- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #8.301
Amin. Seninde hepimizin dualarını kabul etsin hayırlı bir hayat gecirmemiz içinKesinlikle öyle canım benimmm zikir çekmek namaz kılmak Allahtan istemek çok önemli ve bizi herşeyden koruyacak olan yaradan hamdolsun. Ve tevekkül etmek çok önemli insanın kendine bunu aşılaması çünkü bende çok sıkıntılar cektim anksiyetenin dibini görmüş bir insanım bunlsrın üstüne aniden babamın ölüm haberini aldım ve katlanılmaz hale gelmişti sıkıntılarım şimdi üstünden 1 buçuk yıl geçti bakıyorum da Allah o sabrı dayanma gücünü vermemiş olsa dayanamazdım hamdolsun bugumuze şimdi namaz kılıp dua edip tevekkül ediyorum çünkü iyi edecekte Allah kötü edecekte. Rabbim hayırlı ömürler versin hepimize çok şükür geçti sevincini yaşatsın
Başın sağolsun canım senin de Allah sabrını veriyor sanırım Rabbimden başka sığınacak kapımız yok dua edip huzur buluyoruz çok şükürKesinlikle öyle canım benimmm zikir çekmek namaz kılmak Allahtan istemek çok önemli ve bizi herşeyden koruyacak olan yaradan hamdolsun. Ve tevekkül etmek çok önemli insanın kendine bunu aşılaması çünkü bende çok sıkıntılar cektim anksiyetenin dibini görmüş bir insanım bunlsrın üstüne aniden babamın ölüm haberini aldım ve katlanılmaz hale gelmişti sıkıntılarım şimdi üstünden 1 buçuk yıl geçti bakıyorum da Allah o sabrı dayanma gücünü vermemiş olsa dayanamazdım hamdolsun bugumuze şimdi namaz kılıp dua edip tevekkül ediyorum çünkü iyi edecekte Allah kötü edecekte. Rabbim hayırlı ömürler versin hepimize çok şükür geçti sevincini yaşatsın
Amin inşallahAmin. Seninde hepimizin dualarını kabul etsin hayırlı bir hayat gecirmemiz için
Allah razı olsun. Evet sabrını veriyor canım yoksa insan dayanamaz ki kesinlikle işte Rabbim yardım ediyor benim babam çok genç öldü birde 52 yaşındaydı telefonla konuştum yarım saat sonra başka biri haberini verdi yani çok zor şeyler ama Allah güç kuvvet veriyorBaşın sağolsun canım senin de Allah sabrını veriyor sanırım Rabbimden başka sığınacak kapımız yok dua edip huzur buluyoruz çok şükür
Teyzem de 52 yaşındaydı sizin ani ölümmüş Allah yerinde dinlendirsin teyzem yoğun bakımdayken ya ölürse cenaze günü kuzenlerim nasıl olur diye aklıma geldikçe nefesim kesiliyordu o gün öylesine metanetliydiler ki eniştem de öyle birgün önce de annesini vermişti toprağa Rabbim sabrını da veriyor biraz zor oluyor evet ama dünya işte acı mutluluk bir arada değişik bi yerAllah razı olsun. Evet sabrını veriyor canım yoksa insan dayanamaz ki kesinlikle işte Rabbim yardım ediyor benim babam çok genç öldü birde 52 yaşındaydı telefonla konuştum yarım saat sonra başka biri haberini verdi yani çok zor şeyler ama Allah güç kuvvet veriyor
Aynen benimde atak sebebim bu ağrı ve aynı düşüncelerEvet canım bir nebze kafeye giderek stresimi atmaya çalışıyorum. Ama ona rağmen bile bazen başa çıkılamaz bir hale geliyorumöyle şanet bir durum ki hani böyle çok iyiyken birden berbat hale gelebiliyorum. Ben ağrı hissettiğimde kötü oluyorum. Şu ağrılarıma bir çözüm bulabilsem geçecek belki her şey Kartımın sol tarafında ve sol kolumda çok ağrı oluyor. Ve bu da benim aklıma hep kalp krizini getiriyor. Psikopat gibi sürekli ya kalp krizi geçirirsem diye düşünüyorum
Kansızlık kalp ağrılarını taklit ediyormuş kardiyoloji doktoru dedi bende de kansızlık var ilaca başladımEvet kuzum al götür yapıyoruz. Yani kapatıp evde boŞ boş oturmaktansa 3-5 kuruş kazanalım diyip açıyoruz. Ben sadece kalp odaklıyım canım, nerem ağrısa hemen kalbe yoruyorum. Bu nedenle de bütün ağrılarımı sol yanımda hissediyorum. Aslında vitamin ben de kullanmak istiyorum. Belki bana da iyi gelir. Ben hiç baktırmadım öyle vitaminlerime falan, en son yazın gitmiştim. Orda da kansızlık çıkmıştı. Ama emzirdiğim için çok fazla ilaç kullanamamıştım.
Bu arada bende sadece kalp odaklıyım nerem ağırırsa ağrısın kalpten başka düşündüğüm hiçbir şey yokEvet kuzum al götür yapıyoruz. Yani kapatıp evde boŞ boş oturmaktansa 3-5 kuruş kazanalım diyip açıyoruz. Ben sadece kalp odaklıyım canım, nerem ağrısa hemen kalbe yoruyorum. Bu nedenle de bütün ağrılarımı sol yanımda hissediyorum. Aslında vitamin ben de kullanmak istiyorum. Belki bana da iyi gelir. Ben hiç baktırmadım öyle vitaminlerime falan, en son yazın gitmiştim. Orda da kansızlık çıkmıştı. Ama emzirdiğim için çok fazla ilaç kullanamamıştım.
Öyle canım benim ölüm hepimiz için. Allah geç ve hayırlı ölüm nasip etsin inşallah. Allah teyzenin mekanını cennet eylesinTeyzem de 52 yaşındaydı sizin ani ölümmüş Allah yerinde dinlendirsin teyzem yoğun bakımdayken ya ölürse cenaze günü kuzenlerim nasıl olur diye aklıma geldikçe nefesim kesiliyordu o gün öylesine metanetliydiler ki eniştem de öyle birgün önce de annesini vermişti toprağa Rabbim sabrını da veriyor biraz zor oluyor evet ama dünya işte acı mutluluk bir arada değişik bi yer
Gunaydin saatini gecti amaGünaydın hanımlar. Bugün güzel bir gün olsun hepimiz için
Rexapin nasıl bir ilaç? Hamileyim akşamları içeyim diye verdi doktorum xanax yerine ama okudum biraz ilacı kullanmaya korktum..İlaç etki etmeye ve yeni başladığında çok anksiyete yaparmış Dr um bana öyle söylemişti paxera yan etkisi en az ilaçlardandır ve panikatak için de en çok bu ilaç verilir ben bir dönem bu ilaçla panikatağımı yenip ilacı bırakmıştım zestat ve rexapin çok uyku yapan ilaçlar zestatı da kullandım istifra ettiğim hiçbir şey yiyemediğim dönemde onunla iyileştim tranko buskas şuan anksiyete çok geldiğinde titreme oluyor bazen bende tranko buskas içince o titremeyi ve anksiyeteyi biraz olsun azaltıyor cipralex kullanmadım ama onun farklı firmanın citolesi kullanıyorum kişiden kişiye de yan etkiler değişiyor tabi ama en yaygın yan etki uyku ve sersemlik oluyor
Canim ayniyim
Ben de öyleyim canım. Bugün zor bir gündü. Dedemi kaybettim covid nedeniyle. Babamın babası, görüşmüyordum ben baba tarafımla. Ama yine de kendimi çok kötü hissettim. Ağlayamadım böyle boğazım düğüm düğüm oldu. Böyle boğazımda bir yumru var. Nefesim kesilecek gibi geliyorCanim ayniyimsirtim yaniyor resmen bugunde. Artik ne dusunecegimi saisirdim. Kalbim bogazdimda atiyor sanki. Sol tarafta yine agri. Olumlu dusunmeme engel oluyor hep bunlar.
Günaydın. Yeni kalkabildim bugün çok kötüyüm her yanım ağrıyor gibi. İçim böyle eziliyor gibi tarif edemiyorum değişik bir his var. Tansiyonuma baktım 16 ya 11 çıktı. Bi fenayım midem bulanıyor başım ağrıyor. Ruhsal durum da zaten berbat birde bu fiziksel şikayetler ile iyice kötüledim.Günaydın hanımlar. Bugün güzel bir gün olsun hepimiz için
Canim benim basin sag olsun.Ben de öyleyim canım. Bugün zor bir gündü. Dedemi kaybettim covid nedeniyle. Babamın babası, görüşmüyordum ben baba tarafımla. Ama yine de kendimi çok kötü hissettim. Ağlayamadım böyle boğazım düğüm düğüm oldu. Böyle boğazımda bir yumru var. Nefesim kesilecek gibi geliyor
Amin inşallah canım benim. Şu durumun geçmesi için nelerimi vermezdim kiCanim benim basin sag olsun.kuzum dunden beri inan oyleyim hicbir azalma yok seni oyle iyi anliyorum ki. Artik olumlu dusunecek durumum kalmadi. Allahim ezan saati bize yardim et.
Bir is yapiyorum resmen nefes nefese kaliyorum. Kalbim gum gum atiyor hemen. Acaba kalbimde mi sorun var bilmiyorum ki canimAmin inşallah canım benim. Şu durumun geçmesi için nelerimi vermezdim kinefessiz kalacak hissi çok kötü, Rabbim kimseyi bu durumla imtihan etmesin. Boğazda oluşan o yumru mahvediyor insanı.
Canim benim rabbim hepimize iyilik versin insallahGünaydın. Yeni kalkabildim bugün çok kötüyüm her yanım ağrıyor gibi. İçim böyle eziliyor gibi tarif edemiyorum değişik bir his var. Tansiyonuma baktım 16 ya 11 çıktı. Bi fenayım midem bulanıyor başım ağrıyor. Ruhsal durum da zaten berbat birde bu fiziksel şikayetler ile iyice kötüledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?