Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Sag ol canim ❤ Nefesim beni cok korkutuyor arada kesiliyor gibi. Tikaniyorum. Hastaneye gitsem rontgen cekseler en azindan.
Böyle anlar da pencereni aç burnundan derin nefes al göğsün değil göbeğin şişecek nefes alırken diyaframdan alacaksın ve yavaşça ağzından ver

Ben bir kac haftadir iyiydim ne olduysa dunden sonra yine dustum. Ne kadar felaket senaryosu varsa kuruyorum suan. Diyorum ki acaba covid mi oldum ihmal edersem ya cigerlerime inerse Allahim sen aklima mukayyet ol. insallah gecer canim. Dogru diyorsun bugun buna baska gun farkli birseye takacagim. Sirtim gogus kafesim oyle bir agriyor ki agrida degil aslinda bildigin aciyor.

Böyle anlar da pencereni aç burnundan derin nefes al göğsün değil göbeğin şişecek nefes alırken diyaframdan alacaksın ve yavaşça ağzından ver
Balkona cikiyorum nefes alip veriyorum. O iyi geliuor ama ruh halim berbat bugun bogazim dugum dugum.

Ayin 30 nde eko cekimim var o gune fizik tedavide aldim. Bakalim bana ne diyecek. Bugun resmen boyle caresizlikten agladim artik. Saglik ocagi hic bakmiyor ki. Cuma gununede psikiyatriye gidiyorum insallah randevumu aldim.
Benim de nefes alırken boynumda bi damara ağrı saplanıyor gel de korkma az önce başıma bıçak saplanır gibi ağrı girdi gözüme de girdi nasıl korkuttu beni sen de bi git baktır için rahat etsin

Benim de nefes alırken boynumda bi damara ağrı saplanıyor gel de korkma az önce başıma bıçak saplanır gibi ağrı girdi gözüme de girdi nasıl korkuttu beni sen de bi git baktır için rahat etsin
Benimde hemen sol gozume vuruyor cuma gunu psikiyatri insallah derdime derman olur.

İş yapıyorum da yaparken de vücuduma giren tuhaf bir ağrı korkutuyor beni ölüm korkusu beyin kanaması korkusu felç kalma korkusu

Ah canım anksiyete zaten böyle birşey anlık oluyor olan ve ona takılıp kalıyoruz. Sen sağlıklısın kendine sürekli bunu hatırlat lütfen iyisin birşeyin yok

Ah canım anksiyete zaten böyle birşey anlık oluyor olan ve ona takılıp kalıyoruz. Sen sağlıklısın kendine sürekli bunu hatırlat lütfen iyisin birşeyin yok
Evet canim dimi beni dunden beri mahvetti. Psikiyatriye ilk kez gidecegim ilaclari o belirliyor dimi

İş yapıyorum da yaparken de vücuduma giren tuhaf bir ağrı korkutuyor beni ölüm korkusu beyin kanaması korkusu felç kalma korkusu
Hepimiz aynı şeyden muzdaribiz kuzum ama biliyorsun sen iyisin herşey teyzenden sonra oldu bu da hastalık ve ölüm konusunda hassas olduğun için oldu normalde sen gayet iyisin sağlıklısın kendine bunu söyle sürekli

Ben kbb ye gitmistim kulagimi temizledi bogazima bakti. Stres dedi her yol strese cikiyor..norolojide stres dedi.
Sırtıma omzuma kramp gibi ağrı giriyor boğazımda da nefes alırken bir damar tuhaf alıyor hangi bölüme gidilir ki onu bile anlayamıyorum birşeye çok üzülmeye de gelmiyor bünye sonra böyle çıkıyor

Mesela diyorum ki dışarıda soğukta durdum damarlar hassasiyet gösterdi sinirsel bünye tepki veriyor diyorum sonra da bi düşünce diyor ki beyin kanaması belirtisi olabilir mi beyine giden damar tıkalı mı acaba yoğun bakıma girip ölme korkusu yaşıyorum

İhmal etmekle alakası yok biliyor musun ilaç alırken bile ciğerine inan insanları duydum ama sen yine de git test yaptır dicem ama çok test yaptırdım dedin bak ağrı kesici içtiğinde ve kendini sıcak tuttuğunda geçiyor mu ona bak bazen üşüyünce de öyle sırt ağrısı oluyor geçen ben baya soğuk esti dışarıda biraz da terlemiştim de biraz ondan da boynum böyle ağrıyor olabilir diyorum

Evet insan gerçekten hep farklı bişeye takıyor ben doktoruma diyordum ki nolursun beni şizofren olmadığım konusunda ikna edin ikna etsem ne değişecek dedi bugün buna ikna olacaksın yarın başka bişeye takacaksın o yüzden değilsin sende kaygı bozukluğu var dedi gel biz bu düşünceyle uğraşmak yerine bu düşünceyle nasıl başedebiliriz onunla uğraşalım dedi

Evet canım aslında biliyorsun neden böyle olduğunu bunlar sadece birer vesvese çünkü bu konu da hassas insanlarız ve anksiyete yi tetikliyor korkmak sadece bize zarar

Bak ben delirme korkusu , şizofren olma korkusu , birine zarar verme korkusu, kendine zarar verme korkusu , yükseklik korkusu o kadar seyler atlattım ki tek yaptığım şey o gelen dürtüye kulak asmamak oldu doktora gidip demedim bak bundan korkuyorum çünkü biliyordum anksiyete den olduğunu hastalığını tanı canımm herşeyi düşündürebilir anksiyete tanıdıkça o zaman bunların anksiyete olduğunu çok iyi kavrıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…