Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Benil bence de yatmaklik degilsiniz biraz dayanip sabretmek lazim ilaclar etki edecek. Yatarsam iyi olacagim diye kendinizi sartlamayin olur mu, gun icinde iyi oldugunuz anlara odaklanin. Iyi olacaksiniz insallah ilaçlar sayesinde.

Peki bunun tekrarındaki sebep ne canım sadece ilaçları bırakmak değildir diye düşünüyorum cunku bilinçaltında ne varsa insanı o etkiliyor ve hasta ediyor malesef bizim de sıkıntılarımız bundan oluyor. O problemi bulman ve hayatında nötrleştirmen lazım ayrıca inşirah suresi oku şifadır, 7 tane ayetel kursi oku namaz kılıyor musun bilmiyorum ama maneviyata yönelmeni öneririm cok faydası var biraz dirayetli olan bu hastalığa sen daha fazla dirayet göster

Benil bence de yatmaklik degilsiniz biraz dayanip sabretmek lazim ilaclar etki edecek. Yatarsam iyi olacagim diye kendinizi sartlamayin olur mu, gun icinde iyi oldugunuz anlara odaklanin. Iyi olacaksiniz insallah ilaçlar sayesinde.
Çok sabrediyorum. Ekimden beri bu durumdayım
İnşallah iyileşirim. Şuan antidepresanım maksimum dozda. Allaha dua ediyorum düzelmek için. İnşallh duam kabul olur.

Çok sabrediyorum. Ekimden beri bu durumdayım
İnşallah iyileşirim. Şuan antidepresanım maksimum dozda. Allaha dua ediyorum düzelmek için. İnşallh duam kabul olur.
Insallah canim insallah kendini birakma sakin zamanla hepsi gececek.

Hayatımda büyük bir sorun olmadı hastalık tekrarı dönemlerinde. İlki doğum sonrası başlamıştı. Doğum sonrası depresyon derinleşti ve majör depresyona döndü. Diğeri ilaç kesildikten 6 ay sonra bu üçüncü de ilaç kesintisinden yine 6 - 7 ay sonra başladı. Benimki rekürren yani tekrarlayan cins majör depresyon. Çok şükür dini inanç ve ibadet konusunda rabbim kalbimi karanlık kılmadı. Ancak bunun dini inanç yada ibadetle ile ilgisi olmadığını ve tıbbi bir hastalık olduğunu düşünüyorum. Çünkü inancımda hasta olduğum ya da olmadığım dönemler arasında bir azalma durumu söz konusu değil...

Canım inancında azalma oldu demedim ki inancını sorgulamak asla bana düşmez tabiki ben naçizane sadece bu süreçte maneviyata yönelmek iyi geliyor o yuzden diyorum tabii ki tıbbı bir hastalık ve bunun tedavisi tıbbi yönde.

Canım benim Sana tavsiyem 30undan sonra doktora gitme. Allah korusun başımıza gercekten bir hastalık gelse bu sefer kimseyi inandıramayacağız. Umarım hepimiz kurtulur rahata ereriz canım

Canım benim Sana tavsiyem 30undan sonra doktora gitme. Allah korusun başımıza gercekten bir hastalık gelse bu sefer kimseyi inandıramayacağız. Umarım hepimiz kurtulur rahata ereriz canım
Zaten oyle canim suan gercekten bir yerim agridiginda esime soyluyorum guluyor benim agrilarim geziyor zaten. Suan sol gogsum ve koltuk altim agriyor mesela. 1 saat once omzumdaydi ondan oncede sirtimda.

Bende keşke hiç evlenip çocuk yapmasaydım diyorum. Sorumluluklar beni daha zor duruma getiriyo çünkü yapamıyorum hiç birini ( Hastaneye yatmam lazım aslında
Ben hiç hani öyle çocuk yapmasaydım vs falan demedim de bu durumları yaşıyorken onunla bazen ilgilenemiyorum. Yani bazen öyle bir şey oluyor ki tek bir sese dahi tahammül edemiyorum işte o zaman benim içinde bulunduğum bu olumsuz psikolojiden kızım da etkilenir diye çok korkuyorum. Mesela bu aralar sürekli nefesim kesilir gibi oluyor. Yatıyordum mesela şimdi böyle sanki nefes alamadım, tıkanıyorum gibi oldu nasıl kalktığımı bilemedim. Bu şekilde olanlar da vardı burada M mry86 mesela nasıl oldun sen canım?

Zaten oyle canim suan gercekten bir yerim agridiginda esime soyluyorum guluyor benim agrilarim geziyor zaten. Suan sol gogsum ve koltuk altim agriyor mesela. 1 saat once omzumdaydi ondan oncede sirtimda.
Sol taraf ağrısı ben de kronikleşti artık. Her gün ya kolum ağrır ya koltuk altım ya göğsüm nefes sıkıntım var ama bu ara yani böyle birden nefessiz kalacakmışım gibi hissediyorum. Bunu nasıl geçirebilirim?

Ahh canim her gun yasiyorum. Derin derin nefes aliyorum o an. Bakiyorum geciyor gecmiyorsa da umursamiyorum artik. Su iciyorum camdan bakiyorum. Nefes darligi cekmedigim tek gunum yok.

Ve bir de artik cabuk yoruluyorum. yani oyle lanet illet birsey ki. Her belirtisi kotu hastaliklari cagristiriyor.

Ve bir de artik cabuk yoruluyorum. yani oyle lanet illet birsey ki. Her belirtisi kotu hastaliklari cagristiriyor.
Sorma canım... ben de iyiydim koltukta uzanıyordum. Televizyon izliyordum. Sonra böyle birden sanki boğuluyor gibi oldum. Saniyelik nefes darlığı yaşadım. Yattığım yerden nasıl kalktığımı tahmin edersiniz az çok. Boğazımda tam yutak denilen bölgede sanki bir yumru var boğazıöa takılıp nefesimi kesecek gibi. Ayyhhh Kalbim hızlı hızlı çarpmıyor çok şükür her hangi bir yerimde ağrı yok. Ama bu nefes kesilmesi çok rahatsız ediyor

benim ağrılarım da geziyor. Zaten Bu son zamanlarda zirveyi yaşıyoruz bence malum koronadan dolayı maske falan da cok daraltıyor nefes alamamak falan

Bende işte o ilgilenememe durumu her zaman var o yüzden böyle düşünüyor olabilirim. Yazık çocuga da pandemi günleri evde hep online eğitim daha ilkokul çocuğu annesi bu durumda ne karnını doyurabiliyorum ne ilgilenebiliyorum. Hal böyle olunca da daha da içim parçalanıyor...

Şu saat oldu sabahın 4 ü saat herkes uykularında iken ben zombi gibiyim. Böyle yaşayamıyorum artık keşke türkiye de ötenazi olsa...

Şu saat oldu sabahın 4 ü saat herkes uykularında iken ben zombi gibiyim. Böyle yaşayamıyorum artık keşke türkiye de ötenazi olsa...
Ya oyle dusunme bu bir surec gececek. Gunduz surekli uyudugun icinde uyku tutmamasi dogal. Biraz uyumamayi dene diyecegim ama olmuyor sanirim.

Evet benide ama malesef alistim diyebilirim canim. Bazen hic olmuyor bazen gunde 1 2 kez bazen de hic gitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…