Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Şu saat oldu sabahın 4 ü saat herkes uykularında iken ben zombi gibiyim. Böyle yaşayamıyorum artık keşke türkiye de ötenazi olsa...
Uyku insani bir nebze de olsa iyilestiriyor. Hayati normallestiriyor. Doktora uyuyamamanizi da soyleyin benil, bir uyku ilaci versin. Ben kullandim uzun sure simdi bıraktım

Bu durumun geçici bir süreç olduğunu düşünsen acaba iyi gelir mi ki? Yani şöyle düşün uzun zamandır bu durumu yaşıyorsun ve ölmedin. Demek ki öldürmüyor. Ama kendini bırakarak da seni süründürmesine izin verme

Kızlar sizde okb var mı ? Yani rahatsız eden düşünceler akıldan atmak icin uğraşılan düşünceler var mı ?

Canim benim beynimi yiyip bitiren tek sey kotu bir hastaliga yakalanip cocuklarimin buyudugunu gorememek annesiz kalmalari.
Ya kıyamam peki bunu sürekli olarak düşünüyor musun gününün ne kadarını alıyor bu düşünceler canım.

Ya kıyamam peki bunu sürekli olarak düşünüyor musun gününün ne kadarını alıyor bu düşünceler canım.
Suan o kadar kotu degilim canim ilk baslarda boyleydim cok yogundu. Belki 2 3 gunde bir boyleyim artik oda anlik dusunceler.

Evet canım ben lust.25 mg kullanıyorum babamı kaybettikten sonra hortladı bende anksiyete okb bazen böyle yoğunlaşıyor bazen azalıyor
Bana noroloji dr u vermisti lustral 50 mg 10 gun yarim 10 gun tam ic dedi 2 kez ictim ve cok kotu oldum. Biraktim kullanmayi. Basin sag olsun canim. Ben de 20 yil once kanserden kaybettim. Daha 13 yasimdaydim. Korkularim da oradan geliyor sanirim benim.

Bana da nöroloji yazdı ama iyi geldi bana içtiğim gün deliksiz uyuduğumu ve vücudumun nasıl dinlendiğini hatırlıyorum. normal de bu tarz sıkıntılarda proz. Daha iyi geliyor diyorlar. Senin de başın sağolsun canım benim Allah mekanını cennet eylesin inşallah

Amin canim benim insallah. Kullansam mi kullanmasam mi hic bilmiyorun aslinda suan iyiyim arada geliyor iste su gezen agrilarim var.

Amin canim benim insallah. Kullansam mi kullanmasam mi hic bilmiyorun aslinda suan iyiyim arada geliyor iste su gezen agrilarim var.
Canım Nasıl kötü etkiledi seni bilmiyorum ama lustral hafif bir ilaçtır pek yan etkisi yok tek yan etkisi uyku yapıyor oda 3 günde düzeliyor. Aslında ağrı bile tamamen psikolojik

Canım Nasıl kötü etkiledi seni bilmiyorum ama lustral hafif bir ilaçtır pek yan etkisi yok tek yan etkisi uyku yapıyor oda 3 günde düzeliyor. Aslında ağrı bile tamamen psikolojik
Ust uste ataklar yasadim canim cok kotu oldum. Mg i bana fazla geldi sanirim.

Evet canim 3 yildan beri. Ikizlerim var onlari buyutuyorum.
Sürekli evde olmakta insan psikolojisine iyi gelmiyor sanırım. Ben normalde hep çalışan biriyim. Ama doğum yapınca mecburen doğum iznine ayrıldım ve bebek nedeniyle neredeyse hiç sokağa çıkmamıştım o süreçte yaşadım her şeyi. Çalışırken olmuyordu mesela hiç. Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Evet canim ben de o yuzden kullanmiyorum. Psikiyatriyede gitmedim henuz.
Ben 10 yıldır psikiyatri gidiyorum ama o zamanlar anksiyete vardı sadece kontrol edebiliyordum sonra başka rahatsızlıklarla tekrarladı malesef en kötü zamanım geçen yıldı kendine zarar vermekten korkma , başkasına zarar vermekten korkma , yükseklik korkusu kısacası altında ölğm korkusu vardı doktorumun demesiyle bunları dehset yoğun yaşadım suan hamdolsun eskisi gibi değilim ama bazen artıyor yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…