Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ahahahah ben de diyim bari kuzum ya peki vitamin vs kullanmaya başladıktan sonra bir gelişme olmadı mı hiç?
Halsizligim gecti ama igne gunume dogru yine basliyor. Benim degerim cok dusuktu o yuzden sanirim. Yarin igne gunum.
Nefes darligi ve sirt agrisindan korkuyorum. Akciger kanseri belirtisi artik bakmiyorum belirtere ama daha onceden hepsine baktigim icin ezberledim. Icim hic rahat degil.

Ben de şu an belirti bakmıyorum ama dediğin gibi daha önceden tüm belirtilere baktığım için hepsi mıh gibi aklımda. Ama şu an iyiyim canım ben. Biraz kendimi rahatlattım

Ben de şu an belirti bakmıyorum ama dediğin gibi daha önceden tüm belirtilere baktığım için hepsi mıh gibi aklımda. Ama şu an iyiyim canım ben. Biraz kendimi rahatlattım
Ben genel olarak sanssiz bir insanim. Kotu bir sey varsa da gelip beni bulur. O yuzden canim beynimin icinde surekli bu hastalik var suan. diyorum ki kimse olmaz ben olurum.

Ben genel olarak sanssiz bir insanim. Kotu bir sey varsa da gelip beni bulur. O yuzden canim beynimin icinde surekli bu hastalik var suan. diyorum ki kimse olmaz ben olurum.
Allah korusun kuzum. Lütfen öyle düşünme. Ben de kötüydüm bak. Şimdi daha iyiyim ama. Biraz sizlerle konuşmak iyi geldi.

Allah korusun kuzum. Lütfen öyle düşünme. Ben de kötüydüm bak. Şimdi daha iyiyim ama. Biraz sizlerle konuşmak iyi geldi.
Allah ıslah etsin bu anksiyeteyi vallahi 2 gündür iyiyim diyordum bugün geldi yine yaaa bu olumsuz olumsuz düşüncelerle ne yapacağız biz ben bilmiyorum

Rexapin nasıl bir ilaç? Hamileyim akşamları içeyim diye verdi doktorum xanax yerine ama okudum biraz ilacı kullanmaya korktum..
Sadece rexapin değil hamilelikte tüm ilaçlar zararlıdır ama kar zarar hesabı yapılarak veriliyor ilk 3 ayda değilsinizdir sanırım çünkü ilk 3ay mecbur kalınmadığı sürece birçok doktor vermiyor kadın doğum uzmanınıza da danışın gece yatarken alınıyor biraz fazla uyku yapan bir ilaç sizin neydi şikayetleriniz onu verdi

Allah ıslah etsin bu anksiyeteyi vallahi 2 gündür iyiyim diyordum bugün geldi yine yaaa bu olumsuz olumsuz düşüncelerle ne yapacağız biz ben bilmiyorum
Ben de oyleyim cok kotuyum. isin icinden cikamiuorum. Insallah anksiyetedir diye dua bile ediyorum o derecedeyim

Ben de dün baya kötüydüm beyin kanaması geçirmekten çok korkmuştum tüm gün akşam yatmıştım bugün de tam tersi çok şükür iyiyim bu anksiyete atak belli olmuyor ne zaman geldiği

Başınız sağolsun canım ölüm insan yine de üzülüyor

Ben de oyleyim cok kotuyum. isin icinden cikamiuorum. Insallah anksiyetedir diye dua bile ediyorum o derecedeyim
Anksiyete diye dua mi ediyorsun ah canım öyle dua etme bak cidden çok zor bir hastalık bu aklımda bir ton senaryo var ve bundan korkuyorum ya anlamıyorum cidden

Ben de dün baya kötüydüm beyin kanaması geçirmekten çok korkmuştum tüm gün akşam yatmıştım bugün de tam tersi çok şükür iyiyim bu anksiyete atak belli olmuyor ne zaman geldiği
Cidden hiç belli olmuyor çok iyiyim artık gelmez diyordum bugün yine aynısı oldu sanırım ilac değiştirmenin vakti geldi artık

Benim hic gecmedigi icin korkuyorum iste sorunum orada sanirim pzt ye almak zorunda kaldim yarindi ama cocuklari bakacak kimse yok yarin.

Anksiyete diye dua mi ediyorsun ah canım öyle dua etme bak cidden çok zor bir hastalık bu aklımda bir ton senaryo var ve bundan korkuyorum ya anlamıyorum cidden
Vallahi sirt agrisi gogus agrisi nefes darligi gecmiyor aklima gelen tek seyde akciger kanseri

Canım merhaba, dediklerinin hepsi anksiyete belirtileri. Kanserin belirtileri çok daha farklı, bazen kendini hiç göstermiyor. Gösterirse de şiddetli gösteriyor.
Kendine bir çek listesi oluştur.
Sigara içiyor muyum? evet hayir.
ailemde bu kansere yakalanan var mı? Evet hayır.
yakalanma ihtimalim nedir?
kanser belirtisi olarak ne kadar gerçekçi düşünüyorum?
anksiyetemden ötürü kanser ihtimali üzerinde duruyor olabilir miyim vs vs yaz bunları. Beynindeki mantıksız düşünceyi çürütmeye çalış. Tez anti tez şeklinde ilerle. Faydasını göreceğine inanıyorum

Merhaba canim. Babami lenf kanserinden kaybettim. O yuzden risk tasiyorum diye biliyorum. Amcam halamda kanser. Ama turlerini bilmiyorum. Onun disinda sigara alkol hic kullanmadim. Tekrar basa dondum ben sanirim. Ama bu sefer daha agir dusuncelerim. Cocuklarima bakip aglama moduna girdim yine. Checkup yaptirdigimda cea testinede bakildi ama ne kadar sure gecerli bilmiyorum.

Canım sen nasıl oldun gittin mi doktora ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…