Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Vallahi mahvetti ya nefes darlıgı çekmiyorsun aslında tamamiyle psikolojik malesef nefes ezgerzisi yap bana cok iyi geliyor canım. Tabi suan burnun tıkalıysa yapamazsın çok geçmiş olsun
Onerdigin bir video falan var mi egzersiz ile ilgili canim suan hem gribim hem de dis cektirdim zor bir cekimdi her sey birbirine girdi

Özele gittim canım. Efora falan da girdim ben her seye baktı kan tahlilleri de istedi onlara da baktı ilgili bir doktordu.
Benimde oyle herseye bakildi. Uzerine birde check up yaptirdim. Gercekten nasil illet bir durum bu anksiyete

Benimde oyle herseye bakildi. Uzerine birde check up yaptirdim. Gercekten nasil illet bir durum bu anksiyete
Ya araştırdıkca içine cekiyor. Hastalık hastası olduk cıktık valla. sana tavsiyem doktora gitmeyi bırak. Ben bıraktım hicbir doktora gitmiyorum cunku evliliğim sıkıntıya girmeye basladı, ailemin artık tahammülü kalmadı fark ediyorum yani bu anksiyete beni ne hale getirdi böyle değildim neşeli bir insandım şimdi ise çok farklı bir insan oldum cıktım kendimi tanıyamıyorum bazen

Canim ben yaklasik 3 ay once yakalandim bu illete. Ilk kbb ye gittim daha sonra noroloji sonra sol gogsum cok agriyordu meme muayenesi oldum sonra Kardiyoloji en sonunda da check up yaptirdim. 1 ay olacak gitmiyorum. Ben de biraktim sadece iste ayin 30 nda eko cekimi icin gidecegim. Surekli tedirgin insanlar olduk ciktik iste. Umarim birgun hepimiz kurtuluruz.

Temel prensip daha önce iyileştiği ilaç verilir hastaya. Bende ilkinde çok hızlı düzeldim 1.5 ayda ayaklanmış normale dönmüştüm. İkncisinde yine aynı ilaç verildi bir doz daha artarak 2.5 ay sürdü iyileşmem. Dr. Önce dozu azalttı sonra sizin kullandığınız hafif ilaç olan proz.a çevirdi sonra onu da kademeli kesip azalttı. Bu üçüncü yine aynı ilaç bu sefer artık maksimum dozda kullanıyorum. Efex 375 mg artık maximum doz bu daha üstü yok. düzelirse ne ala düzelmezse demekki ilaca bağışıklık kazandım etki etmiyor demektir tek başına artık ilaç yanına ekstra ilaçlar eklenecek. Öyle dedi dr. Ocak ayının ortasına dek bu doza devam. Hala düzelmediyse yanına ekleme olacak. Bu kullandığım etkisi yüksek bir antidepresan. Yani prozac Lustral selecta vs gibi ilk basamak hafif ilaç grubu değil. Daha etki alanı geniş olan ağır bir ilaç. dolayısyla ilk gruptaki bu ilaçlar artık bende etki etmez eğer bu kullandığım etki etmezse. Aslında hastaneye yatmak istiyorum ama bu imkana ulaşamıyorum covid yüzünden normal randevu bulmak bile imkansız halde. Zor durumdayım (

Yaşadığımız sorunlar farkındaysanız birebir aynı bende bir aydır istahsizim canım her şeyi isterdi şimdi acikmiyorum bile bende genel cerrahiyemi gitsem dedim kuzenim doktor bana kızıyor bir yere gitmiyeceksin diye hep acabayla yaşıyorum sanki yemek borumla mide bağlantı yerimde yumru var nefes alamıyorum endoskopi oldum antral gastrit dedi doktor ama gecmedide çok zor durum artık iştahım açılsın diye dua ediyorum kilitlendi sanki midem

Amin canım benim. Zaten çocuklar da olmasa ne yaparız bilmem Ben en çok kızım için iyileşmek istiyorum
Bende keşke hiç evlenip çocuk yapmasaydım diyorum. Sorumluluklar beni daha zor duruma getiriyo çünkü yapamıyorum hiç birini ( Hastaneye yatmam lazım aslında

Peki 15 gün önceyle bugünün arasında fark var mı bu çok onemli canım. Hastaneye yatmak iyilesme sürecini hızlandırır aslında ama malesef kovid yüzünden zor oluyor ama aciliyetini bildir doktoruna randevu almadan acil geldiğini söyle sonuçta buda bir saglık sorunu ve yatman gerekiyorsa yatırır diye düşünüyorum

O yumru ilk ay bende de vardi. Kbb ye gittim kamerayla baktirdim dedim hocam burada kesin bir sey var. Dr bakti omzumu sivazladi ve dedi ki stres yapma bogazin tertemiz. Ve gercekten o gunden sonra gecti o his. O ay ben de cok ama cok istahsizdim neredeyse 4 kiloya yakin verdim. Agzima zorla lokma suruyordum.

Benim hastaneye yatmam lazım kızlar nasıl bir yol izlemeliyim? Fikri olan var mı
Eger gercekten kotu hissediyorsan bu durumu dr ile gorussen. Surec nasil ilerliyor hic bilmiyorum ama bir caresi mutlaka vardir. Hic iyi hissettigin bir an olmuyor mu

Burada özel de bile randevu yoksa bakmıyorlar kötü durumdayım diye ağlamaklı fena halde gitmiştim ama daha hasta kabul dekiler bile randevu yoksa bakamazlar çıkmazsanız güvenlik çağıracağız diyorlar

Eger gercekten kotu hissediyorsan bu durumu dr ile gorussen. Surec nasil ilerliyor hic bilmiyorum ama bir caresi mutlaka vardir. Hic iyi hissettigin bir an olmuyor mu
Gittiğim yer özel bir tıp merkezi. Servis yani yatan hasta yok. Bulunduğum ilde bağımsız bir ruh ve sinir hastalıkları hastanesi zaten yok. Üniveriste de ve bir araştırma hastanesinde servis var ama oralarda randevu bile bulunmuyor randevusuz gitsen daha danışmada almayıp çıkmazsanız güvenlikle hallederiz diyorlar. Covid yüzünden her bölüm kısıtlanmış insanlar mecburen özellere yöneliyor ki orada bile randevu bulmak çok zor kendi druma bile randevu için 4 gün aradım üst üste anca buldum.

Fark var aslında ilk zamanlar yeme uyku hiç yoktu çok sıkıntı hali vardı. Şimdi yemem uykum daha iyi. Sıkıntı hali de sadece gündüzleri var. Ancak yine hiç bir iş yapamaz haldeyim yemek ev işi çocuk bakımı hiç birini yapamıyorum işe gidemiyorum. Hiç bi iş yapamıyorum

Burada özel de bile randevu yoksa bakmıyorlar kötü durumdayım diye ağlamaklı fena halde gitmiştim ama daha hasta kabul dekiler bile randevu yoksa bakamazlar çıkmazsanız güvenlik çağıracağız diyorlar
Peki sende hic mi düzelme yok canım

Ama bak yine de fark var bayaga maşallah bu süreçten sonra biraz kendin desteklemen lazım kalkacaksın zorla da olsa canım biliyorum cok zor ama bismillah de kalk bak birgun zor olacak iki gün olacak üçüncü gün iyi gelmeye başlayacak kafan dağılacak. Sende sadece majör depresyon mu var anksiyete felan var mı

Peki sende hic mi düzelme yok canım
Var biraz ilk zamanlar uyku uyuyamaz su içemez yemek yiyemezdim. 8 kilo verdim 15 günde. Sıkıntı anksiyete ajitasyon halim sürekli vardı. Ancak şuan uykum ve iştahım daha iyi. Sıkıntı halim ise gündüzleri var. Ancak hala hiç bi iş yapamıyor hep yatmak istiyorum.

Bende majör depresyon var. Majör depresyon da zaten anksiyete de oluyor. Bu üçüncü tekrarı. Artık dirençli hale geldi maalesef. Kendim de zorluyorum kendimi dün mesela 10 gibi kalktım birşeyler yapmaya çalıştım ama olmadığını anlayınca yine hep yattım. Gündüzleri o sıkıntı hali çok kötü sırf onu hissetmemek için yatmak uyumak istiyorum. Yoksa sıkıntıdan duramıyor kendimi yerden yere atıyorum bi balkona bi odaya bi salona deli dana gibi oluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…