Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Maşallah ,böyle başa çıkmayı inşallah ben de öğrenebilirim

Maşallah ,böyle başa çıkmayı inşallah ben de öğrenebilirim
Gayret edersen istersen kurtulmayı olur ama ben bittim artık hayatım böyle hastaneler doktorlar panıkler kaygılar kendime etrafımdakilere faydam yok artık dersen olmaz mesela bi günün nasıl geçiyo bu hastalıkdan beri

31 yaşında başladıysa şükret canım benim 21 yaşında başladı sen düşün 30 yaşındayım
Hissettiklerimi anlatamıyorum endişe korku heyecan gibi bi his iç üşümesi gibi de diyebilirim başladığı zaman çok şiddetli giderek azalıyor şuan bitmek üzere gibi

Banada sardı bu ara nalet anksiyete anlık iç daralması kötü bişi olcak hissi ama o hisse kendimi beynimi verirsem sürer vermiyorum o anda başka şeylere odaklanıyorum sürmüyo Allah dan ama tabi anlık bile olsa gıcık gıcık bişi

Bugün aşırı uyku çöktürdü öyle böyle değil acaba 8de uyanmamdan kaynaklı mı bilmiyorum bi başarısı var iki kaşımın arası ama bu havalar da olabiliyor bazen acaba ondan mı dudaklarımda bi karıncalanma var uyuşma gibi boynum da ağrıyor acaba felç mi geçircem beyin kanaması ya da korkuyorum dedem tüm gün uyudu ve uyuyarak öldü acaba ben de uykum geliyor ya uyuyarak mı ölcem korku geliyor kanım mı düşük de uyku çöktürüyor düşün dur artık iyiydim ben ya bünyemde böyle şeyler nereden çıktı yine

Uyku hali bende de var. Evde durunca mecbur sürekli uyku halinde oluyor insan. Ben de anksiyeteden yakınıyorum. Annemin evi dahil bir başka yere gitsem mideme bir korku kaygı oturuyor ki sorma

Mesela bugündür sadece yemeğe anneme yardım ettim.onun harici hep oturuyorum.ama sanki bütün dünyanın yükü üzerimde ,tüm işleri ben yapmışım gibi bir yorgunluk.evet gayret etmem lazım.

Uyku hali bende de var. Evde durunca mecbur sürekli uyku halinde oluyor insan. Ben de anksiyeteden yakınıyorum. Annemin evi dahil bir başka yere gitsem mideme bir korku kaygı oturuyor ki sorma ☹
Tatilden geldiğimizden beri annemlere bile gitmedim annem geldi evimden bi yere gitmek istemiyorum ama böyle uyku çöktürmüyordu neden oldu böyle gerçekten korkuyorum

Canım izzet güllü nün ımstagram hesabı varmı ben bulamadım hangi hesaptan canlı yayınyayın yaptı

Bizim hastalığımızda en faydalı ilaç yürüyüşdür bunu unutmayın spor egzersiz yürüyüş seratonin salgılıyo yani bizde beynimizdeki eksiklik seratonin
Çalışırken Mart ayına kadar günde bir buçuk saate yakın yürüyordum.korona çıktı,tüm hayatım felç .cidden yürürken ne iyiydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…