Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Seni anlıyorum canım ben de az çok aynı şeyleri yaşıyorum zaman zaman... o şişlik hissi sıkıntıdan oluyor. Bir de şu an kendimizde hep hastalık arıyoruz. Yani em azımdan ben öyleyim bi bardak bitki çayı demle hadi bizim için iç ve kendine gel

O kadar modum dusuk ki canim ne yaptiysam duzelemedim. sabah nane kekik ihlamur kaynatmistim bir bardak iceyim

Ne güzel kafeniz varmış önceden ne güzel oralarda oturur kızım da oyun alanında oyun oynardı dışarıda kar yağar izleyerek vakit geçirirdik
Evet canım bir nebze kafeye giderek stresimi atmaya çalışıyorum. Ama ona rağmen bile bazen başa çıkılamaz bir hale geliyorum öyle şanet bir durum ki hani böyle çok iyiyken birden berbat hale gelebiliyorum. Ben ağrı hissettiğimde kötü oluyorum. Şu ağrılarıma bir çözüm bulabilsem geçecek belki her şey Kartımın sol tarafında ve sol kolumda çok ağrı oluyor. Ve bu da benim aklıma hep kalp krizini getiriyor. Psikopat gibi sürekli ya kalp krizi geçirirsem diye düşünüyorum

Bende berbat durımdayım kızlar düşünceler birbirini kovalıyor bunlar yetmiyormuş gibi birde hastalık çıkıyor kemiklerim vücudum çok ağrıyor kendime ağır gelmeye başladım ben ne ara böyle oldum

Bugun aklimdaydin acaba nasil oldun diye dusundum hepimizin derdi baska resmen. Havalar boyle olunca daha bir vuruyor bence. Bende bogulacak gibiyim resmen neden boyle oldu anlamadim.

Agrim gecse baska birsey cikiyor nasil olacak anlamiyorum artik. Gecen gece sirt agrisindan yatamadim ben de

Sen de kalbe mi taktın benim de şu sıralar vücudumda değişik ağrılar var üzüntüden oldu sanırım çok korkuttu beni doktor magnezyum b12 ve d vitamini yazdı iğne batması gibi olan geçti biraz çok şükür
Kafeler kapalı paket servis mi yapıyorsunuz bizim yeğen de starb..ta

Kemik ağrıları bende de var üstelik benimkiler kramp gibi giriyor gel de korkma kafam neler kuruyor ama aldırış etmemeye çalışıyorum

Amin canim benim off su gunler gececek mi? Ben israrla psikiyatriye gitmiyorum belki gitsem sifam olacak
Belki gitsen sana ilaç iyi gelecek bence git kimisine ilaç iyi geliyormuş ama bana ilaç yanında terapi daha çok iyi geldi ama yine de bazen daral geliyor balkona çıkıyorum önceden arabaya atlar gezer gelirdik annemlere giderdim bir sürü aktivite vardı şimdi evde daha çok kuruyorum

Bugun aklimdaydin acaba nasil oldun diye dusundum hepimizin derdi baska resmen. Havalar boyle olunca daha bir vuruyor bence. Bende bogulacak gibiyim resmen neden boyle oldu anlamadim.
O hissi ben hergün yaşıyorum nasıl desem sanki böyle boğazıma çökülüyormuş gibi çok kötü bir his oluyor ağrılarım çok bütün vitaminleri de alıyorum ama geçmesi gerekirken çoğalıyor zayıf olduğum içinmi acaba kemiklerim çok acıyor eski günlerimi çok özlüyorum o günlere geri dönmek istiyorum

Aynen canim evde bunaldik hepimiz korona korkusu daha beter olduk. Markete bile cikmaya korkuyoruz gidecegim karar verdim.

Kemik ağrıları bende de var üstelik benimkiler kramp gibi giriyor gel de korkma kafam neler kuruyor ama aldırış etmemeye çalışıyorum
Kemik erimesi var demişti ya zayıf olduğun için kırılması daha yüksekmiş çok korkuyorum her şey üst üste geliyor çok bunaldım artık kilo almalısın dedi diyetisyen falan başladım ama ben yiyemiyorum zorluyorum ama olmuyor

Nefes darligim her gun oluyor zaten Evet aynen oyle ama afedersin sanki bogazimda balgam var atamiyorum gibi off valla darlandim iyici allahim sen bize yardim et sesimiz duy hepimize sifa ver insallah gecer agrilarin hemen etki gostermez ilaclar. Kemik agrisine iyi gelen seyler tuket.

Canim zor da olsa ye. Bu istahsizlikta hep ruh halimizden oluyor. Yemezsen toparlanamazsin.

Evet eve tıkılıp kaldık yasaklar falan insanı daha çok stres yaptırıyor

Amin canim benim off su gunler gececek mi? Ben israrla psikiyatriye gitmiyorum belki gitsem sifam olacak
Ben de gitmiyorum canım yalnız değilsin. yani bazen yanlış yaptığımı düşünmüyor değilim ama ilaçlara da bağımlı olmak istemiyorum, yaşım daha çok genç kendi kendime atlatmaya çalışıyorum. Sürekli olumlu telkin veriyorum kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…