- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.241
İnşAllah ama şöyle bişide var bunu psikoloğuna da danış tek bi yol psikoloğunla izlersen daha verimli olabilir ama herkezden bişi alır duyar uygularsan zihnin iyice karışabilir araştırmacı olur çıkarsın ve boşa kürek çekmek boşa giden para olur psikoloğunu yok sayarsan bu hastalığın en zarar verici noktası araştırıcılıkDüşünceleri doğru geldi bana. Bakalım uygulamaya çalışacağım. İnşallah işe yarar.
Düzenli yürüyüş çarpıntıyı 100/100 yok ediyoAh sero abla çarpıntı bende eşittir kalp krizi ve boğulma. zihnim öyle kodladı
Nasıl yani iki kere niye 300 vericeksin canım onu anlayamadım ben300 terapiye veriyorum 300 de muayeneye veremem. Başka bir doktor bulmam lazım. Bir de ben ilacın bizi sakinleştirdiğini düşünüyorum ama iyileşemiyoruz. Benim bir akraba yakın da bir akraba 20 yıldır ilaç kullanıyor. Hala iyileşme yok. Terapiden çok umutluyum ama bakalım ne olur. İzzet güllü yü içselleştirmem lazım. Onu hergün dinlemeye başladım. Atak geldiğinde korkmamayı onun bize dost bir sistem olduğunu iyice anlamam lazım. Yol uzun yolcu yorgun
Aynen ben araştırdım iyileşmek için kimi hoca kimi ilaç kimi balık yağı kimi probiyotik kimi terapi kimi sağlıklı beslenme kimi nöroformat kimi bioenerji kimi şifalıtaşlar ve daha birçok şey diyo kafan karışıyo hepside cebinin dolmasına bakıyo rabbime emanet attığımız her adım çaresizlikten faydalanıyo işte insanlarİnşAllah ama şöyle bişide var bunu psikoloğuna da danış tek bi yol psikoloğunla izlersen daha verimli olabilir ama herkezden bişi alır duyar uygularsan zihnin iyice karışabilir araştırmacı olur çıkarsın ve boşa kürek çekmek boşa giden para olur psikoloğunu yok sayarsan bu hastalığın en zarar verici noktası araştırıcılık
Benim doktorumun bakış açısı İzzet Güllüye benziyor doktoruma söyledim dedim çok benziyor tanımıyorum pek fırsatım olmuyor benim sosyal medyada yahut başka platformlarda gezmeye dedi doktorum da hastalık adları ile kendinizi tanımlayın kodlamayın dedi onlar biz doktorlar arasında hasta hakkında bilgi vermek için koyduğumuz isim yahut eczaneden ilaç almak için ayrılan kategoriler dedi kendinizi şu hastasıyım bu hastasıyım diye adlandırmayın dedi ben hiçbir hastama sen bipolarsın sen anksiyete hastasısın diye hiçbir zaman yüzüne söylemem dedi önemli olan tedavide ne yapacağımız nasıl yol izleyeceğimiz nasıl tedavi edeceğimiz önemli isimler bizi ilgilendirmiyor dediDüşünceleri doğru geldi bana. Bakalım uygulamaya çalışacağım. İnşallah işe yarar.
Çünkü ben o yollardan geçtim çok fazla hem param hem aklım gidecektiAynen ben araştırdım iyileşmek için kimi hoca kimi ilaç kimi balık yağı kimi probiyotik kimi terapi kimi sağlıklı beslenme kimi nöroformat kimi bioenerji kimi şifalıtaşlar ve daha birçok şey diyo kafan karışıyo hepside cebinin dolmasına bakıyo rabbime emanet attığımız her adım çaresizlikten faydalanıyo işte insanlar
Evet ya iyileşip ilacı bırakanlar var merak ediyorum biz nasıl başarırız şuan ben de ilaç kullanmıyorum ama defalarca atak geliyor geçiyor ama o an gerçek gibi yaşıyor insan bugün öğlen öleceğime inandırmıştım kendimi başım çok ağrıdı eşime dedim şifreler bunlar ölür mölürsem bil dedimÇok sağol canım. Ben de senin gibi düşünüyorum. Ne kadar arttırırsam o kadar bağımlı olurum ilaçlara. Zihnimi eğitmeye çalışıyorum. İnşallah başarılı olurum. İzzet güllü dinleyip iyileşen biriyle yazıştım. Kadın iyileştiğini söylüyor ısrarla. İzzet hocaya da dua ediyor. Bakalım biraz zaman lazım ama sonuçta kaç aydır ilaçla iyileşmeye çalışıyorum beklerim biraz daha.
Ben öyle bi psikologla karşılıklı oturanam bile bırak seansı ayy çok itici geldi banaEvet ya iyileşip ilacı bırakanlar var merak ediyorum biz nasıl başarırız şuan ben de ilaç kullanmıyorum ama defalarca atak geliyor geçiyor ama o an gerçek gibi yaşıyor insan bugün öğlen öleceğime inandırmıştım kendimi başım çok ağrıdı eşime dedim şifreler bunlar ölür mölürsem bil dedim
Neden İzzet Güllü mü itici geldi bana da baştan hitap etmedi ama baktığımızda mantıklı konuşuyor ilaçların bir yere kadar olduğunu söylüyor haklı ama benim doktorum ilaca karşı değil koltuk değneği vazifesi gördüğünü söylüyor bakış açısı İzzet Güllüye benziyor hastanelerdeki psikiyatristler bizi anlamaya çalışıyorlar mı hayır ilacı yazıyor gönderiyor konuşan Dr devlette ben sadece 2 tane gititm o kadar devlet doktoru gezdim beni anlayıp biraz konuşan 2 doktora rastgeldim hepsi ilaç ver yolla özele gitmesen böyle bir imkanı bulamıcaksın aslında İzzet Güllünün bakış açısı mantıklı tabi bu ağır hastalıklar olan Şizofren ve Bipolar tarzı hastalıklar için değil anksiyete depresyon panikatak için söylüyorum bunları depresyon için söyledikleri bana çok mantıklı dedi ağlıyorsun doktora gidiyorsun şak sana depresyon teşhisi koyuyorlar dedi insanın fıtratında gülmek varsa ağlamak da var ağlamak geliyorsa içinden ağla diyor o da meselaBen öyle bi psikologla karşılıklı oturanam bile bırak seansı ayy çok itici geldi bana
Tamam sero abla ona da danışırım.İnşAllah ama şöyle bişide var bunu psikoloğuna da danış tek bi yol psikoloğunla izlersen daha verimli olabilir ama herkezden bişi alır duyar uygularsan zihnin iyice karışabilir araştırmacı olur çıkarsın ve boşa kürek çekmek boşa giden para olur psikoloğunu yok sayarsan bu hastalığın en zarar verici noktası araştırıcılık
Başlayacağım ben de inşallahDüzenli yürüyüş çarpıntıyı 100/100 yok ediyo
Evet canım. Hatta şöyle bir şey oldu doktorum istifa edip benim psikoloğumun yanında ortak oldu ona. Tam olarak konuşmadım ama muhtemelen öyle olur.Nasıl yani iki kere niye 300 vericeksin canım onu anlayamadım ben
Benim psikoloğum da hasta değilsin bunlar ilk insanlara göre düzenlenmiş alarm sistemlerimiz dedi bana. Ben de biraz izzet güllü ye benzettim sistemini.Neden İzzet Güllü mü itici geldi bana da baştan hitap etmedi ama baktığımızda mantıklı konuşuyor ilaçların bir yere kadar olduğunu söylüyor haklı ama benim doktorum ilaca karşı değil koltuk değneği vazifesi gördüğünü söylüyor bakış açısı İzzet Güllüye benziyor hastanelerdeki psikiyatristler bizi anlamaya çalışıyorlar mı hayır ilacı yazıyor gönderiyor konuşan Dr devlette ben sadece 2 tane gititm o kadar devlet doktoru gezdim beni anlayıp biraz konuşan 2 doktora rastgeldim hepsi ilaç ver yolla özele gitmesen böyle bir imkanı bulamıcaksın aslında İzzet Güllünün bakış açısı mantıklı tabi bu ağır hastalıklar olan Şizofren ve Bipolar tarzı hastalıklar için değil anksiyete depresyon panikatak için söylüyorum bunları depresyon için söyledikleri bana çok mantıklı dedi ağlıyorsun doktora gidiyorsun şak sana depresyon teşhisi koyuyorlar dedi insanın fıtratında gülmek varsa ağlamak da var ağlamak geliyorsa içinden ağla diyor o da mesela
Ozaman sizi anlamayanlar neyin varki diyenler haklılar sizde ilgi çekmeye çalışıyosunuz demekkiBenim psikoloğum da hasta değilsin bunlar ilk insanlara göre düzenlenmiş alarm sistemlerimiz dedi bana. Ben de biraz izzet güllü ye benzettim sistemini.
Yok sero abla ben gerçeği aramaya çalışan biriyim. Düşüncelerini saygıyla dinlerim. İzzet hoca şunu diyor. Bu belirtiler sizi öldürmez. Siz bu belirtilere kötü anlamlar yüklediğiniz için kendinizi kötü hissediyorsunuz. Hastalık olsa ilaç içip iyileşen olur. Senelerce ilaç kullanan var. Kalp çarpar diyorsun ya abla o da diyor ki evet kalp koşarken de çarpar ama seni o zaman etkilemez de neden otururken olunca etkiliyor. Şimdilik anladığım bunlar. Yanlış düşünmüyor bence.Ozaman sizi anlamayanlar neyin varki diyenler haklılar sizde ilgi çekmeye çalışıyosunuz demekkiizzet psikoloğunuzda haklı siz hasta değilsiniz peki o düşüncedeyseniz niye ilaç alıyosunuz şöyle oluyo bune pehriz bune lahana turşusu bana bu düşünceler yanlış geliyo çünkü oldukça deneyimliyim boş akıl vermiyorum ben en dibini yaşadım hastaydım iyileştim siz hasta değilsiniz iyileşmek içinde çaba sarfetmeyin ozaman böyle korkarak ağlıyarak yaşayın hastalık illa kanser olmaksa sizin kafanızda buda bi nevi beyin kanseri arkadaşlar beynimiz hasta hasta zaten bunu kabullenmediğiniz sürece bunları yaşamaya mahkum olup izzet güllü videolarında teselli ararsınız kusura bakmayında gerçeği yaşıyosunuz kabul etmiyosunuz hastalığın bakış açısımı olur hastalık tekdir tedavide bi yol izlenir size uygun bi şekilde yani yazacak çok şey varda ama pek kale alınmıyoki demekki ters düşünceye düştük
Ben her akşam 2 ölçek içiyorum uyku saatime yakın bi saatteBenim evde hep bulunur kendimi beyin kanaması geçirecekmiş felç geçirecekmiş gibi hissettiğimde 3 4 ölçek içiyorum
Ben hastayken koşarkende etkiliyodu ne merdiven çıkabiliyodum ne spor yapabiliyodum ama hastaydım iyileştim şimdi çok şükür hepsini yapabiliyorum herkesin görüşüne saygı duyarım ama bana ters bi düşünceYok sero abla ben gerçeği aramaya çalışan biriyim. Düşüncelerini saygıyla dinlerim. İzzet hoca şunu diyor. Bu belirtiler sizi öldürmez. Siz bu belirtilere kötü anlamlar yüklediğiniz için kendinizi kötü hissediyorsunuz. Hastalık olsa ilaç içip iyileşen olur. Senelerce ilaç kullanan var. Kalp çarpar diyorsun ya abla o da diyor ki evet kalp koşarken de çarpar ama seni o zaman etkilemez de neden otururken olunca etkiliyor. Şimdilik anladığım bunlar. Yanlış düşünmüyor bence.
Bioenerji yi merak ediyorum bende siz denediniz mi yada deneyen bi tanıdığınız var mıAynen ben araştırdım iyileşmek için kimi hoca kimi ilaç kimi balık yağı kimi probiyotik kimi terapi kimi sağlıklı beslenme kimi nöroformat kimi bioenerji kimi şifalıtaşlar ve daha birçok şey diyo kafan karışıyo hepside cebinin dolmasına bakıyo rabbime emanet attığımız her adım çaresizlikten faydalanıyo işte insanlar
Yok canım denemedim ben çalışmıyorum Allahtan birşey deneyemiyorum çalışsam bende çok paralar harcardım iyileşmeye :)Bioenerji yi merak ediyorum bende siz denediniz mi yada deneyen bi tanıdığınız var mı
Sen şimdi 2 doktora gidiyorsun dimi psikiyatrist ve psikolog ikisi de özel işte bunların ikisi bir arada olan psikoterapist/psikiyatrist yani İbrahim Bilgen gibi benim doktorum da hem ilaç yazabiliyor hem terapi yapıyor İbrahim Bilgen de aynı sen de 2 farklı doktora gitme iyice araştır mutlaka vardır hem ilaç yazan hem terapi uygulayan olsun bu şekilde 2 farklı Dr zor canım terapi nin yetmedği yerde sana ilaç takviyesi yapacak bir doktor olmalıEvet canım. Hatta şöyle bir şey oldu doktorum istifa edip benim psikoloğumun yanında ortak oldu ona. Tam olarak konuşmadım ama muhtemelen öyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?