Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Bilinçaltının gücü

Eklentiler

• 6D0E7F4F-DE24-42C8-905C-E07D422A962F.webp
    57 KB · Görüntüleme: 47
  • A5906DA6-9476-4895-A3F0-1BDE91EC43F2.webp
    57 KB · Görüntüleme: 44
Yalnız olmadığını bilmek rahatlatıyor insanı. Çünkü insan bu durumu yaşayınca neden ben diye soruyor kendine. Dışarıda o kadar insan Mutlukent ben neden bUnları yaşıyorum? Burası sayesinde bizim gibi hisseden bir sürü kişi olduğunu görüyoruz. Bu da bizler için birer moral kaynağı.

Evet benim mesela sol kolum uyusuyor kalp carpintisi nefes darligimda cok fazla oluyor. Sirtimda surekli agri var. Say say bitmez.

Ekstrasistolu bal da cok tetikliyormus ve ben bal cok tuketiyorum. Gun icinde ihlamur iciyorum icine muhakkak koyuyorum. Siz de kullaniyor musunuz?

Ekstrasistolu bal da cok tetikliyormus ve ben bal cok tuketiyorum. Gun icinde ihlamur iciyorum icine muhakkak koyuyorum. Siz de kullaniyor musunuz?
Balın etkilediğini ben de duymustum kahvaltılarda bal tüketiyorum acaba ondan olabilir mi doktor bana dideral yazdı o iyi geliyor. Bir de spor yap azaltır demişti.

Balın etkilediğini ben de duymustum kahvaltılarda bal tüketiyorum acaba ondan olabilir mi doktor bana dideral yazdı o iyi geliyor. Bir de spor yap azaltır demişti.
Benim ayin 30 nda eko randevum var. Henuz carpinti icin ilacim yok. O zaman bu rahatsizliklarimida soyleyecegim.

Benim ayin 30 nda eko randevum var. Henuz carpinti icin ilacim yok. O zaman bu rahatsizliklarimida soyleyecegim.
Eko da cıkmayabiliyor en net sonucu holter cihazı veriyor ama dediğim gibi bu bir hastalık değil,doktorlar cok önemsemiyor. herkeste olan bir sey ama hassas bünyeler hissediyormuş ben de onlardanım malesef bunu da anksiyetenin tetiklediğini düşünüyorum.

Evet ekoda cikmadigini biliyorum. Sikayelerime gore belki holter takilabilir. Bende de oluyor hatta dun buraya da yazmistim. Cok kotu bir his sanki saniyelik hayat duruyor gibi.

Evet ekoda cikmadigini biliyorum. Sikayelerime gore belki holter takilabilir. Bende de oluyor hatta dun buraya da yazmistim. Cok kotu bir his sanki saniyelik hayat duruyor gibi.
Benim eko cok normaldi ama holterde cıktı işte 300 ek atım.Resmen hissediyorum hepsini cok kötü bir sey ama kafam orda değilken olmuyor genelde kendimi dinlediğim zamanlarda oluyor. Doktor eğer cok hissedersen günde üçe cıkar diderali demisti. Kendi numarasını falan da verdi iyi bir doktordu baya konustu telkin etti bak bundan ölmezsin yaşlanırsın torunlarını bile görürsün demisti. Yani doktorun konusmalarıyla daha da rahatlamıstım. İyi bir doktor bulmak lazım.

Mahvetti bizi vallahi suan gribim burnum tikali uzerine birde nefes darligi cekiyorum.
Vallahi mahvetti ya nefes darlıgı çekmiyorsun aslında tamamiyle psikolojik malesef nefes ezgerzisi yap bana cok iyi geliyor canım. Tabi suan burnun tıkalıysa yapamazsın çok geçmiş olsun

Siz devlet mi yoksa ozele mi gittiniz? Ben ozelden memnun kalmayip devlete gittim dr sansima cok iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…