- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #8.321
Bende çok fenaydım bugün yeni kendime geliyorum. Her yanım kollarım bacaklarım sızlıyo gibi değişik sanki damarlarım çekiliyo gibi. Beynim kafama sığmıyor gibi patlayacak sankii. İçim bi değişik sanki içim eziliyor tarif edemiyorum. Ne olacak bilmiyorumAmin inşallah canım benim. Şu durumun geçmesi için nelerimi vermezdim kinefessiz kalacak hissi çok kötü, Rabbim kimseyi bu durumla imtihan etmesin. Boğazda oluşan o yumru mahvediyor insanı.
Sağol cnm amin cümlemize inş. İçim çok garip tarif edemiyorum içim eziliyor gibi böyle farklı yüreğim sıkışıyor sankiCanim benim rabbim hepimize iyilik versin insallah
Ben de öyleyim canım. Bugün zor bir gündü. Dedemi kaybettim covid nedeniyle. Babamın babası, görüşmüyordum ben baba tarafımla. Ama yine de kendimi çok kötü hissettim. Ağlayamadım böyle boğazım düğüm düğüm oldu. Böyle boğazımda bir yumru var. Nefesim kesilecek gibi geliyor
Görüşmesenizde kan sonuçta üzülmeniz normal. Başınız sağolsun ALLAH RAHMET eylesin
Benli çok geçmiş olsun sana ilaçlar yan etki yapıyor diye düşünüyorum benBende çok fenaydım bugün yeni kendime geliyorum. Her yanım kollarım bacaklarım sızlıyo gibi değişik sanki damarlarım çekiliyo gibi. Beynim kafama sığmıyor gibi patlayacak sankii. İçim bi değişik sanki içim eziliyor tarif edemiyorum. Ne olacak bilmiyorum
Kuzum inşallah kalbinde bir şey yoktur. Ben kalbimde sorun var düşüncesiyle Ağustos ayında kardiyolojiye gittim EKG, ultrason ve efor temiz çıktı. Doktor yaşanılan durumun kansızlık ve stres kaynaklı olabileceğini söyledi, ilaç bile yazmadı.Bir is yapiyorum resmen nefes nefese kaliyorum. Kalbim gum gum atiyor hemen. Acaba kalbimde mi sorun var bilmiyorum ki canimbu kadar etkiler mi onuda bilmiyorum.
Bugün herkes bi kötü sanırım. Aslımda bugün iyi olmam lazım. Evlilik yıldönümüm çünkü. Ama ben şu an bu haldeyim. Düşündükçe kendimi daha da strese sokuyorım. Nefret ediyorum bu durumdanBende çok fenaydım bugün yeni kendime geliyorum. Her yanım kollarım bacaklarım sızlıyo gibi değişik sanki damarlarım çekiliyo gibi. Beynim kafama sığmıyor gibi patlayacak sankii. İçim bi değişik sanki içim eziliyor tarif edemiyorum. Ne olacak bilmiyorum
Ekg benimde temizdi hatta 4 kez cekildi. ayin 30 nda da eko cekimim var canim. Insallah benimde temiz cikar. Eforda isteyecegim. Cok stresliyim bu durumdanKuzum inşallah kalbinde bir şey yoktur. Ben kalbimde sorun var düşüncesiyle Ağustos ayında kardiyolojiye gittim EKG, ultrason ve efor temiz çıktı. Doktor yaşanılan durumun kansızlık ve stres kaynaklı olabileceğini söyledi, ilaç bile yazmadı.
Ben hicbirseyden tat almiyorum artik sevinecegim seylere bile sevinemez haldeyim.Bugün herkes bi kötü sanırım. Aslımda bugün iyi olmam lazım. Evlilik yıldönümüm çünkü. Ama ben şu an bu haldeyim. Düşündükçe kendimi daha da strese sokuyorım. Nefret ediyorum bu durumdan
Hayır hayır stres yapma Allah’ın izniyle temiz çıkacaktır. Bak ben de şu an çok kötüyüm. Boğazımdaki yumru hissi beni kötü etkiliyor düşünmemeye çalışıyorum, ancak başarılı olamıyorum ne yazıkki. Buraya yazarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Bir bardakta Melisa çayı demledim. İnşallah sakinleştirir. Sen yarın gidecektin değil mi psikiyatriye?Ekg benimde temizdi hatta 4 kez cekildi. ayin 30 nda da eko cekimim var canim. Insallah benimde temiz cikar. Eforda isteyecegim. Cok stresliyim bu durumdan
Ne ara bu hallere geldik çözemiyorum. Yani kendimi olumsuz düşüncelere sürükleyip daha kötü olmak istemiyorum. Ama sorunların üstesinden nasıl gelirim onu da bilmiyorum. Derdimin dermanını Rabbimden istemekten başka çarem yokBen hicbirseyden tat almiyorum artik sevinecegim seylere bile sevinemez haldeyim.
Yarindi canim ama cocuklari birakacagim kisinin isi cikti pazartesiye alacagimBayı
Hayır hayır stres yapma Allah’ın izniyle temiz çıkacaktır. Bak ben de şu an çok kötüyüm. Boğazımdaki yumru hissi beni kötü etkiliyor düşünmemeye çalışıyorum, ancak başarılı olamıyorum ne yazıkki. Buraya yazarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Bir bardakta Melisa çayı demledim. İnşallah sakinleştirir. Sen yarın gidecektin değil mi psikiyatriye?
Kuzum bunlari yasarken olumlu dusunmek cok zor yani benim icin oyleNe ara bu hallere geldik çözemiyorum. Yani kendimi olumsuz düşüncelere sürükleyip daha kötü olmak istemiyorum. Ama sorunların üstesinden nasıl gelirim onu da bilmiyorum. Derdimin dermanını Rabbimden istemekten başka çarem yok
Sakinleştiriyor mu peki kuzum işe yarıyor mu? Beni sakinleştiriyor o nedenle içiyorum ben. Valla ben de şu nefes alamama nedeniyle bi doktora gideyim diyorum ama hangi doktora gideceğimi de bilmiyorumYarindi canim ama cocuklari birakacagim kisinin isi cikti pazartesiye alacagimmelisa cayi beni gun icinde cok uyutuyor. Uyurken iciyorum kuzum.
Kuzum ben dunden beri aramadigim yer kalmadi solunum testini yasaklamislarSakinleştiriyor mu peki kuzum işe yarıyor mu? Beni sakinleştiriyor o nedenle içiyorum ben. Valla ben de şu nefes alamama nedeniyle bi doktora gideyim diyorum ama hangi doktora gideceğimi de bilmiyorum
Olumlu düşünemediğimiz için şu an bu haldeyiz ya kuzum. Yani önemsemesek yaşadığımız durumu belki hiçbir şey olmayacak geçip gidecek. Ben balık burcuyum biraz burcumun da etkisi var sanırımKuzum bunlari yasarken olumlu dusunmek cok zor yani benim icin oyle
Ben böyle sağlık ocağına gidip bi kan vermek istiyorum. Hani böyle Demir vitamin kan değerlerime baksınlar. D vitamini eksikliği de bu nefes darlığı ve anksiyete problemlerine neden olabiliyormuşKuzum ben dunden beri aramadigim yer kalmadi solunum testini yasaklamislarmelisa cayi beni uyutuyor gece genelde iyi oluyor uyanip sacma sapan seylee dusunmuyorum.
Kuzum saglik ocagi bakmiyormus pandemiden dolayi. Sadece gebe ve kanser hastalarinin kanlarina bakiyoruz dediler. Ben de o yuzden dahiliyeye gidip baktirdim. B12 degerim 79 cikti cok cok dusuk.Ben böyle sağlık ocağına gidip bi kan vermek istiyorum. Hani böyle Demir vitamin kan değerlerime baksınlar. D vitamini eksikliği de bu nefes darlığı ve anksiyete problemlerine neden olabiliyormuş
Ay dahiliyeye randevu alayım bari ben de doktor dese ki şikayetlerin ne ohoooo saymakla bitmez diyeceğim bu gidişleKuzum saglik ocagi bakmiyormus pandemiden dolayi. Sadece gebe ve kanser hastalarinin kanlarina bakiyoruz dediler. Ben de o yuzden dahiliyeye gidip baktirdim. B12 degerim 79 cikti cok cok dusuk.
Ben asiri halsizlik demistim direk anladiAy dahiliyeye randevu alayım bari ben de doktor dese ki şikayetlerin ne ohoooo saymakla bitmez diyeceğim bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?