldı bizde birazdan gidecek o gidince ağlıcam belli etmemeye çalıştım ona üzülmesin diye ağlama modundayım
Kalk tabi ben duşumu aldım sodamı içiyorum çamaşır atıcam makinaya evi çektiricem süperimmmm yaniBeni gaza getir kalkayım eşim şuan yığınla balık malzemesi indiriyo gelecek hatun totoyu devirmiş yatıyor
Evet negatif çok şükürAğlayın bence baZen iyi geliyor ağlamak sizin kovit test sonucu çıktı mı
Maşallah diyim bana uyku çöktürüyor niye acaba dudaklarıma uyuşma karıncalanma da geliyor netten bi bakayım beyin kanaması belirtisi olmasın bana niye böyle uyku çöktürüyor yaKalk tabi ben duşumu aldım sodamı içiyorum çamaşır atıcam makinaya evi çektiricem süperimmmm yani
Ben çekap yaptırmaya karar verdim sonuçlarım temiz çıkar inşallah rahatlarımBenimde çok yakın regl dönemim daha rahat geçirmek içinde bu yürüyüşler zaten
Çok sevindim üzerinden yük kalkmıştırEvet negatif çok şükür
Yaptır için rahatlasın bende zamanında çok yaptırdım temiz çıkıyodu öbür hastaneye gidip ordada yaptırıyodum sonuçları karşılaştırıyodumBen çekap yaptırmaya karar verdim sonuçlarım temiz çıkar inşallah rahatlarım
Sizin yaş kaç acaba merak ettim gelip geçici bi dönem mi bu 31 yaşındayım benYaptır için rahatlasın bende zamanında çok yaptırdım temiz çıkıyodu öbür hastaneye gidip ordada yaptırıyodum sonuçları karşılaştırıyodumboşa garcanan zaman ve giden onca paralar yaşadığım stres üzüntü gitme desemde gideceksin zaten git yaptırda için kafan rahatlasın bari
40 yaşındayım ben geçicek tabiki hangi duygumuz kalıcı düşünseneSizin yaş kaç acaba merak ettim gelip geçici bi dönem mi bu 31 yaşındayım ben
Ben öncesinde de evhamlıydım ama bu çok uzadı ve beni rahatsız ediyor dahiliye uzmanına gittim muayene oldum tahlil sonuçlarımı gösterdim vitamin takviyeleri verdi sıkıntı yok hasta değilsin dedi bi 20 gün kendimi iyi hissettim şimdi yine iyi değilim iyi olmaya çalışıyorum40 yaşındayım ben geçicek tabiki hangi duygumuz kalıcı düşünsene ☺
Bi yazı da okudum hangi hastalığa yakalandığını düşünüyorsan o hastalığın belirtilerini yaşatır insana diyor ansikiyete için40 yaşındayım ben geçicek tabiki hangi duygumuz kalıcı düşünsene ☺
Bu hastalıkda inişler çıkışlar oluyo bende çok fazla yaşadım ama psikoloğum sayesinde artık çok deneyimli ve iyiyim şükürler olsun darısı size herkese doktor bişeyin yok dediyse yoktur biz onlardan daha iyi bilemeyiz veya duymak istediğiniz neydi bişey çıksın rahatlıyım haklı çıkayım ama hiçbizaman çıkmıcak hastanelerde gecen hersaniyeye çok yazık hayatımızdan çalıyoruz iki dakka sonra ne olucamız meçhul o yüzden hayatın tadını çıkar tevekkül et kabul et herşeyi geldi gidicek ama ben umursamıcam de kendini daha iyi hissediceksin gerçekten benim bukadar yazmam yardımcı olmaya çalışmam neden çünkü ben bunların enn beterini yaşadım anlatmıyorum etkilenmeyin diye ama bak geçti gitti en ufacık üzüntü stresimde geliyo ama biliyorum ve gönderiyorum mesela niloya biliyo bir hafta önce çok çok kötü bi olay yaşadım Allah kimseye yaşatmasın olay düzeldi ama ben stres üzüntü korkudan çarpıntı duygusal ağlamalar uykusuzluk baktim iş kötüye gidecek yine vücut sapıttı tepki veriyo hemen kendime geldim toparladım şuan şikayetlerim çok azaldı bi süre sonra tamamen geçicek biliyorum bunun için uğraşıyorum tabi ,düşüncelerinn içinde boğularak iyileşemezsin canım bunu bilBen öncesinde de evhamlıydım ama bu çok uzadı ve beni rahatsız ediyor dahiliye uzmanına gittim muayene oldum tahlil sonuçlarımı gösterdim vitamin takviyeleri verdi sıkıntı yok hasta değilsin dedi bi 20 gün kendimi iyi hissettim şimdi yine iyi değilim iyi olmaya çalışıyorum
Yaaa çok nalet biliyorum ama bana grip gibi artıkBi yazı da okudum hangi hastalığa yakalandığını düşünüyorsan o hastalığın belirtilerini yaşatır insana diyor ansikiyete için
Bu yazdıklarınızı okumak bile iyi geldi teşekkürlerBu hastalıkda inişler çıkışlar oluyo bende çok fazla yaşadım ama psikoloğum sayesinde artık çok deneyimli ve iyiyim şükürler olsun darısı size herkese doktor bişeyin yok dediyse yoktur biz onlardan daha iyi bilemeyiz veya duymak istediğiniz neydi bişey çıksın rahatlıyım haklı çıkayım ama hiçbizaman çıkmıcak hastanelerde gecen hersaniyeye çok yazık hayatımızdan çalıyoruz iki dakka sonra ne olucamız meçhul o yüzden hayatın tadını çıkar tevekkül et kabul et herşeyi geldi gidicek ama ben umursamıcam de kendini daha iyi hissediceksin gerçekten benim bukadar yazmam yardımcı olmaya çalışmam neden çünkü ben bunların enn beterini yaşadım anlatmıyorum etkilenmeyin diye ama bak geçti gitti en ufacık üzüntü stresimde geliyo ama biliyorum ve gönderiyorum mesela niloya biliyo bir hafta önce çok çok kötü bi olay yaşadım Allah kimseye yaşatmasın olay düzeldi ama ben stres üzüntü korkudan çarpıntı duygusal ağlamalar uykusuzluk baktim iş kötüye gidecek yine vücut sapıttı tepki veriyo hemen kendime geldim toparladım şuan şikayetlerim çok azaldı bi süre sonra tamamen geçicek biliyorum bunun için uğraşıyorum tabi ,düşüncelerinn içinde boğularak iyileşemezsin canım bunu bil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?