Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Kizlarrr ben de bugünden beri aha yeni oturdum. Temizlik yaptım yemek yaptım bir de mutfağı yakıyordum valla neler yapıyorsunuz bakalım?
Maşallah maşallahhh kolay gelsin Allah korusun dikkat et bende yemek çamaşır vs.. kız yarın tatile gidecek hazırlığını yapıyoz iyiyim şükürler olsun

Dışarda hava alıyorum kızımla. İçimdeki sıkıntı nereye gidersem benimle. Onu kabul etmeyi en kısa zamanda öğrenirim umarım.
Ben de aynı şekilde eşimle kızımla parka geldik oynasın diye yeşillik çıkmadan evvel nasıl sıkıntı geldi nefesim mi daralmadı ölcem mi demedim aklımı kaybedip şizofren mi olucam demedim ben duyduğum herşeyden etkileniyorum nolacak böyle bilmiyorum

Muayenehaneye ayrıldı mı ilaçlar çok tutuyor canım ya ben zanax ve tranko yazdırdım bir sürü para tuttu sgk karşılamıyor sağlık olsun ama citoles 10 da yeterli olur kardeşime bir müddet yeterli olmuştu ama gece rexapin de kullandı bir müddet sonra citoles etki etmemeye başladı secita ya geçtiler bana da secita zerre iyi gelmemişti 4 kutu içmiştim velhasıl kelam doğru ilacı bulmak mesele efexor ile uzun bir müddet iyi olmuştum ama o ilacı da bırakmak çok zor doz azaltarak bıraktık başlaması ve bırakması çok zor ilaçlar arasında ama hakkını yemiyim bana uzun bir müddet iyi gelmişti sonra bünye alışınca fayda etmemeye başladı

Hangi ilacı kullanıyorsun canım ve ne kadar zamandır aynı ilaç ilaçlar da neden iyi gelmez ben hiç anlamıyorum artık

300 terapiye veriyorum 300 de muayeneye veremem. Başka bir doktor bulmam lazım. Bir de ben ilacın bizi sakinleştirdiğini düşünüyorum ama iyileşemiyoruz. Benim bir akraba yakın da bir akraba 20 yıldır ilaç kullanıyor. Hala iyileşme yok. Terapiden çok umutluyum ama bakalım ne olur. İzzet güllü yü içselleştirmem lazım. Onu hergün dinlemeye başladım. Atak geldiğinde korkmamayı onun bize dost bir sistem olduğunu iyice anlamam lazım. Yol uzun yolcu yorgun

Canım tavsiyem sana o ilaçta 10mg da kal artıtma bende kullanmıştım iç sıkıntısını artırıcı bi etkisi var çok garip en düşük dozda kal ilaçta değiştirtme durmadan ben bu hataları yaptım dahada kötü oldum

Çok sağol canım. Ben de senin gibi düşünüyorum. Ne kadar arttırırsam o kadar bağımlı olurum ilaçlara. Zihnimi eğitmeye çalışıyorum. İnşallah başarılı olurum. İzzet güllü dinleyip iyileşen biriyle yazıştım. Kadın iyileştiğini söylüyor ısrarla. İzzet hocaya da dua ediyor. Bakalım biraz zaman lazım ama sonuçta kaç aydır ilaçla iyileşmeye çalışıyorum beklerim biraz daha.

Ben izzet güllüden elektrik alamadım konuşma şivesi bile itici geldi bana bazı düşünceleride itici buldum sevemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…