- 23 Ocak 2016
- 35.160
- 51.097
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.201
İyi çok şükür düştü de antibiyotik içince vücudunda kaşınma oluyor yarın gidicem bunun için böyle olmucak eziyet oldu çabuk etki etti ama ara ara kaşıntı oluyor vücudundaNasıl iyimi miniğim ateşi düştü dimi
Alerjimi yapıyo acebaİyi çok şükür düştü de antibiyotik içince vücudunda kaşınma oluyor yarın gidicem bunun için böyle olmucak eziyet oldu çabuk etki etti ama ara ara kaşıntı oluyor vücudunda
Lavanta yağını harici olarak kullanıyorum.bileklerime damlatıyorum.kokusu anksiyeteyi azaltıyormuş,birde gece yatarken yastığıma 1 damla damlatıyorum.o da daha rahat bir uyku içinLavanta yağını nasıl kullanıyorsun canım benim bu tarz şeyleri kullanmaya biraz korkum var bi papatya çayı ile rezene içiyorum ada çayına bile korkuyorum
Aynen biliyoruz aslında ama kendimize söz geçiremiyoruz. İnsanların en son aklına gelen ihtimal bizim ilk aklımıza gelen şeyAynen öyle hani buraya yazdım ya saat 9gibi ondan sonra kendi kendime başımın döndüğüne inandırdım oturdum sonra balkona çıktım çiçekleri suladım falan alerji hapımı içince rahatladım aslında sebebini bilsem bile başka şeylere yoruyorum bu havalarda burnumun üst kısmında ağrı oluyor benim alerji hapımı da içmiyorum içtim nasıl rahatlattı beyin kanaması geçireceğime nasıl inandırdım bu akşam
Bende deniyim çok ağırmı kokusuLavanta yağını harici olarak kullanıyorum.bileklerime damlatıyorum.kokusu anksiyeteyi azaltıyormuş,birde gece yatarken yastığıma 1 damla damlatıyorum.o da daha rahat bir uyku için
Ben seviyorum ama mesela kuzenim kokusunun ona ağır geldiğini söylemişti.cidden koklayınca gevşediğimi hissediyorum, azaltıyor kaygıyıBende deniyim çok ağırmı kokusu
Daha önce olmamıştı ama sanırım alerji olduAlerjimi yapıyo aceba
merhaba bende strese bağlı bağırsak sendromu hastalığı çekiyorum 3yıldır. bağırsak sendromu dışında her ay düzenli bir şekilde aniden soğuk soğuk terleme iştah kaybı gözüm açılmadan 2 gün boyunca yatıyorum. Benim gibi olan var mıdır acaba aranızda. ankiysete bağlı ilaç içiyorum fayda etmiyor.İritable bağırsak sendromu stres ve kaygıya bağlı bağırsak hastalığı ağrılı sık tuvalete çıkmak ya kabız ya ishal olmak şişkinlik gaz olması nedeni bile çok bilinmeyen bi hastalık stresli zamanlarda insanı mahvediyo
Merhaba ,O bahsettiğiniz durum bende stres yaptığım anlarda ama şöyle anksiyetenin tetiklediği stresleri yaşadığımda aynısını yaşıyorum o 2 gün çok kötü geçiyo mesela bu ara üst üste yaşadığım durumlar oldu 2 olaydada o 2 günü yaşadım neler olduğunu etkilenilmesin diye söylemiyorum ama çok iyi biliyorum neler yaşadığınızı ,ben ilaç kullanmıyorum nasıl olsa geçicek diye sakinliğimi korumaya çalışıyorummerhaba bende strese bağlı bağırsak sendromu hastalığı çekiyorum 3yıldır. bağırsak sendromu dışında her ay düzenli bir şekilde aniden soğuk soğuk terleme iştah kaybı gözüm açılmadan 2 gün boyunca yatıyorum. Benim gibi olan var mıdır acaba aranızda. ankiysete bağlı ilaç içiyorum fayda etmiyor.
3 senedir geçmedi benim başka bi çözümü var mıdırMerhaba ,O bahsettiğiniz durum bende stres yaptığım anlarda ama şöyle anksiyetenin tetiklediği stresleri yaşadığımda aynısını yaşıyorum o 2 gün çok kötü geçiyo mesela bu ara üst üste yaşadığım durumlar oldu 2 olaydada o 2 günü yaşadım ben ilaç kullanmıyorum nasıl olsa geçicek diye sakinliğimi korumaya çalışıyorum
Benim hayatımı çok etkilemiyo artık önceden çok kötüydü tabi hee bide egzersiz yaptığım zamanlar yürüyüş yaptığımda o durumu hiç yaşamıyorum çok hareketsiz kalmayın3 senedir geçmedi benim başka bi çözümü var mıdır
TeşekkürlerBenim hayatımı çok etkilemiyo artık önceden çok kötüydü tabi hee bide egzersiz yaptığım zamanlar yürüyüş yaşamıyorum çok hareketsiz kalmayın
Rica ederim Allah şifa versin hepimize sevgilerTeşekkürler
Pasiflora diye bitkisel bi şurup var deneyin isterseniz uyku için düzenli kullanıldığında iyi geliyorCanım uyu dinlen kötü birşey değilki uyumak bende uyuyamamaktan yakınıyorum size anksiyete gelip gidiyo bendeki sürekli iç sıkıntısı Allah yardım etsinetsin vardır bir sonu bu yaşadıklarımızımda hayrolsun
merhaba bende strese bağlı bağırsak sendromu hastalığı çekiyorum 3yıldır. bağırsak sendromu dışında her ay düzenli bir şekilde aniden soğuk soğuk terleme iştah kaybı gözüm açılmadan 2 gün boyunca yatıyorum. Benim gibi olan var mıdır acaba aranızda. ankiysete bağlı ilaç içiyorum fayda etmiyor.
Hâlâ aynı antidepresani mi kullanıyorsunuzDışarda hava alıyorum kızımla. İçimdeki sıkıntı nereye gidersem benimle. Onu kabul etmeyi en kısa zamanda öğrenirim umarım.
Evet. Citoles. Bir buçuk ay oldu.Hâlâ aynı antidepresani mi kullanıyorsunuz
Allah Allah. Doktorunuz ne diyor bu konuya? Şimdiye sıkıntınızın azalmış olması gerekirdi. Yanlış ilaç ya da yetersiz doz kullanıyor olabilir misiniz acaba?Evet. Citoles. Bir buçuk ay oldu.
Doktorum özel muayenehane açacaktı ayrıldı hastaneden. Ben de 2. Kutu ilacı eczaneden kendim aldım. Terapiye giderken düşük doz kullanılır diye bana 10mg vermişti. İlaç değil de terapiden fayda görmeyi bekliyorumAllah Allah. Doktorunuz ne diyor bu konuya? Şimdiye sıkıntınızın azalmış olması gerekirdi. Yanlış ilaç ya da yetersiz doz kullanıyor olabilir misiniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?