- 29 Temmuz 2020
- 144
- 172
- 18
- 40
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.121
Aslında çok güzel bir fikirAslında hep hastalıktan bahsetmeyelim neler yapıyoruz gün içinde anlatalım birbirimize nelerden hoşlanıyoruz hobilerimiz neler anlatsak güzel olmaz mı arkadaşlar?
Haklısın canım benim.Olsaydı bana olurdu 16 yaşında çocuk çocuk doğurdu adet olmaya yakın nasıl hormonlar alt üst bizde biraz daha hassas onun gibi bişi yani aksi olsa düşünsene her anne olan lohusa dünya karışırdı bide neden tersini düşünmüyosunsen dünyaya harika bi melek getiriyosun belki o küçük melek sana şifa getiricek mis gibi olucan şu internetti bilgi kirliliğini okumayın artık lütfen
Okuma canım hiç misafir de kabul etme şanslısın yine korona var misafir gelmez sen bana gelen misafiri görseydin tamam insan sevdiği yere gider ama lohusa halimle hiç dinlenmedim gece zaten uykusuz kalıyordum bir de misafir aman Allahım mevlüdü erken okumadığıma pişman oldum erken okutsaydım misafirler bir kerede biterdi kimseyi kabul etme canım korona var de geç yok emiyor mu emsin bak çok zor olur kardeşim emmiyor canımı mı vereyim AA sezeryan mı olmadı demek ayy hatırladıkça sinir oluyorumArkadaşlar sürekli lohusalar söyle olur yok böyle olur diye abartırlar. Anksiyete ve panik atak yaşayan birisi olarak korkmaya başladım artıkbir kaç hafta sonra doğum yapicam. Sizce de fazlaca abartılmıyor mu ? Birde geçenlerde bir yorumda gördüm doğumdan sonra sürekli sakinleştirici almış anksiyete si olan biri okumaz olaydım hakikaten sizin fikirlerinizide merak ediyorum
Okuma canım hiç misafir de kabul etme şanslısın yine korona var misafir gelmez sen bana gelen misafiri görseydin tamam insan sevdiği yere gider ama lohusa halimle hiç dinlenmedim gece zaten uykusuz kalıyordum bir de misafir aman Allahım mevlüdü erken okumadığıma pişman oldum erken okutsaydım misafirler bir kerede biterdi kimseyi kabul etme canım korona var de geç yok emiyor mu emsin bak çok zor olur kardeşim emmiyor canımı mı vereyim AA sezeryan mı olmadı demek ayy hatırladıkça sinir oluyorum
Aynen ben artık okumuyorum haber bile izlemiyorum ama burada bile kötü haberleri görüyoruz şiddet gören bayanları ben artık erkek müşterilerimden bile korkar oldum yaOlsaydı bana olurdu 16 yaşında çocuk çocuk doğurdu adet olmaya yakın nasıl hormonlar alt üst bizde biraz daha hassas onun gibi bişi yani aksi olsa düşünsene her anne olan lohusa dünya karışırdı bide neden tersini düşünmüyosunsen dünyaya harika bi melek getiriyosun belki o küçük melek sana şifa getiricek mis gibi olucan şu internetti bilgi kirliliğini okumayın artık lütfen
Kaç adım ondan haber ver bakalımFenaaa yürüdüm beee
Daha yoldayım eve gidiyim atarım resmini öldümmmKaç adım ondan haber ver bakalım
İşte buuuu evetKızlar ne yapıyorsunuz yazın bakalım bundan sonra hep şikayet yokkim gün içinde ne yapıyor yazsın kendimizi iyi yapacak aktivite az da olsun yapıp yazalım mesela kitap okumak gibi çıkıp 15 dk yürümek gibi yahut bir hobi temizlik yapmaya üşeniyorsak birbirimizi teşvik edici şurayı temizledim hadi sen de şunu yap gibi teşvik edici yazalım herkesten bişeyler bekliyorum
Ben de duş aldım kızım uyuyunca yattım ben de size diyorum da ben totoyu devirdim nasıl uyku bastırdı 8 de uyandım bi şekerleme yapayım pazara gitmem lazım çok işim var aslında eşim de geliyor Çanakkale'den yemek yapmam lazım yürüyüşe bayadır çıkamıyorum kaldı ama otelde hergün 10bin adım olduDaha yoldayım eve gidiyim atarım resmini öldümmm
Kulaklıkla dikkat et caddeye yakınsan heeKulaklık kulağımda mustafa sandal dan bunların hepsi aşk dan dinliyom coştumsıcak bile vız gelir beee
Of kıskandım ya
O kadar adıma bu sıcakta kösülmüşsündürÖldüm öldüm
kapının önünde kaldım yukarı çıkamıyomOf kıskandım yamaşallah iyi yürümüşsün dur ben de atayım
Bunların mükafatını görecez yeterki gayret edelim arkadaşlar yattığımız yerden kaygı korku hayat zehir kaldırıcaz totileriO kadar adıma bu sıcakta kösülmüşsündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?