- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #8.241
Gunaydin canim ben de 6 dan beri uyuyamadim. Nefes alamiyorum hissi beni mahvetti.Günaydın kızlar. Saat 5 buçukta kızımı emzirmek için uyandım sonradan bir daha uyuyamadım. Sol kürek kemiğimde bir ağrı var. Yani çok şiddetli değil ama rahatsız ediyor. Dünden beri var gerçi bu ağrı ara ara geçiyor ama sürekli var. Sabaha böyle başlamak üzdü beni.normalde tekrar uyumam lazım ama şu an ağrıya odaklandığım için uyuyamıyorum
Ben de mutsuz uyandım canım. Sabah yazdıktan sonra uyuyakalmışım, saat 10 buçukta kızımın ağlamasına uyandım. İnşallah gün boyu sürmez bu durum, zira çok can sıkıcı.Bugun asiri derecede kotuyum uyandigimdan beri agliyorum. Tum eklem yerlerim, agriyor sirtim gogus kafesim cok kotu. Hic halim yok. Acaba covid miyim diye kafayi yicem. Covid degilsem bile baska bir hastaligim mi var. Nefes alamiyorum sanki. Kalktigimdan beri kac hastane aradim pandemide dolayi yasaklanmis solunum testi yapmiyor hicbirisi.
Nefes darligim hep oluyordu ama bu baska sanki cok korkuyorumBen de mutsuz uyandım canım. Sabah yazdıktan sonra uyuyakalmışım, saat 10 buçukta kızımın ağlamasına uyandım. İnşallah gün boyu sürmez bu durum, zira çok can sıkıcı.ama covid değilsindir. Kendini ona koşullama. Yani ben böyle nefes darlığı vs yaşadığımda covid aklıma gelince diyorum ki sadece bu belirtiyle covid olamazsın diyorum. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
Evet canım hatta yan etkisi bile oluyor ama doktor neden böyle inatla ilerlemeye çalışıyo anlamıyorum vallahiEvet bünye o ilaca alışıyor bir süre sonra etki etmiyor ben de yaşamıştım aynı ilaçta bir dönem o ilaçla düzelmiştim sonra en yüksek doz 225 mg a çıkmıştık fayda etmiyordu azaltarak o ilacı bırakmıştık benil şuan en yüksek dozu da aşmış durumda başka doktora gitmeli sanki bilemiyorum ama
HYır hayır korkma lütfen bak bunda geçecek daha öncekiler gibiNefes darligim hep oluyordu ama bu baska sanki cok korkuyorum
Insallah canim insallahHYır hayır korkma lütfen bak bunda geçecek daha öncekiler gibi
Allahım yardımcısı olsun bilirim çok zor bu aralar ben de pek iyi değilim hep korku var içimde teyzeme çok üzüldüm 1 aydır her tlf çalışındaki korku kaldıEvet canım hatta yan etkisi bile oluyor ama doktor neden böyle inatla ilerlemeye çalışıyo anlamıyorum vallahi
Solunum testi yerine ciğer filmi çekip Covid testi yapıyorlar ondan şuan yapmıyorlardır belkiBugun asiri derecede kotuyum uyandigimdan beri agliyorum. Tum eklem yerlerim, agriyor sirtim gogus kafesim cok kotu. Hic halim yok. Acaba covid miyim diye kafayi yicem. Covid degilsem bile baska bir hastaligim mi var. Nefes alamiyorum sanki. Kalktigimdan beri kac hastane aradim pandemide dolayi yasaklanmis solunum testi yapmiyor hicbirisi.
Aksam acile gitmeyi dusunuyorum ama muayene etmiyorlar ki direk teste yolluyorlar. Filmde cekmiyorlar.Solunum testi yerine ciğer filmi çekip Covid testi yapıyorlar ondan şuan yapmıyorlardır belki
Evet olsun test yaparlar için rahat etsin git istersen eğer Covid değilsen vitamin takviyesi alırsın bari bende de ağrılar var boğazlarım da acıyor mandalina limon sıkıp içicem inşallahAksam acile gitmeyi dusunuyorum ama muayene etmiyorlar ki direk teste yolluyorlar. Filmde cekmiyorlar.
Bu kacinci testimEvet olsun test yaparlar için rahat etsin git istersen eğer Covid değilsen vitamin takviyesi alırsın bari bende de ağrılar var boğazlarım da acıyor mandalina limon sıkıp içicem inşallah
Kaç tane yaptırdın yine aynı belirtiler miydi bak parol varsa ağrı kesici onu iç hamilelere en zararsız olarak onu veriyorlar bir de vitamin takviyesi al benim de vücudumda da ağrı var vitamin takviyesi aldığım haldeBu kacinci testimvitamin meyve sebze ihlamur hepsini tuketiyorum.
3 kez yaptirdim ayni belirtilerleKaç tane yaptırdın yine aynı belirtiler miydi bak parol varsa ağrı kesici onu iç hamilelere en zararsız olarak onu veriyorlar bir de vitamin takviyesi al benim de vücudumda da ağrı var vitamin takviyesi aldığım halde
O bıçak saplanması ağrısı bana da oluyordu doktor magnezyum yazdı azaldı bak çok şükür nasıl giriyordu kramplar öyle korktum ki biraz azaldı sağlık ocağına gititm ben bak sen de söyle nefes darlığı psikolojik sanki bana da oluyor o hele birileriyle görüştüysem daha çok oluyor3 kez yaptirdim ayni belirtilerlesirtima bicak saplaniyor sanki. Bogazimda da bir darlik nefes alamama hissi beni mahvediyor. Ya psikolojik degilse diye kendimi yiyorum.
Ayin 30 nde eko cekimim var o gune fizik tedavide aldim. Bakalim bana ne diyecek. Bugun resmen boyle caresizlikten agladim artik. Saglik ocagi hic bakmiyor ki. Cuma gununede psikiyatriye gidiyorum insallah randevumu aldim.O bıçak saplanması ağrısı bana da oluyordu doktor magnezyum yazdı azaldı bak çok şükür nasıl giriyordu kramplar öyle korktum ki biraz azaldı sağlık ocağına gititm ben bak sen de söyle nefes darlığı psikolojik sanki bana da oluyor o hele birileriyle görüştüysem daha çok oluyor
Ah canım benim ya hepimiz böyleyiz ben cidden anlamadım gitti aslında genel anlamda herkesin tek korkusu ölüm işte düşünceler farklı ama sonuç hep aynı yere çıkıyor Allah şifa versin hepimize. Olsun ısrarla yap işlerini kendini dinlemek insana hiç iyi gelmiyorAllahım yardımcısı olsun bilirim çok zor bu aralar ben de pek iyi değilim hep korku var içimde teyzeme çok üzüldüm 1 aydır her tlf çalışındaki korku kaldıişlerimi sırf düşüncelerim dağılsın diye yapıyorum aslında hiç iş yapmak gelmiyor içimden
Canım benim geçmiş olsun malesef durumun psikolojik gibi duruyor çünkü hepimiz yaşıyoruz bunlarıAyin 30 nde eko cekimim var o gune fizik tedavide aldim. Bakalim bana ne diyecek. Bugun resmen boyle caresizlikten agladim artik. Saglik ocagi hic bakmiyor ki. Cuma gununede psikiyatriye gidiyorum insallah randevumu aldim.
Sag ol canim ❤ Nefesim beni cok korkutuyorCanım benim geçmiş olsun malesef durumun psikolojik gibi duruyor çünkü hepimiz yaşıyoruz bunları
Hayır lütfen gitme kesilmiyor nefesin psikolojik böyle oluyor sürekli düşünüyorsun ve istemsiz bir şekilde etkiliyor seni bak hastaneye gidip sürekli hastalık araştırsan korkuya bagımlı olursun senin hiçbir şeyin yok sağlıklısın lütfen beni dinle. Bugün nefes icin gittin yarın başka birşeyi takacaksın gideceksin zaten beyninin sana yapmak istediği bu canımSag ol canim ❤ Nefesim beni cok korkutuyorarada kesiliyor gibi. Tikaniyorum. Hastaneye gitsem rontgen cekseler en azindan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?