- 30 Mart 2020
- 219
- 117
- 103
- 33
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #8.201
Seni anlıyorum canım ben de az çok aynı şeyleri yaşıyorum zaman zaman... o şişlik hissi sıkıntıdan oluyor. Bir de şu an kendimizde hep hastalık arıyoruz. Yani em azımdan ben öyleyimInsallah hep boyle devam eder canim ❤ Ben de bu kapali havalardan cok etkileniyorum. Suan sanki birisi bogazimi sıkıyor gibi. dedigin gibi gogus cevremde daraliyor agriyorbu histen cok korkuyorum sanki dilimde kocaman sismis gibi bir histe oluyor. Kendime telkinler veriyorum ama boyle olunca da beni alt ediyor gibi. Cocuklarla evde yalnizim uyudular en cok bu zamanlar korkuyorum
Evet canim biliyorum zaten bilincsiz kullanmam aslaBütün alınca yapıyor yarım alınca yapmıyor ama eczaneden alınmıyor o psikiyatri yazması gerekiyor
O kadar modum dusuk ki canim ne yaptiysam duzelemedim.Seni anlıyorum canım ben de az çok aynı şeyleri yaşıyorum zaman zaman... o şişlik hissi sıkıntıdan oluyor. Bir de şu an kendimizde hep hastalık arıyoruz. Yani em azımdan ben öyleyimbi bardak bitki çayı demle hadi bizim için iç ve kendine gel
Evet canım bir nebze kafeye giderek stresimi atmaya çalışıyorum. Ama ona rağmen bile bazen başa çıkılamaz bir hale geliyorumNe güzel kafeniz varmış önceden ne güzel oralarda oturur kızım da oyun alanında oyun oynardı dışarıda kar yağar izleyerek vakit geçirirdik
Afiyet olsun canım benim, şifa olsun inşallahO kadar modum dusuk ki canim ne yaptiysam duzelemedim.sabah nane kekik ihlamur kaynatmistim bir bardak iceyim
Amin canim benimAfiyet olsun canım benim, şifa olsun inşallah
Bugun aklimdaydin acaba nasil oldun diye dusundumBende berbat durımdayım kızlar düşünceler birbirini kovalıyor bunlar yetmiyormuş gibi birde hastalık çıkıyor kemiklerim vücudum çok ağrıyor kendime ağır gelmeye başladım ben ne ara böyle oldum
Agrim gecse baska birsey cikiyor nasil olacak anlamiyorum artik. Gecen gece sirt agrisindan yatamadim ben deEvet canım bir nebze kafeye giderek stresimi atmaya çalışıyorum. Ama ona rağmen bile bazen başa çıkılamaz bir hale geliyorumöyle şanet bir durum ki hani böyle çok iyiyken birden berbat hale gelebiliyorum. Ben ağrı hissettiğimde kötü oluyorum. Şu ağrılarıma bir çözüm bulabilsem geçecek belki her şey Kartımın sol tarafında ve sol kolumda çok ağrı oluyor. Ve bu da benim aklıma hep kalp krizini getiriyor. Psikopat gibi sürekli ya kalp krizi geçirirsem diye düşünüyorum
Sen de kalbe mi taktın benim de şu sıralar vücudumda değişik ağrılar var üzüntüden oldu sanırım çok korkuttu beni doktor magnezyum b12 ve d vitamini yazdı iğne batması gibi olan geçti biraz çok şükürEvet canım bir nebze kafeye giderek stresimi atmaya çalışıyorum. Ama ona rağmen bile bazen başa çıkılamaz bir hale geliyorumöyle şanet bir durum ki hani böyle çok iyiyken birden berbat hale gelebiliyorum. Ben ağrı hissettiğimde kötü oluyorum. Şu ağrılarıma bir çözüm bulabilsem geçecek belki her şey Kartımın sol tarafında ve sol kolumda çok ağrı oluyor. Ve bu da benim aklıma hep kalp krizini getiriyor. Psikopat gibi sürekli ya kalp krizi geçirirsem diye düşünüyorum
Kemik ağrıları bende de var üstelik benimkiler kramp gibi giriyor gel de korkma kafam neler kuruyor ama aldırış etmemeye çalışıyorumBende berbat durımdayım kızlar düşünceler birbirini kovalıyor bunlar yetmiyormuş gibi birde hastalık çıkıyor kemiklerim vücudum çok ağrıyor kendime ağır gelmeye başladım ben ne ara böyle oldum
Belki gitsen sana ilaç iyi gelecek bence git kimisine ilaç iyi geliyormuş ama bana ilaç yanında terapi daha çok iyi geldi ama yine de bazen daral geliyor balkona çıkıyorum önceden arabaya atlar gezer gelirdik annemlere giderdim bir sürü aktivite vardı şimdi evde daha çok kuruyorumAmin canim benimoff su gunler gececek mi? Ben israrla psikiyatriye gitmiyorum belki gitsem sifam olacak
O hissi ben hergün yaşıyorum nasıl desem sanki böyle boğazıma çökülüyormuş gibi çok kötü bir his oluyor ağrılarım çok bütün vitaminleri de alıyorum ama geçmesi gerekirken çoğalıyor zayıf olduğum içinmi acaba kemiklerim çok acıyor eski günlerimi çok özlüyorum o günlere geri dönmek istiyorumBugun aklimdaydin acaba nasil oldun diye dusundumhepimizin derdi baska resmen. Havalar boyle olunca daha bir vuruyor bence. Bende bogulacak gibiyim resmen neden boyle oldu anlamadim.
Aynen canim evde bunaldik hepimiz korona korkusu daha beter olduk. Markete bile cikmaya korkuyoruzBelki gitsen sana ilaç iyi gelecek bence git kimisine ilaç iyi geliyormuş ama bana ilaç yanında terapi daha çok iyi geldi ama yine de bazen daral geliyor balkona çıkıyorum önceden arabaya atlar gezer gelirdik annemlere giderdim bir sürü aktivite vardı şimdi evde daha çok kuruyorum
Kemik erimesi var demişti ya zayıf olduğun için kırılması daha yüksekmiş çok korkuyorum her şey üst üste geliyor çok bunaldım artık kilo almalısın dedi diyetisyen falan başladım ama ben yiyemiyorum zorluyorum ama olmuyorKemik ağrıları bende de var üstelik benimkiler kramp gibi giriyor gel de korkma kafam neler kuruyor ama aldırış etmemeye çalışıyorum
Nefes darligim her gun oluyor zatenO hissi ben hergün yaşıyorum nasıl desem sanki böyle boğazıma çökülüyormuş gibi çok kötü bir his oluyor ağrılarım çok bütün vitaminleri de alıyorum ama geçmesi gerekirken çoğalıyor zayıf olduğum içinmi acaba kemiklerim çok acıyor eski günlerimi çok özlüyorum o günlere geri dönmek istiyorum
Canim zor da olsa ye. Bu istahsizlikta hep ruh halimizden oluyor. Yemezsen toparlanamazsin.Kemik erimesi var demişti ya zayıf olduğun için kırılması daha yüksekmiş çok korkuyorum her şey üst üste geliyor çok bunaldım artık kilo almalısın dedi diyetisyen falan başladım ama ben yiyemiyorum zorluyorum ama olmuyor
Evet eve tıkılıp kaldık yasaklar falan insanı daha çok stres yaptırıyorBelki gitsen sana ilaç iyi gelecek bence git kimisine ilaç iyi geliyormuş ama bana ilaç yanında terapi daha çok iyi geldi ama yine de bazen daral geliyor balkona çıkıyorum önceden arabaya atlar gezer gelirdik annemlere giderdim bir sürü aktivite vardı şimdi evde daha çok kuruyorum
Ben de gitmiyorum canım yalnız değilsin. yani bazen yanlış yaptığımı düşünmüyor değilimAmin canim benimoff su gunler gececek mi? Ben israrla psikiyatriye gitmiyorum belki gitsem sifam olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?