Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Amin inşallah canım benim. Şu durumun geçmesi için nelerimi vermezdim ki nefessiz kalacak hissi çok kötü, Rabbim kimseyi bu durumla imtihan etmesin. Boğazda oluşan o yumru mahvediyor insanı.
Bende çok fenaydım bugün yeni kendime geliyorum. Her yanım kollarım bacaklarım sızlıyo gibi değişik sanki damarlarım çekiliyo gibi. Beynim kafama sığmıyor gibi patlayacak sankii. İçim bi değişik sanki içim eziliyor tarif edemiyorum. Ne olacak bilmiyorum

Görüşmesenizde kan sonuçta üzülmeniz normal. Başınız sağolsun ALLAH RAHMET eylesin

Benli çok geçmiş olsun sana ilaçlar yan etki yapıyor diye düşünüyorum ben

Bir is yapiyorum resmen nefes nefese kaliyorum. Kalbim gum gum atiyor hemen. Acaba kalbimde mi sorun var bilmiyorum ki canim bu kadar etkiler mi onuda bilmiyorum.
Kuzum inşallah kalbinde bir şey yoktur. Ben kalbimde sorun var düşüncesiyle Ağustos ayında kardiyolojiye gittim EKG, ultrason ve efor temiz çıktı. Doktor yaşanılan durumun kansızlık ve stres kaynaklı olabileceğini söyledi, ilaç bile yazmadı.

Bugün herkes bi kötü sanırım. Aslımda bugün iyi olmam lazım. Evlilik yıldönümüm çünkü. Ama ben şu an bu haldeyim. Düşündükçe kendimi daha da strese sokuyorım. Nefret ediyorum bu durumdan

Ekg benimde temizdi hatta 4 kez cekildi. ayin 30 nda da eko cekimim var canim. Insallah benimde temiz cikar. Eforda isteyecegim. Cok stresliyim bu durumdan

Ben hicbirseyden tat almiyorum artik sevinecegim seylere bile sevinemez haldeyim.

Bayı
Ekg benimde temizdi hatta 4 kez cekildi. ayin 30 nda da eko cekimim var canim. Insallah benimde temiz cikar. Eforda isteyecegim. Cok stresliyim bu durumdan
Hayır hayır stres yapma Allah’ın izniyle temiz çıkacaktır. Bak ben de şu an çok kötüyüm. Boğazımdaki yumru hissi beni kötü etkiliyor düşünmemeye çalışıyorum, ancak başarılı olamıyorum ne yazıkki. Buraya yazarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Bir bardakta Melisa çayı demledim. İnşallah sakinleştirir. Sen yarın gidecektin değil mi psikiyatriye?

Ben hicbirseyden tat almiyorum artik sevinecegim seylere bile sevinemez haldeyim.
Ne ara bu hallere geldik çözemiyorum. Yani kendimi olumsuz düşüncelere sürükleyip daha kötü olmak istemiyorum. Ama sorunların üstesinden nasıl gelirim onu da bilmiyorum. Derdimin dermanını Rabbimden istemekten başka çarem yok

Yarindi canim ama cocuklari birakacagim kisinin isi cikti pazartesiye alacagim melisa cayi beni gun icinde cok uyutuyor. Uyurken iciyorum kuzum.

Kuzum bunlari yasarken olumlu dusunmek cok zor yani benim icin oyle

Yarindi canim ama cocuklari birakacagim kisinin isi cikti pazartesiye alacagim melisa cayi beni gun icinde cok uyutuyor. Uyurken iciyorum kuzum.
Sakinleştiriyor mu peki kuzum işe yarıyor mu? Beni sakinleştiriyor o nedenle içiyorum ben. Valla ben de şu nefes alamama nedeniyle bi doktora gideyim diyorum ama hangi doktora gideceğimi de bilmiyorum

Sakinleştiriyor mu peki kuzum işe yarıyor mu? Beni sakinleştiriyor o nedenle içiyorum ben. Valla ben de şu nefes alamama nedeniyle bi doktora gideyim diyorum ama hangi doktora gideceğimi de bilmiyorum
Kuzum ben dunden beri aramadigim yer kalmadi solunum testini yasaklamislar melisa cayi beni uyutuyor gece genelde iyi oluyor uyanip sacma sapan seylee dusunmuyorum.

Kuzum ben dunden beri aramadigim yer kalmadi solunum testini yasaklamislar melisa cayi beni uyutuyor gece genelde iyi oluyor uyanip sacma sapan seylee dusunmuyorum.
Ben böyle sağlık ocağına gidip bi kan vermek istiyorum. Hani böyle Demir vitamin kan değerlerime baksınlar. D vitamini eksikliği de bu nefes darlığı ve anksiyete problemlerine neden olabiliyormuş

Ben böyle sağlık ocağına gidip bi kan vermek istiyorum. Hani böyle Demir vitamin kan değerlerime baksınlar. D vitamini eksikliği de bu nefes darlığı ve anksiyete problemlerine neden olabiliyormuş
Kuzum saglik ocagi bakmiyormus pandemiden dolayi. Sadece gebe ve kanser hastalarinin kanlarina bakiyoruz dediler. Ben de o yuzden dahiliyeye gidip baktirdim. B12 degerim 79 cikti cok cok dusuk.

Kuzum saglik ocagi bakmiyormus pandemiden dolayi. Sadece gebe ve kanser hastalarinin kanlarina bakiyoruz dediler. Ben de o yuzden dahiliyeye gidip baktirdim. B12 degerim 79 cikti cok cok dusuk.
Ay dahiliyeye randevu alayım bari ben de doktor dese ki şikayetlerin ne ohoooo saymakla bitmez diyeceğim bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…