- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.221
Öğrenip kabul ettiğin anda iyileştin demektir canımDışarda hava alıyorum kızımla. İçimdeki sıkıntı nereye gidersem benimle. Onu kabul etmeyi en kısa zamanda öğrenirim umarım.
İnşAllah korkumdan korkmaktan kurtulurumÖğrenip kabul ettiğin anda iyileştin demektir canım
Maşallah maşallahhh kolay gelsin Allah korusun dikkat et bende yemek çamaşır vs.. kız yarın tatile gidecek hazırlığını yapıyoz iyiyim şükürler olsunKizlarrr ben de bugünden beri aha yeni oturdum. Temizlik yaptım yemek yaptım bir de mutfağı yakıyordum vallaneler yapıyorsunuz bakalım?
Ben de aynı şekilde eşimle kızımla parka geldik oynasın diye yeşillik çıkmadan evvel nasıl sıkıntı geldi nefesim mi daralmadı ölcem mi demedim aklımı kaybedip şizofren mi olucam demedim ben duyduğum herşeyden etkileniyorum nolacak böyle bilmiyorumDışarda hava alıyorum kızımla. İçimdeki sıkıntı nereye gidersem benimle. Onu kabul etmeyi en kısa zamanda öğrenirim umarım.
Oo yeni gelin neler yapıyorsun anlatttttKizlarrr ben de bugünden beri aha yeni oturdum. Temizlik yaptım yemek yaptım bir de mutfağı yakıyordum vallaneler yapıyorsunuz bakalım?
Ben de aynı şekilde bugün yine şizofren olma korkusu hortladı yine bi yerde bişey göreyim duyayım hemen etkileniyorumİnşAllah korkumdan korkmaktan kurtulurum
Muayenehaneye ayrıldı mı ilaçlar çok tutuyor canım ya ben zanax ve tranko yazdırdım bir sürü para tuttu sgk karşılamıyor sağlık olsun ama citoles 10 da yeterli olur kardeşime bir müddet yeterli olmuştu ama gece rexapin de kullandı bir müddet sonra citoles etki etmemeye başladı secita ya geçtiler bana da secita zerre iyi gelmemişti 4 kutu içmiştim velhasıl kelam doğru ilacı bulmak mesele efexor ile uzun bir müddet iyi olmuştum ama o ilacı da bırakmak çok zor doz azaltarak bıraktık başlaması ve bırakması çok zor ilaçlar arasında ama hakkını yemiyim bana uzun bir müddet iyi gelmişti sonra bünye alışınca fayda etmemeye başladıDoktorum özel muayenehane açacaktı ayrıldı hastaneden. Ben de 2. Kutu ilacı eczaneden kendim aldım. Terapiye giderken düşük doz kullanılır diye bana 10mg vermişti. İlaç değil de terapiden fayda görmeyi bekliyorumsiz nasılsınız?
Hangi ilacı kullanıyorsun canım ve ne kadar zamandır aynı ilaç ilaçlar da neden iyi gelmez ben hiç anlamıyorum artıkmerhaba bende strese bağlı bağırsak sendromu hastalığı çekiyorum 3yıldır. bağırsak sendromu dışında her ay düzenli bir şekilde aniden soğuk soğuk terleme iştah kaybı gözüm açılmadan 2 gün boyunca yatıyorum. Benim gibi olan var mıdır acaba aranızda. ankiysete bağlı ilaç içiyorum fayda etmiyor.
Benim evde hep bulunur kendimi beyin kanaması geçirecekmiş felç geçirecekmiş gibi hissettiğimde 3 4 ölçek içiyorumPasiflora diye bitkisel bi şurup var deneyin isterseniz uyku için düzenli kullanıldığında iyi geliyor
300 terapiye veriyorum 300 de muayeneye veremem. Başka bir doktor bulmam lazım. Bir de ben ilacın bizi sakinleştirdiğini düşünüyorum ama iyileşemiyoruz. Benim bir akraba yakın da bir akraba 20 yıldır ilaç kullanıyor. Hala iyileşme yok. Terapiden çok umutluyum ama bakalım ne olur. İzzet güllü yü içselleştirmem lazım. Onu hergün dinlemeye başladım. Atak geldiğinde korkmamayı onun bize dost bir sistem olduğunu iyice anlamam lazım. Yol uzun yolcu yorgunMuayenehaneye ayrıldı mı ilaçlar çok tutuyor canım ya ben zanax ve tranko yazdırdım bir sürü para tuttu sgk karşılamıyor sağlık olsun ama citoles 10 da yeterli olur kardeşime bir müddet yeterli olmuştu ama gece rexapin de kullandı bir müddet sonra citoles etki etmemeye başladı secita ya geçtiler bana da secita zerre iyi gelmemişti 4 kutu içmiştim velhasıl kelam doğru ilacı bulmak mesele efexor ile uzun bir müddet iyi olmuştum ama o ilacı da bırakmak çok zor doz azaltarak bıraktık başlaması ve bırakması çok zor ilaçlar arasında ama hakkını yemiyim bana uzun bir müddet iyi gelmişti sonra bünye alışınca fayda etmemeye başladı
Bu kadar nasıl hassas olduk anlayamıyorum. Diyelim kalbim çarptı dünya başıma yıkılıyor. Güçlü insanlara hayranımBen de aynı şekilde bugün yine şizofren olma korkusu hortladı yine bi yerde bişey göreyim duyayım hemen etkileniyorum
Canım tavsiyem sana o ilaçta 10mg da kal artıtma bende kullanmıştım iç sıkıntısını artırıcı bi etkisi var çok garip en düşük dozda kal ilaçta değiştirtme durmadan ben bu hataları yaptım dahada kötü oldum300 terapiye veriyorum 300 de muayeneye veremem. Başka bir doktor bulmam lazım. Bir de ben ilacın bizi sakinleştirdiğini düşünüyorum ama iyileşemiyoruz. Benim bir akraba yakın da bir akraba 20 yıldır ilaç kullanıyor. Hala iyileşme yok. Terapiden çok umutluyum ama bakalım ne olur. İzzet güllü yü içselleştirmem lazım. Onu hergün dinlemeye başladım. Atak geldiğinde korkmamayı onun bize dost bir sistem olduğunu iyice anlamam lazım. Yol uzun yolcu yorgun
Çok sağol canım. Ben de senin gibi düşünüyorum. Ne kadar arttırırsam o kadar bağımlı olurum ilaçlara. Zihnimi eğitmeye çalışıyorum. İnşallah başarılı olurum. İzzet güllü dinleyip iyileşen biriyle yazıştım. Kadın iyileştiğini söylüyor ısrarla. İzzet hocaya da dua ediyor. Bakalım biraz zaman lazım ama sonuçta kaç aydır ilaçla iyileşmeye çalışıyorum beklerim biraz daha.Canım tavsiyem sana o ilaçta 10mg da kal artıtma bende kullanmıştım iç sıkıntısını artırıcı bi etkisi var çok garip en düşük dozda kal ilaçta değiştirtme durmadan ben bu hataları yaptım dahada kötü oldum
Ben izzet güllüden elektrik alamadım konuşma şivesi bile itici geldi bana bazı düşünceleride itici buldum sevemedim300 terapiye veriyorum 300 de muayeneye veremem. Başka bir doktor bulmam lazım. Bir de ben ilacın bizi sakinleştirdiğini düşünüyorum ama iyileşemiyoruz. Benim bir akraba yakın da bir akraba 20 yıldır ilaç kullanıyor. Hala iyileşme yok. Terapiden çok umutluyum ama bakalım ne olur. İzzet güllü yü içselleştirmem lazım. Onu hergün dinlemeye başladım. Atak geldiğinde korkmamayı onun bize dost bir sistem olduğunu iyice anlamam lazım. Yol uzun yolcu yorgun
Kalp bu çarpıcakki arada varlığını hissedelimBu kadar nasıl hassas olduk anlayamıyorum. Diyelim kalbim çarptı dünya başıma yıkılıyor. Güçlü insanlara hayranım
Düşünceleri doğru geldi bana. Bakalım uygulamaya çalışacağım. İnşallah işe yarar.Ben izzet güllüden elektrik alamadım konuşma şivesi bile itici geldi bana bazı düşünceleride itici buldum sevemedim
Ah sero abla çarpıntı bende eşittir kalp krizi ve boğulma. zihnim öyle kodladıKalp bu çarpıcakki arada varlığını hissedelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?