Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Amin. Seninde hepimizin dualarını kabul etsin hayırlı bir hayat gecirmemiz için

Başın sağolsun canım senin de Allah sabrını veriyor sanırım Rabbimden başka sığınacak kapımız yok dua edip huzur buluyoruz çok şükür

Başın sağolsun canım senin de Allah sabrını veriyor sanırım Rabbimden başka sığınacak kapımız yok dua edip huzur buluyoruz çok şükür
Allah razı olsun. Evet sabrını veriyor canım yoksa insan dayanamaz ki kesinlikle işte Rabbim yardım ediyor benim babam çok genç öldü birde 52 yaşındaydı telefonla konuştum yarım saat sonra başka biri haberini verdi yani çok zor şeyler ama Allah güç kuvvet veriyor

Teyzem de 52 yaşındaydı sizin ani ölümmüş Allah yerinde dinlendirsin teyzem yoğun bakımdayken ya ölürse cenaze günü kuzenlerim nasıl olur diye aklıma geldikçe nefesim kesiliyordu o gün öylesine metanetliydiler ki eniştem de öyle birgün önce de annesini vermişti toprağa Rabbim sabrını da veriyor biraz zor oluyor evet ama dünya işte acı mutluluk bir arada değişik bi yer

Aynen benimde atak sebebim bu ağrı ve aynı düşünceler

Kansızlık kalp ağrılarını taklit ediyormuş kardiyoloji doktoru dedi bende de kansızlık var ilaca başladım

Bu arada bende sadece kalp odaklıyım nerem ağırırsa ağrısın kalpten başka düşündüğüm hiçbir şey yok
Defalarca kardiyolojiye gittim ama ikna olamadım maalesef

Öyle canım benim ölüm hepimiz için. Allah geç ve hayırlı ölüm nasip etsin inşallah. Allah teyzenin mekanını cennet eylesin

Rexapin nasıl bir ilaç? Hamileyim akşamları içeyim diye verdi doktorum xanax yerine ama okudum biraz ilacı kullanmaya korktum..

Bu düşünceler beni benden alıyor canım işte. Nefesim kesilecek gibi oluyor. Böyle konuşurken sanki hık diyip gidecekmişim gibi M mry86 da böyleydi sen nasıl oldun kuzum?
Canim ayniyim sirtim yaniyor resmen bugunde. Artik ne dusunecegimi saisirdim. Kalbim bogazdimda atiyor sanki. Sol tarafta yine agri. Olumlu dusunmeme engel oluyor hep bunlar.

Canim ayniyim sirtim yaniyor resmen bugunde. Artik ne dusunecegimi saisirdim. Kalbim bogazdimda atiyor sanki. Sol tarafta yine agri. Olumlu dusunmeme engel oluyor hep bunlar.
Ben de öyleyim canım. Bugün zor bir gündü. Dedemi kaybettim covid nedeniyle. Babamın babası, görüşmüyordum ben baba tarafımla. Ama yine de kendimi çok kötü hissettim. Ağlayamadım böyle boğazım düğüm düğüm oldu. Böyle boğazımda bir yumru var. Nefesim kesilecek gibi geliyor

Günaydın hanımlar. Bugün güzel bir gün olsun hepimiz için
Günaydın. Yeni kalkabildim bugün çok kötüyüm her yanım ağrıyor gibi. İçim böyle eziliyor gibi tarif edemiyorum değişik bir his var. Tansiyonuma baktım 16 ya 11 çıktı. Bi fenayım midem bulanıyor başım ağrıyor. Ruhsal durum da zaten berbat birde bu fiziksel şikayetler ile iyice kötüledim.

Canim benim basin sag olsun. kuzum dunden beri inan oyleyim hicbir azalma yok seni oyle iyi anliyorum ki. Artik olumlu dusunecek durumum kalmadi. Allahim ezan saati bize yardim et.

Canim benim basin sag olsun. kuzum dunden beri inan oyleyim hicbir azalma yok seni oyle iyi anliyorum ki. Artik olumlu dusunecek durumum kalmadi. Allahim ezan saati bize yardim et.
Amin inşallah canım benim. Şu durumun geçmesi için nelerimi vermezdim ki nefessiz kalacak hissi çok kötü, Rabbim kimseyi bu durumla imtihan etmesin. Boğazda oluşan o yumru mahvediyor insanı.

Amin inşallah canım benim. Şu durumun geçmesi için nelerimi vermezdim ki nefessiz kalacak hissi çok kötü, Rabbim kimseyi bu durumla imtihan etmesin. Boğazda oluşan o yumru mahvediyor insanı.
Bir is yapiyorum resmen nefes nefese kaliyorum. Kalbim gum gum atiyor hemen. Acaba kalbimde mi sorun var bilmiyorum ki canim bu kadar etkiler mi onuda bilmiyorum.

Canim benim rabbim hepimize iyilik versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…