Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Lavanta yağını nasıl kullanıyorsun canım benim bu tarz şeyleri kullanmaya biraz korkum var bi papatya çayı ile rezene içiyorum ada çayına bile korkuyorum
Lavanta yağını harici olarak kullanıyorum.bileklerime damlatıyorum.kokusu anksiyeteyi azaltıyormuş,birde gece yatarken yastığıma 1 damla damlatıyorum.o da daha rahat bir uyku için

Aynen biliyoruz aslında ama kendimize söz geçiremiyoruz. İnsanların en son aklına gelen ihtimal bizim ilk aklımıza gelen şey

merhaba bende strese bağlı bağırsak sendromu hastalığı çekiyorum 3yıldır. bağırsak sendromu dışında her ay düzenli bir şekilde aniden soğuk soğuk terleme iştah kaybı gözüm açılmadan 2 gün boyunca yatıyorum. Benim gibi olan var mıdır acaba aranızda. ankiysete bağlı ilaç içiyorum fayda etmiyor.

Merhaba ,O bahsettiğiniz durum bende stres yaptığım anlarda ama şöyle anksiyetenin tetiklediği stresleri yaşadığımda aynısını yaşıyorum o 2 gün çok kötü geçiyo mesela bu ara üst üste yaşadığım durumlar oldu 2 olaydada o 2 günü yaşadım neler olduğunu etkilenilmesin diye söylemiyorum ama çok iyi biliyorum neler yaşadığınızı ,ben ilaç kullanmıyorum nasıl olsa geçicek diye sakinliğimi korumaya çalışıyorum

3 senedir geçmedi benim başka bi çözümü var mıdır

Pasiflora diye bitkisel bi şurup var deneyin isterseniz uyku için düzenli kullanıldığında iyi geliyor

Ibs yi ben de anksiyeteyi yogun yaşadığım dönemlerde geçiriyorum. Antidepresan iyi geliyor bana. IBs yi rahatlatacak ilaçlar oluyor probiyotikler. Ev yoğurdu yemenizi öneririm. Bir de ibs hastaları için Fodmap diyeti var duymuşsunuzdur belki. Internetten erişebilirsiniz nasıl bir diyet olduğuna. Ben ona dikkat ederek besleniyordum ibs donemlerinde. Sikayetleri büyük ölçüde gideriyor, rahatlık sağlıyor.

Allah Allah. Doktorunuz ne diyor bu konuya? Şimdiye sıkıntınızın azalmış olması gerekirdi. Yanlış ilaç ya da yetersiz doz kullanıyor olabilir misiniz acaba?
Doktorum özel muayenehane açacaktı ayrıldı hastaneden. Ben de 2. Kutu ilacı eczaneden kendim aldım. Terapiye giderken düşük doz kullanılır diye bana 10mg vermişti. İlaç değil de terapiden fayda görmeyi bekliyorum siz nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…