Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Aslında alerjim var benim KBB uzmanı bana hap vermişti tahlillerde çıkmıştı bu hapı hep kullancan demişti burun ameliyatımı yapan Dr verdi ama ben kullanmadım genelde bu sıcak havalarda içiyordum belki ondandır içeyim belki iyi gelir

Kansızlık inanılmaz yorgunluk yapıyor. Bundan 10 sene önce kansızlıktan kaynaklı çarpıntım yüzünden bayılıp hastanelik olmuştum.Ama bence şu an yaşadıkların kaygı kaynaklı.çünkü ben nasıl kalp çarpıntıma aşırı takıyorsam sen de baş ağrına ve diğer semptomlara takmışsın.mesela dün inanılmaz başım ağrıdı ama hiç kafama takmadım,çünkü benim ilgilendiğim kısım kalbim.eğer senin gibi o an ona odaklansaydım ben de beyin kanaması mı geçiriyorum derdim.baş ağrısı çok sık oluyor ,hiç kafana takma.

Tatilden geldiğimizden beri annemlere bile gitmedim annem geldi evimden bi yere gitmek istemiyorum ama böyle uyku çöktürmüyordu neden oldu böyle gerçekten korkuyorum
Canım uyu dinlen kötü birşey değilki uyumak bende uyuyamamaktan yakınıyorum size anksiyete gelip gidiyo bendeki sürekli iç sıkıntısı Allah yardım etsinetsin vardır bir sonu bu yaşadıklarımızımda hayrolsun

Aynen dediğiniz gibi neremi dinlesem oram ağrıyor hastalık hastası olmak istemiyorum

Midemde gaz var bir de bu havalarda alerjik oluyor benim bu ağrı da uyku da çöktürünce insan farklı şeylere yoruyor az önce anneme tlfda söyledim başladın gene dedi

Ama öyle böyle bi uyku hali değil görsen kafam kalkmıyor ilaç içmiyorum hadi ilaç yapıyor dicem ama

Midemde gaz var bir de bu havalarda alerjik oluyor benim bu ağrı da uyku da çöktürünce insan farklı şeylere yoruyor az önce anneme tlfda söyledim başladın gene dedi
Ben doktordan dinlemiştim.belki o anda cidden vücudunuzda size zarar vermeyen şeyler oluyor, mesela çay içtiniz,ondan kalbiniz çarpıyor.normalde insanlar bunu hissetmez çünkü akıllarına bile gelmez,ama sizde kaygı bozukluğu olduğu için onu devamlı düşünerek kalbinizin atışını daha da hızlandırıyorsunuz.böyle demişti.düşününce çok mantıklı ama o kaygı anında insan bunları düşünemiyor.

Aynen öyle hani buraya yazdım ya saat 9gibi ondan sonra kendi kendime başımın döndüğüne inandırdım oturdum sonra balkona çıktım çiçekleri suladım falan alerji hapımı içince rahatladım aslında sebebini bilsem bile başka şeylere yoruyorum bu havalarda burnumun üst kısmında ağrı oluyor benim alerji hapımı da içmiyorum içtim nasıl rahatlattı beyin kanaması geçireceğime nasıl inandırdım bu akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…