- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #8.141
Cidden bu anksiyete nasıl bir illet anlamadım canım ya sen ne kadar suredir yaşıyorsun. Birde sende biran önce doktorla konuş olur mu nasıl yol izleyeceksin nasıl yapacaksınız çünkü hamilelik sürecin uzun canım vardır bi hal çaresi.Anladım bana da öyle olmuştu artık duyduğum her söz beynime bıçak gibi saplanıyodu sanki annem eve misafir gelecek dese bile soğuk soğuk terliyodumbana ne oluyosa işte o da bu hastalığın illeti canım bence ilaç değişimi ya da doz artırımı olabilir yerinde müdahale edersen çok iyi olur artmasjn sonra dikkat et canım
Kabullenemiyor insan canım böyle şeyleri malesef ben bi ara kesin delirdim diyordum yani bunları deli olanlar düşünür ancak felan diyordum ama öyle olmuyormuş. İnsan hangi konu da çok hassassa o konuda okb yaşıyor malesefBende de hep hastalik korkusu var okudugum duydugum seylerden cok etkileniyorum.Hemen kendimi onlarin yerine koyuyorum. Sonra basliyor psikolojik agrilarim. Psikolojik olduguna kendimi inandirmak istiyorum bazen oda olmuyor. Mesela 1 saat once sirtim agriyordu suanda da sol gogsume igne batip cikiyor sanki. aslinda bu duruma alistim ama 3 ay oncesine geri donmeyi cok isterdim. Bu dusuncelerle yasamak cok zor.
Sanirim bizimde psikiyatri zamanimiz gelmis canimKabullenemiyor insan canım böyle şeyleri malesef ben bi ara kesin delirdim diyordum yani bunları deli olanlar düşünür ancak felan diyordum ama öyle olmuyormuş. İnsan hangi konu da çok hassassa o konuda okb yaşıyor malesef
Evet canım geldi cidden ama önemli olan hayatı düzgün sürdürebilmek o yüzden tedavi olmak en güzeliSanirim bizimde psikiyatri zamanimiz gelmis canim
Evet ama ben ilaca baglanip duygularimin korelmesinden de cok korkuyorum. Illaki birgun birakacagiz. O zaman ne olacak sar basa mi olacak? Ama iste bir destek almadan bu dusuncelerle yasamakta cok zorEvet canım geldi cidden ama önemli olan hayatı düzgün sürdürebilmek o yüzden tedavi olmak en güzeli
Ben seninle ayniyim cnm aynı durumları yaşıyorum dediğim.gibi midem kotu ben ocakta gidicem psikiyatr ve piskologla kendim asamiyacagim benim başka.sorumlarimda var tüp bebeğe basliyacagim bana destek.sart oldu kalkamıyorum işin içinden eşimde yoruldu benim her an ulasabileceim bir psikologdan yardım alacagimSanirim bizimde psikiyatri zamanimiz gelmis canim
Ahh canim bizi bizden baska kimse anlamazBen seninle ayniyim cnm aynı durumları yaşıyorum dediğim.gibi midem kotu ben ocakta gidicem psikiyatr ve piskologla kendim asamiyacagim benim başka.sorumlarimda var tüp bebeğe basliyacagim bana destek.sart oldu kalkamıyorum işin içinden eşimde yoruldu benim her an ulasabileceim bir psikologdan
Duyguların asla körelmiyor canım ilac beyindeki eksik olan hormonların artmasına yardımcı oluyor zaten bu eksiklik kaygı ,düşünce bozukluğu , okb yaşatıyor insana o yüzden korkma bende çok kullandım hiç duygularım körelmediEvet ama ben ilaca baglanip duygularimin korelmesinden de cok korkuyorum. Illaki birgun birakacagiz. O zaman ne olacak sar basa mi olacak? Ama iste bir destek almadan bu dusuncelerle yasamakta cok zor
Insallah canim hafta ici gitmek istiyorum bu illetten bir kurtulabilsekDuyguların asla körelmiyor canım ilac beyindeki eksik olan hormonların artmasına yardımcı oluyor zaten bu eksiklik kaygı ,düşünce bozukluğu , okb yaşatıyor insana o yüzden korkma bende çok kullandım hiç duygularım körelmedi
Birde asla sar başa olarak düşünme benim annem 10 yıl ilac kullandı sonra bıraktı 4 yıldır kullanmıyor ve şuan maşallah gayet iyi hiçbir sıkıntısı yokEvet ama ben ilaca baglanip duygularimin korelmesinden de cok korkuyorum. Illaki birgun birakacagiz. O zaman ne olacak sar basa mi olacak? Ama iste bir destek almadan bu dusuncelerle yasamakta cok zor
Bende gidicem canım artık ilaç yeterli gelmiyorInsallah canim hafta ici gitmek istiyorum bu illetten bir kurtulabilsek
Masallah canim dilerimki hic olmasin. Boyle seyler moral oluyor resmen. Ben en cok su psikolojik agrilardan kurtulmak istiyorum.Birde asla sar başa olarak düşünme benim annem 10 yıl ilac kullandı sonra bıraktı 4 yıldır kullanmıyor ve şuan maşallah gayet iyi hiçbir sıkıntısı yok
Amin canım rabbim kimseye dermansız dert vermez. Bende en çok düşüncelerden kurtulmak istiyorumMasallah canim dilerimki hic olmasin. Boyle seyler moral oluyor resmen. Ben en cok su psikolojik agrilardan kurtulmak istiyorum.
Lanet olasi anksiyete gercektenAmin canım rabbim kimseye dermansız dert vermez. Bende en çok düşüncelerden kurtulmak istiyorumvallahi hepimizin sıkıntısı aslında genele bakarsan anksiyeteden kurtulmak çünkü kaynak anksiyete
Ben hepsine baktirdim. B 12 degerim cok dusuktu. 79 du . Dr depresyonu tetikledigini soyledi. Suan igne kullaniyorum.Burdaki arkadaşlara tavsiyem şeker ve tiroidlerinize baktırın senelerce anksiyetm var sanıp aslinda şekerinin düşük olmasi
Insallah canim insallah Allahim hepimize sifa versin.Benim her zaman aynı oldu psikolojik ağrılar hop doktora git doktor doktor gez bişey çıkmıyor çok hirpalandim yaslandim resmen ama söz geciremiyoruz ki kendimize yardım almak hiç olmassa düşük.doz ilaç almak iyi olacak gibi benim için ailemizde yordum kardeşim de benim gibi erkek o antidepresan kullanıyor büyük şehir hayat şartları mahalle baskısı yordu beni .En büyük hatam yarın yapılacak işi kafamda buyutmem .Bir an önce hayattan zevk alan bireyler olalım insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?