Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Haklısın canım benim.

Okuma canım hiç misafir de kabul etme şanslısın yine korona var misafir gelmez sen bana gelen misafiri görseydin tamam insan sevdiği yere gider ama lohusa halimle hiç dinlenmedim gece zaten uykusuz kalıyordum bir de misafir aman Allahım mevlüdü erken okumadığıma pişman oldum erken okutsaydım misafirler bir kerede biterdi kimseyi kabul etme canım korona var de geç yok emiyor mu emsin bak çok zor olur kardeşim emmiyor canımı mı vereyim AA sezeryan mı olmadı demek ayy hatırladıkça sinir oluyorum

Aynen ben artık okumuyorum haber bile izlemiyorum ama burada bile kötü haberleri görüyoruz şiddet gören bayanları ben artık erkek müşterilerimden bile korkar oldum ya

Kızlar ne yapıyorsunuz yazın bakalım bundan sonra hep şikayet yok kim gün içinde ne yapıyor yazsın kendimizi iyi yapacak aktivite az da olsun yapıp yazalım mesela kitap okumak gibi çıkıp 15 dk yürümek gibi yahut bir hobi temizlik yapmaya üşeniyorsak birbirimizi teşvik edici şurayı temizledim hadi sen de şunu yap gibi teşvik edici yazalım herkesten bişeyler bekliyorum

İşte buuuu evet

Daha yoldayım eve gidiyim atarım resmini öldümmm
Ben de duş aldım kızım uyuyunca yattım ben de size diyorum da ben totoyu devirdim nasıl uyku bastırdı 8 de uyandım bi şekerleme yapayım pazara gitmem lazım çok işim var aslında eşim de geliyor Çanakkale'den yemek yapmam lazım yürüyüşe bayadır çıkamıyorum kaldı ama otelde hergün 10bin adım oldu bi iştah var şimdi sanki dünyayı yicem adet yaklaştığı zaman öyle oluyorum çok fena iştah var napcam böyle kilo alırım ya markete gidip bir kutu çikolata alıp yiyesim var

Kulaklık kulağımda mustafa sandal dan bunların hepsi aşk dan dinliyom coştumsıcak bile vız gelir beee
Kulaklıkla dikkat et caddeye yakınsan hee
Müzik dinleyerek yürümek çok iyi geliyor aşka geliyor insan hava çok sıcak hiç çıkasım yok klima 25 e ayarlı ben uyuyori gözler gidiyori aklımda sokak başındaki pastanedeki ekler gözümün önüne geliyor üşenmesem gidip alsam diyorum ya da bi koşu markete gidip Frigolayı çok seviyorum ondan alsam bi poşet de çukulatayesss kocam diyor sen nasıl kilo vericen bilmem ki adet yaklaştı mı tavan abur cubur isteği hep bu hormonlardan bu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…