Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Bende de hep hastalik korkusu var okudugum duydugum seylerden cok etkileniyorum. Hemen kendimi onlarin yerine koyuyorum. Sonra basliyor psikolojik agrilarim. Psikolojik olduguna kendimi inandirmak istiyorum bazen oda olmuyor. Mesela 1 saat once sirtim agriyordu suanda da sol gogsume igne batip cikiyor sanki. aslinda bu duruma alistim ama 3 ay oncesine geri donmeyi cok isterdim. Bu dusuncelerle yasamak cok zor.

Cidden bu anksiyete nasıl bir illet anlamadım canım ya sen ne kadar suredir yaşıyorsun. Birde sende biran önce doktorla konuş olur mu nasıl yol izleyeceksin nasıl yapacaksınız çünkü hamilelik sürecin uzun canım vardır bi hal çaresi.

Kabullenemiyor insan canım böyle şeyleri malesef ben bi ara kesin delirdim diyordum yani bunları deli olanlar düşünür ancak felan diyordum ama öyle olmuyormuş. İnsan hangi konu da çok hassassa o konuda okb yaşıyor malesef

Sanirim bizimde psikiyatri zamanimiz gelmis canim

Evet canım geldi cidden ama önemli olan hayatı düzgün sürdürebilmek o yüzden tedavi olmak en güzeli
Evet ama ben ilaca baglanip duygularimin korelmesinden de cok korkuyorum. Illaki birgun birakacagiz. O zaman ne olacak sar basa mi olacak? Ama iste bir destek almadan bu dusuncelerle yasamakta cok zor

Sanirim bizimde psikiyatri zamanimiz gelmis canim
Ben seninle ayniyim cnm aynı durumları yaşıyorum dediğim.gibi midem kotu ben ocakta gidicem psikiyatr ve piskologla kendim asamiyacagim benim başka.sorumlarimda var tüp bebeğe basliyacagim bana destek.sart oldu kalkamıyorum işin içinden eşimde yoruldu benim her an ulasabileceim bir psikologdan yardım alacagim

Ahh canim bizi bizden baska kimse anlamaz ben aslinda gidecektim ama cesaret edemedim ama gitmem lazim. Kendimi iyi hissediyorum mesela ama ufacik bi agrida butun dusunceler geri geliyor tup bebek yolundan gecmis biri olarak moral cok onemli.

Evet ama ben ilaca baglanip duygularimin korelmesinden de cok korkuyorum. Illaki birgun birakacagiz. O zaman ne olacak sar basa mi olacak? Ama iste bir destek almadan bu dusuncelerle yasamakta cok zor
Duyguların asla körelmiyor canım ilac beyindeki eksik olan hormonların artmasına yardımcı oluyor zaten bu eksiklik kaygı ,düşünce bozukluğu , okb yaşatıyor insana o yüzden korkma bende çok kullandım hiç duygularım körelmedi

Insallah canim hafta ici gitmek istiyorum bu illetten bir kurtulabilsek

Birde asla sar başa olarak düşünme benim annem 10 yıl ilac kullandı sonra bıraktı 4 yıldır kullanmıyor ve şuan maşallah gayet iyi hiçbir sıkıntısı yok

Birde asla sar başa olarak düşünme benim annem 10 yıl ilac kullandı sonra bıraktı 4 yıldır kullanmıyor ve şuan maşallah gayet iyi hiçbir sıkıntısı yok
Masallah canim dilerimki hic olmasin. Boyle seyler moral oluyor resmen. Ben en cok su psikolojik agrilardan kurtulmak istiyorum.

Masallah canim dilerimki hic olmasin. Boyle seyler moral oluyor resmen. Ben en cok su psikolojik agrilardan kurtulmak istiyorum.
Amin canım rabbim kimseye dermansız dert vermez. Bende en çok düşüncelerden kurtulmak istiyorum vallahi hepimizin sıkıntısı aslında genele bakarsan anksiyeteden kurtulmak çünkü kaynak anksiyete

Burdaki arkadaşlara tavsiyem şeker ve tiroidlerinize baktırın senelerce anksiyetm var sanıp aslinda şekerinin düşük olmasi

Benim her zaman aynı oldu psikolojik ağrılar hop doktora git doktor doktor gez bişey çıkmıyor çok hirpalandim yaslandim resmen ama söz geciremiyoruz ki kendimize yardım almak hiç olmassa düşük.doz ilaç almak iyi olacak gibi benim için ailemizde yordum kardeşim de benim gibi erkek o antidepresan kullanıyor büyük şehir hayat şartları mahalle baskısı yordu beni .En büyük hatam yarın yapılacak işi kafamda buyutmem .Bir an önce hayattan zevk alan bireyler olalım insallah

Insallah canim insallah Allahim hepimize sifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…