Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Evet ama oda bir kac gun ise yariyor. Sonra yine basliyor canim. Bence bizim de gitmemiz lazim. Suan mesela nefes alamiyorum resmen gogsumde oyle bir yuk var ki.. ne dusunecegimi sasiriyorum. Korkuyorum

Evet kuzum al götür yapıyoruz. Yani kapatıp evde boŞ boş oturmaktansa 3-5 kuruş kazanalım diyip açıyoruz. Ben sadece kalp odaklıyım canım, nerem ağrısa hemen kalbe yoruyorum. Bu nedenle de bütün ağrılarımı sol yanımda hissediyorum. Aslında vitamin ben de kullanmak istiyorum. Belki bana da iyi gelir. Ben hiç baktırmadım öyle vitaminlerime falan, en son yazın gitmiştim. Orda da kansızlık çıkmıştı. Ama emzirdiğim için çok fazla ilaç kullanamamıştım.

Agrim gecse baska birsey cikiyor nasil olacak anlamiyorum artik. Gecen gece sirt agrisindan yatamadim ben de
Benim de hep sol kürek kemiğimin üstü ağrıyor. Mesela şu an sana bu mesajı yazarken de bu ağrıyı hissediyorum. Derin nefes alırken falan batıyor. Umursamamaya çalışıyorum ancak bazen başarılı olamıyorum diyorum ya hep ağrılara bir çözüm bulabilsem rahatlayacağım belki de işte bu ağrılardan korkmamın sebebi de zamanında internette hastalık araştırmış olmam, orada kalp krizi belirtisi olarak sırt ağrısı vs yazıyordu şimdi her ağrı hissettiğimde aklıma direkt kalp krizi geliyor. Bu düşünceyi aşamıyorum

Boyuna göre fazla kilon ne kadar canım korkma kırılır diye halamda kemik erimesi var kireçlenme var 70 küsür yaşında ne işler yapıyor gör evi pırıl pırıl herşeyi de kendi yapıyor onun çok şükür kırılmadı fazla kilosu da var sen o doktorun dediğine bakma ama tabi fazla olan kilonu da vermeye çalış fazla kilo zararlı elbette

Benim vitaminlere bakmadı kramp gibi ağrılar deyince yazdı geçmezse test yaptır dedi geçmezse bi fizik tedaviye de gidicem inşallah ama insan korkuyor koronadan dolayı kalbe ben de bir dönem takmıştım kolum bile uyuşuyordu kaç kez kalp krizi geçiriyorum diye acile gittim burada bi özel hastaneye az para yedirmemiştim ekg çekiyorlardı serum eve yolluyorlardı bu panikatak böyle bişey ara ara yine kalp krizi geçirirsem korkusu geliyor

Aynen canim evde bunaldik hepimiz korona korkusu daha beter olduk. Markete bile cikmaya korkuyoruz gidecegim karar verdim.
Bence de bi git dene şansını ilaçlara bağımlı kalcam diye korkma panikatak için başta hafif ilaç veriyorlar hatta hafiif ilaçla ben bir dönem iyileşmiştim ama çocuk doğduktan sonra depresyon yaşadım ondan biraz ağır ilaç yazmışlardı

Canim benimde derin nefes alirken sirtimin sag tafafinin alti agriyor hep. Biz de anksiyete ile beraber fibromiyaljide var onun icinde fizik tedaviye gitmemiz lazim. kalp krizi ve nefes alamamaktan bogulmaktan korkuyorum ben de internetten hastalik arastirdigim icin bu hale geldim

Insallah sifa olur bana da su dusuncelerime engel olsun en azindan.

Ay evet canım öyle lanet bir durum ki Allah düşmanıma vermesin. Bugün iyiydim aslında ama yarım saattir sol kürek kemiğime bir ağrı girdi sol kola doğru vuruyor böyle düşünmeden edemiyorum

Ben fizik tedaviye gittim canım mra girdim fıtık vs çıkmadı ama fibromiyalji de demedi. Ağrılar solda olduğu için kardiyolojiye gönderdi orda da bir şey çıkmadı. Psikolojik ağrılar olabilir dedi kardiyoloji doktoru. Bir de kansızlık bu şekilde ağrılara neden olabiliyormuş. İlaç bile yazmadı.

Benimde ayin 5 nde kan tahlilim var. B12 ignesi kullandigim icin. D vitaminininede baktiracagim. Artik insan dr a gitmekten bikiyor. Sirtimin solu benimde agriyor cok. Kolum omzum gogsum

Benimde ayin 5 nde kan tahlilim var. B12 ignesi kullandigim icin. D vitaminininede baktiracagim. Artik insan dr a gitmekten bikiyor. Sirtimin solu benimde agriyor cok. Kolum omzum gogsum
Ay aynı ağrılar hiç Farklı değil Eabbim evlatlarımıza bağışlasın kuzum ya. Her dersin dermanı varmış, Rabbim derdimizin dermanını nasip etsin

Maşallah halana benim kilo fazla deyil cnm az keşke fazla olsa yemek yemez verirsin ama benim almam gerekiyor diyetisyene gittim liste yaptı
Nasıl alcam bilmiyorum ağrım çok var
Vardır elbet bizimde Bi dermanımız

Aynen öyle canım doz artık en yüksekte çok da zorluyor tansiyonumu 18 e kadar çıkardı nabızım 120 lerde baş ağrısı mide bulantısı çok fazla yan etki var... Tüm bunlara katlanırım yeterki düzeleyim ama maalesef henüz düzelme yok cuma günü çıktım en yüksek doza 5.gün bugün bakalım rabbimden umut kesilmez... Doktor bu doz da işe yaramazsa yanına ekstra başka ilaçlar ekleyeceğiz dedi. Düzelemiyor olmak çocuğu eşimi perperişan etti onlarada çok üzülüyorum... Ne olacak bilmiyorum allah büyüktür... İnşallah şifa verir cümlemize

Canım bu kadar yan etki yapıyorsa bu ilaç sana iyi gelmiyor demektir doktor neden hala aynı ilaçta ısrarcı ki acaba. Birde en yüksek dozu kullanman da fayda etmemiş belli ki ilaca karşı bağışıklık kazanmış vücudun fayda etmiyor bence doktorunla tekrar görüşmeni tavsiye ederim

Şuan doz kaç oldu canım en yüksek dpzun yanına başka ilaçlar mı ekleyecek o ilaç fayda etmiyor belli ki değiştirmesi gerekmez mi bak terapi almanı öneririm mutlaka araştır çevrende inan sadece ilaçla çözüm olmuyor aynı durumu yaşadım eskiden olsa bak teyzemin ölümünden sonra ben yatar hiçbir iş yapmaz kös kös otururdum şimdi gayret ediyorum ilacımı da içiyorum terapimi de alıyorum sen de bence dene

Evet bünye o ilaca alışıyor bir süre sonra etki etmiyor ben de yaşamıştım aynı ilaçta bir dönem o ilaçla düzelmiştim sonra en yüksek doz 225 mg a çıkmıştık fayda etmiyordu azaltarak o ilacı bırakmıştık benil şuan en yüksek dozu da aşmış durumda başka doktora gitmeli sanki bilemiyorum ama

Günaydın kızlar. Saat 5 buçukta kızımı emzirmek için uyandım sonradan bir daha uyuyamadım. Sol kürek kemiğimde bir ağrı var. Yani çok şiddetli değil ama rahatsız ediyor. Dünden beri var gerçi bu ağrı ara ara geçiyor ama sürekli var. Sabaha böyle başlamak üzdü beni. normalde tekrar uyumam lazım ama şu an ağrıya odaklandığım için uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…