- 23 Ocak 2016
- 35.159
- 51.096
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.181
Kansızlık inanılmaz yorgunluk yapıyor. Bundan 10 sene önce kansızlıktan kaynaklı çarpıntım yüzünden bayılıp hastanelik olmuştum.Ama bence şu an yaşadıkların kaygı kaynaklı.çünkü ben nasıl kalp çarpıntıma aşırı takıyorsam sen de baş ağrına ve diğer semptomlara takmışsın.mesela dün inanılmaz başım ağrıdı ama hiç kafama takmadım,çünkü benim ilgilendiğim kısım kalbim.eğer senin gibi o an ona odaklansaydım ben de beyin kanaması mı geçiriyorum derdim.baş ağrısı çok sık oluyor ,hiç kafana takma.Bugün aşırı uyku çöktürdü öyle böyle değil acaba 8de uyanmamdan kaynaklı mı bilmiyorum bi başarısı var iki kaşımın arası ama bu havalar da olabiliyor bazen acaba ondan mı dudaklarımda bi karıncalanma var uyuşma gibi boynum da ağrıyor acaba felç mi geçircem beyin kanaması ya da korkuyorum dedem tüm gün uyudu ve uyuyarak öldü acaba ben de uykum geliyor ya uyuyarak mı ölcem korku geliyorkanım mı düşük de uyku çöktürüyor düşün dur artık iyiydim ben ya bünyemde böyle şeyler nereden çıktı yine
Benim devamlı oluyor ya 1-2 haftadır böyle dahiliye uzmanına gittim hasta değilsin dedi rahatladım bi 20 gün sonra tekrar hastalandımAnksiyete işte onun adı şimdi mi oldu ne kadar sürdü
Canım uyu dinlen kötü birşey değilki uyumak bende uyuyamamaktan yakınıyorum size anksiyete gelip gidiyo bendeki sürekli iç sıkıntısı Allah yardım etsinetsin vardır bir sonu bu yaşadıklarımızımda hayrolsunTatilden geldiğimizden beri annemlere bile gitmedim annem geldi evimden bi yere gitmek istemiyorum ama böyle uyku çöktürmüyordu neden oldu böyle gerçekten korkuyorum
Aynen dediğiniz gibi neremi dinlesem oram ağrıyor hastalık hastası olmak istemiyorumKansızlık inanılmaz yorgunluk yapıyor. Bundan 10 sene önce kansızlıktan kaynaklı çarpıntım yüzünden bayılıp hastanelik olmuştum.Ama bence şu an yaşadıkların kaygı kaynaklı.çünkü ben nasıl kalp çarpıntıma aşırı takıyorsam sen de baş ağrına ve diğer semptomlara takmışsın.mesela dün inanılmaz başım ağrıdı ama hiç kafama takmadım,çünkü benim ilgilendiğim kısım kalbim.eğer senin gibi o an ona odaklansaydım ben de beyin kanaması mı geçiriyorum derdim.baş ağrısı çok sık oluyor ,hiç kafana takma.
Hemen bakıp yazıyorum canımCanım izzet güllü nün ımstagram hesabı varmı ben bulamadım hangi hesaptan canlı yayınyayın yaptı
senhastadegilsin_izzetgullu . Adresi bu canım.Canım izzet güllü nün ımstagram hesabı varmı ben bulamadım hangi hesaptan canlı yayınyayın yaptı
Midemde gaz var bir de bu havalarda alerjik oluyor benim bu ağrı da uyku da çöktürünce insan farklı şeylere yoruyor az önce anneme tlfda söyledim başladın gene dediKansızlık inanılmaz yorgunluk yapıyor. Bundan 10 sene önce kansızlıktan kaynaklı çarpıntım yüzünden bayılıp hastanelik olmuştum.Ama bence şu an yaşadıkların kaygı kaynaklı.çünkü ben nasıl kalp çarpıntıma aşırı takıyorsam sen de baş ağrına ve diğer semptomlara takmışsın.mesela dün inanılmaz başım ağrıdı ama hiç kafama takmadım,çünkü benim ilgilendiğim kısım kalbim.eğer senin gibi o an ona odaklansaydım ben de beyin kanaması mı geçiriyorum derdim.baş ağrısı çok sık oluyor ,hiç kafana takma.
Ama öyle böyle bi uyku hali değil görsen kafam kalkmıyor ilaç içmiyorum hadi ilaç yapıyor dicem amaCanım uyu dinlen kötü birşey değilki uyumak bende uyuyamamaktan yakınıyorum size anksiyete gelip gidiyo bendeki sürekli iç sıkıntısı Allah yardım etsinetsin vardır bir sonu bu yaşadıklarımızımda hayrolsun
Dahiliye uzmanına gittikten sonra 20 gün iyi olman sürdüyse o da iyi benim bir hafta sürüyordu sonra yine başka doktoraBenim devamlı oluyor ya 1-2 haftadır böyle dahiliye uzmanına gittim hasta değilsin dedi rahatladım bi 20 gün sonra tekrar hastalandım
Ben 2 hafta öncesi 18bin adım yapıyordum günde şimdi 5 bini geçmiyorÇalışırken Mart ayına kadar günde bir buçuk saate yakın yürüyordum.korona çıktı,tüm hayatım felç .cidden yürürken ne iyiydim.
Rezene çayı içsene rahatlatıyor uyursunCanım uyu dinlen kötü birşey değilki uyumak bende uyuyamamaktan yakınıyorum size anksiyete gelip gidiyo bendeki sürekli iç sıkıntısı Allah yardım etsinetsin vardır bir sonu bu yaşadıklarımızımda hayrolsun
Evet maalesef öyleAynen dediğiniz gibi neremi dinlesem oram ağrıyor hastalık hastası olmak istemiyorum
Harika motivasyon cümleleriÇok iyiyim sağlıklıyım ve bunun için şükrediyorumHiçbiyerimde ağrı hissetmiyorum beynimdeki olumsuzluklara asla odaklanmıyorum çok güzel bi uyku uyuyucam sabah misss gibi uyanıcam Allah ın izniyle
Ben doktordan dinlemiştim.belki o anda cidden vücudunuzda size zarar vermeyen şeyler oluyor, mesela çay içtiniz,ondan kalbiniz çarpıyor.normalde insanlar bunu hissetmez çünkü akıllarına bile gelmez,ama sizde kaygı bozukluğu olduğu için onu devamlı düşünerek kalbinizin atışını daha da hızlandırıyorsunuz.böyle demişti.düşününce çok mantıklı ama o kaygı anında insan bunları düşünemiyor.Midemde gaz var bir de bu havalarda alerjik oluyor benim bu ağrı da uyku da çöktürünce insan farklı şeylere yoruyor az önce anneme tlfda söyledim başladın gene dedi
Bu arada Melisa çayıda çokk iyi Allah’ın izniyle.birde kaygılarım için lavanta yağı aldım.o da sanki iyi geliyor gibiRezene çayı içsene rahatlatıyor uyursun
Lavanta yağını nasıl kullanıyorsun canım benim bu tarz şeyleri kullanmaya biraz korkum var bi papatya çayı ile rezene içiyorum ada çayına bile korkuyorumBu arada Melisa çayıda çokk iyi Allah’ın izniyle.birde kaygılarım için lavanta yağı aldım.o da sanki iyi geliyor gibi
Aynen öyle hani buraya yazdım ya saat 9gibi ondan sonra kendi kendime başımın döndüğüne inandırdım oturdum sonra balkona çıktım çiçekleri suladım falan alerji hapımı içince rahatladım aslında sebebini bilsem bile başka şeylere yoruyorum bu havalarda burnumun üst kısmında ağrı oluyor benim alerji hapımı da içmiyorum içtim nasıl rahatlattı beyin kanaması geçireceğime nasıl inandırdım bu akşamBen doktordan dinlemiştim.belki o anda cidden vücudunuzda size zarar vermeyen şeyler oluyor, mesela çay içtiniz,ondan kalbiniz çarpıyor.normalde insanlar bunu hissetmez çünkü akıllarına bile gelmez,ama sizde kaygı bozukluğu olduğu için onu devamlı düşünerek kalbinizin atışını daha da hızlandırıyorsunuz.böyle demişti.düşününce çok mantıklı ama o kaygı anında insan bunları düşünemiyor.
Nasıl iyimi miniğim ateşi düştü dimiLavanta yağını nasıl kullanıyorsun canım benim bu tarz şeyleri kullanmaya biraz korkum var bi papatya çayı ile rezene içiyorum ada çayına bile korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?