- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.161
Peki ilaç kullansam rahatlar mıyım ilaç çözüm olur muYaaa çok nalet biliyorum ama bana grip gibi artık ☺
Rica ederim iyi olmanı gönülden istiyorum senin ve herkesin gerçektenBu yazdıklarınızı okumak bile iyi geldi teşekkürler
Peki ilaç kullansam rahatlar mıyım ilaç çözüm olur mu
[/QtUOTE]
Tabiki başımız ağrıdığında nasıl ilaç alıyoruz onun gibi düşün tabiki iyi gelecektir ben uzun yolu tercih ettim hiç ilaç kullanmadım ilaçdanda korkuyodum çünkü bol bol terapi aldım
O uyuşma ve karıncalanma net kaygı belirtisi,arada bir bana da uğruyor durup dururkenMaşallah diyim bana uyku çöktürüyor niye acaba dudaklarıma uyuşma karıncalanma da geliyor netten bi bakayım beyin kanaması belirtisi olmasın bana niye böyle uyku çöktürüyor ya
Maşallah ,böyle başa çıkmayı inşallah ben de öğrenebilirimBu hastalıkda inişler çıkışlar oluyo bende çok fazla yaşadım ama psikoloğum sayesinde artık çok deneyimli ve iyiyim şükürler olsun darısı size herkese doktor bişeyin yok dediyse yoktur biz onlardan daha iyi bilemeyiz veya duymak istediğiniz neydi bişey çıksın rahatlıyım haklı çıkayım ama hiçbizaman çıkmıcak hastanelerde gecen hersaniyeye çok yazık hayatımızdan çalıyoruz iki dakka sonra ne olucamız meçhul o yüzden hayatın tadını çıkar tevekkül et kabul et herşeyi geldi gidicek ama ben umursamıcam de kendini daha iyi hissediceksin gerçekten benim bukadar yazmam yardımcı olmaya çalışmam neden çünkü ben bunların enn beterini yaşadım anlatmıyorum etkilenmeyin diye ama bak geçti gitti en ufacık üzüntü stresimde geliyo ama biliyorum ve gönderiyorum mesela niloya biliyo bir hafta önce çok çok kötü bi olay yaşadım Allah kimseye yaşatmasın olay düzeldi ama ben stres üzüntü korkudan çarpıntı duygusal ağlamalar uykusuzluk baktim iş kötüye gidecek yine vücut sapıttı tepki veriyo hemen kendime geldim toparladım şuan şikayetlerim çok azaldı bi süre sonra tamamen geçicek biliyorum bunun için uğraşıyorum tabi ,düşüncelerinn içinde boğularak iyileşemezsin canım bunu bil
Gayret edersen istersen kurtulmayı olur ama ben bittim artık hayatım böyle hastaneler doktorlar panıkler kaygılar kendime etrafımdakilere faydam yok artık dersen olmaz mesela bi günün nasıl geçiyo bu hastalıkdan beriMaşallah ,böyle başa çıkmayı inşallah ben de öğrenebilirim
Bizim hastalığımızda en faydalı ilaç yürüyüşdür bunu unutmayın spor egzersiz yürüyüş seratonin salgılıyo yani bizde beynimizdeki eksiklik seratoninDarısı başıma
31 yaşında başladıysa şükret canım benim 21 yaşında başladı sen düşün 30 yaşındayımSizin yaş kaç acaba merak ettim gelip geçici bi dönem mi bu 31 yaşındayım ben
Hissettiklerimi anlatamıyorum endişe korku heyecan gibi bi his iç üşümesi gibi de diyebilirim başladığı zaman çok şiddetli giderek azalıyor şuan bitmek üzere gibi31 yaşında başladıysa şükret canım benim 21 yaşında başladı sen düşün 30 yaşındayım
Anksiyete işte onun adı şimdi mi oldu ne kadar sürdüHissettiklerimi anlatamıyorum endişe korku heyecan gibi bi his iç üşümesi gibi de diyebilirim başladığı zaman çok şiddetli giderek azalıyor şuan bitmek üzere gibi
Uyku hali bende de var. Evde durunca mecbur sürekli uyku halinde oluyor insan. Ben de anksiyeteden yakınıyorum. Annemin evi dahil bir başka yere gitsem mideme bir korku kaygı oturuyor ki sormaBugün aşırı uyku çöktürdü öyle böyle değil acaba 8de uyanmamdan kaynaklı mı bilmiyorum bi başarısı var iki kaşımın arası ama bu havalar da olabiliyor bazen acaba ondan mı dudaklarımda bi karıncalanma var uyuşma gibi boynum da ağrıyor acaba felç mi geçircem beyin kanaması ya da korkuyorum dedem tüm gün uyudu ve uyuyarak öldü acaba ben de uykum geliyor ya uyuyarak mı ölcem korku geliyorkanım mı düşük de uyku çöktürüyor düşün dur artık iyiydim ben ya bünyemde böyle şeyler nereden çıktı yine
Mesela bugündür sadece yemeğe anneme yardım ettim.onun harici hep oturuyorum.ama sanki bütün dünyanın yükü üzerimde ,tüm işleri ben yapmışım gibi bir yorgunluk.evet gayret etmem lazım.Gayret edersen istersen kurtulmayı olur ama ben bittim artık hayatım böyle hastaneler doktorlar panıkler kaygılar kendime etrafımdakilere faydam yok artık dersen olmaz mesela bi günün nasıl geçiyo bu hastalıkdan beri
Tatilden geldiğimizden beri annemlere bile gitmedim annem geldi evimden bi yere gitmek istemiyorum ama böyle uyku çöktürmüyordu neden oldu böyle gerçekten korkuyorumUyku hali bende de var. Evde durunca mecbur sürekli uyku halinde oluyor insan. Ben de anksiyeteden yakınıyorum. Annemin evi dahil bir başka yere gitsem mideme bir korku kaygı oturuyor ki sorma ☹
Canım izzet güllü nün ımstagram hesabı varmı ben bulamadım hangi hesaptan canlı yayınyayın yaptıBen salı akşamları psikiyatri doktoru ibrahim bilgenin YouTube canlı yayınını izliyorum. Bir de yine izzet güllü ye döndüm. Biz hasta değiliz. Hatta geçen gün de onun videolarını izleyip iyi olan biriyle canlı yayını vardı. Onu da izledim. İnşallah biz de iyi oluruz.
Ben de aynı sanki dünyayı sırtımda taşıyormuş hissi varMesela bugündür sadece yemeğe anneme yardım ettim.onun harici hep oturuyorum.ama sanki bütün dünyanın yükü üzerimde ,tüm işleri ben yapmışım gibi bir yorgunluk.evet gayret etmem lazım.
Çalışırken Mart ayına kadar günde bir buçuk saate yakın yürüyordum.korona çıktı,tüm hayatım felç .cidden yürürken ne iyiydim.Bizim hastalığımızda en faydalı ilaç yürüyüşdür bunu unutmayın spor egzersiz yürüyüş seratonin salgılıyo yani bizde beynimizdeki eksiklik seratonin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?