Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Canım inan dedim inandırdım kendimi. Ya tamam olabilir dedim bir psikiyatr danışayım belki 3 ay bekle der eski ilacına döndürürüm ya da işte şimdi baska hafif bi ilaç verir bebekte sorun çıkarmayacak ne bileyim işte aldım 10 gün sonraya neyse. Eşime söyledim pek destek olmadı psikiyatriye görünmeme. Çözüm sende vb vb gereksiz motivasyon konuşmaları. İnan en çok ondan destek bekliyodum en azından tamam canım bi git konuş bakalım desin ama yok gene ilaç karşıtı psikiyatri karşıtı konuşmalarını yaptı baya yıkıldım yani.

annem de devamlı benim kayınvalidem yanımdaydı bana şöyle dediler böyle yaptılar sen kendini şanslı say benim yanımdasın vb diyo ama bi yandan arkamdan konuşuyo böyle olursa ben nası bakacam ben de yaşlıyım vs vs... off çok bunaldim sağolun burasi da olmasa konuşacak kimsem yok.

eşim yanımda olmayacak gibi duruyor ilaç konusunda özellikle bakalım ben de meraklısı degilim ilacın ama hissediyorum eski günlere dönüyorum başında engel olmak istiyorum yoksa Allah korusun bu süreç bende kötü oluyor sosyal hayat kalmıyor konuşma kalmıyor ruh gibi oluyorum. Bi tarafta ölü bi anne(ben) bi yanda bebek nası olur bunu anlamıyorlar henüz.

Her zaman hayatta tek başınayız canım benim malesef anksiyete yaşamayan kimse bunun ne olduğunu anlamıyor kafa da bitse keşke bazı şeyler ama bitmiyor bence biran önce git doktoruna hiç bekleme bile çünkü sana sen lazımsın önce.

Bosver kim ne dusunurse dusunsun canim onemli olan sensin. Benim mesela hergun bir yerim agriyor esim artik umursamiyor bile ve ben de hic kafama takmiyorum. Sen kendini nasil hissedeceksen onu yap. Bunlari yasamadiklari icin simariklik gibi algiliyorlar. Destek almalisin. Ve korkma senin gibi nice insan var bunu yasayan tek sen degilsin kendini suclama sakin. Annelik dunyanin en guzel seyi. Hepsi gececek inan ve sen iyi ki diyeceksin.

Bende de ciddi anlamda kapalı alan korkusu var . Asansöre bile binemiyorum. Yaşadığım bir sağlık sorunumdan dolayı doktorum kesinle emar çektirmem gerektiğini söyledi. bu pandemi döneminde aneztezi altında emar çektirmek istemiyordum. Doktorumun yönlendirmesi ile fulya açık emar merkezinden randevu aldım . Yine de korkuyorudum ancak kurum personeli beni oldukça rahatlattı. Sanırım o merkeze giden tüm hastalar benim gibi olduğu için çok tecrübeliler. Emar ile ilgili tüm korkulşarımı yenmiş oldum . Tüm fulya açık emar çalışanlarına tekrardan bu vesile ile teşekkür etmiş olayım

Sanirim reklam icin geldiniz

Açık emardan ziyade kapalı emar korkusunu yenmek daha mantıklı bugün emar olur yarın asansör fobisi olur o yüzden ben ille de açık emar diye tutturmuyorum bulunduğum yerde siz o merkezden memnun olabilirsiniz de burada yazanların çoğusu farklı şehirde yani bir de onu kısas alın isterseniz

Canim o reklama girmis belli yeni uye oldugu gibi ne hikmetse bizim konuya gelmis bu mesaji yazip gitmis uzerine bir de calisanlara tesekkur etmis

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Umarim hepimiz icin guzel bir gun olur
Ben bugun biraz dusuk mod ve halsizlikle uyandim yine gogsumde bir daralti var ve nefes alamama hissi

Ben bugun biraz dusuk mod ve halsizlikle uyandim yine gogsumde bir daralti var ve nefes alamama hissi
İyi günler canım bugün ben iyi uyandım, sabah annemin hastane işi vardı oraya gittim. Onun hallettikten sonra eşim kafe işletiyor benim, onunla oraya gittim. Bir güzel hazırlandım makyaj yaptm. Güzel başladım haftaya da güzel başlamıştım. İnşallah böyle güzel gider Göğüs daralması ve nefes alamama hissi ben de genellikle akşamları oluyor Gün içerisinde fark etmiyorum çok fazla. Kötü bir haber izlediysem veya okuduysam çok etkileniyorum mesela. ama hemen başka bir şeyle ilgilenmeye çalışıyorum. Mesela evdeysem o nefes daralması halinde temizlik falan yapıyorum, işe yaramazsa telefondan otun açıyorum onunla ilgilenirken unutuyorum. Mandala boyamalar var. Onlardan yapabilirsin mesela bir de ben böyle soğuk havaları çok sevmiyorum, böyle havalarda benim illa bir yerim ağrır(özellikle göğüs çevrem) bu ağrılar da beni çıkmaza sokar ama kendimize hep şunu söyleyelim “SEN HASTA DEĞİLSİN!”

Insallah hep boyle devam eder canim ❤ Ben de bu kapali havalardan cok etkileniyorum. Suan sanki birisi bogazimi sıkıyor gibi. dedigin gibi gogus cevremde daraliyor agriyor bu histen cok korkuyorum sanki dilimde kocaman sismis gibi bir histe oluyor. Kendime telkinler veriyorum ama boyle olunca da beni alt ediyor gibi. Cocuklarla evde yalnizim uyudular en cok bu zamanlar korkuyorum

İyi diyelim iyi olalım nasıl olsun aynı kaygı atak devam ediyor benim de adet dönemi de geliyor bi ağlama hali modum düşük hiçbir şey yapasım yok üstüne bir de korona korkusu

Ne güzel kafeniz varmış önceden ne güzel oralarda oturur kızım da oyun alanında oyun oynardı dışarıda kar yağar izleyerek vakit geçirirdik

İyi diyelim iyi olalım nasıl olsun aynı kaygı atak devam ediyor benim de adet dönemi de geliyor bi ağlama hali modum düşük hiçbir şey yapasım yok üstüne bir de korona korkusu
Bir gun iyiysek iki gun kotuyuz canim ben de bugun anksiyeteden kaynakli bogulma hissi yasiyorum bir turlu psikiyatriye de gidemedim. Xan.. ile baslayan iyi geliyormus oyle mi ?

Az önce yarım aldım biraz iyi geliyor korona korkusu bazen aşırı geliyor bir de yalnızlık var şu sıra aktivite yok
Evet yalnizken benimde dusunceler tavan yapiyor. Cocuklar yanimdayken ya birsey oolursa ya ölürsem diye dusunuyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…