Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Bende de hep kanser olma korkusu var Allah korusun

Pardon canım söylemiştin özür dilerim simdi hatırladım. Ay yok ne şizofrenisi yaa anlatma canım seni anlamayanlar olduğu sürece kendini ifade etmeye calismanın anlami yok. Gel bize söyle biz dinler anlarız.

sen ne zaman gideceksin doktora canım? Pandemiden ötürü gidesi de gelmiyor insanın

Bende de hep kanser olma korkusu var Allah korusun
Canım benim de var. Her insanın olduğu gibi. Kanser olmaktan korkuyorum ama sigara içiyor(du)m mesela.

ama şöyle düşün allah korusun diyelim kanser oldun? Ne yapacaksın bırakacak mısın kendini? Neslicanı görmedin mi nasıl savaştı. Çoğu hastalığı iyileştirmenin temelinde olumlu düşünme var. Yani şu laf boşuna söylenmemiş korkunun ecele faydası yok. Sen kanser olmamak için katkısız gıdalar tüketir sigara alkol içmez temiz bir hayat yaşar önlemini alırsın. Gerisi Allaha kalmış..

Hani bugün mü gelir yarın mı gelir diyebileceğin bir şey degil kanser. Tıpkı diğer hastalıklar gibi. Onu düşünme onu çağirma canım. Çünkü gelen kanser değil anksiyete oluyor

Yazdıklarınız çok mantıklı ve rahatlatıcı kanser olmaktan korkuyorum ve olsam da mücadele edemem dünya başıma yıkılır düşüncesi de var çok şükür sigara alkol hiç kullanmadım beslenme tarzımda tatlıya dayanamıyorum sadece orta seviyede kilo fazlalığım var aslında kendime çeki düzen vermek istiyorum beslenme konusunda kişisel bakım konusunda ama şu aralar evdeki kül kedisi modundayım bi umutsuzluk var üzerimde şu pandemi süreci de etkiliyor beni ayakta kalıp iyi olmaya çalışıyorum her şeye rağmen iyiyim çok şükür

Evet artık anlatmıyorum zaten canım sizle paylaşıyorum ki iyi ki varsınız vallahi. Bende pandemiden korkuyorum randevu alıcam da suan için ne kadar böyle gidebilirim diye bakıyorum sanırım son ana kadar dayanmaya çalışacağım

Valla videoları izle işte spor hocası dolu ortalık. Evde spora imkanın yoksa kalabalık aile vs her gün tempolu yürüyüş yap tak kulaklığı yarım sa yürü hem kilo vermene yardımcı olur hem anksiyeteye çok iyi geliyor yürümek

yıkılmazsın canım yaşama tutunma arzusu öyle bir şey ki. Babaaanem 91 yaşında o kadar hastalığı vs var kadın hayatı seviyorum yaşam güzel diyor yani düşün bende o kadar yaşam zevki yok uçları yaşamadan hayatın kıymetini anlamıyoruz şu an bir daha geri gelmeyecek mesela.. o yüzden yataktan kalkamayacak kadar kötü değilsen: çünkü öyle arkadaşlarım da var zamanında ben de oldum biliyorum. Yarın hemen kendin için bir adım at..

Enerjine bayıldım anksiyete bizden korksun

Ben 26.haftadayım anksiyetem var. Rexapin kilo yapıyor mu çok acaba? Ya da birden bırakılırsa fazla yan etkisi oluyor mu? Zaten kötüyüm bir de yan etkilerle uğraşmak istemiyorum

Ben 26.haftadayım anksiyetem var. Rexapin kilo yapıyor mu çok acaba? Ya da birden bırakılırsa fazla yan etkisi oluyor mu? Zaten kötüyüm bir de yan etkilerle uğraşmak istemiyorum
Hiç bilgim yok inanın sadece uyku yaptığını biliyorum ben 1 tane içmiştim çok uyku yapmıştı çocuğum var diye başka ilaç istedim

Ablan hemen nasıl öyle teşhis koydu çok şaşırdım paylaşma canım bir daha

Pandemi beni de çok etkiledi sosyal ortamlar yok dışarı çıkmaya korkuyoruz

Bence başka doktora randevu al canım çünkü bu ilaca bünyen alışmış kimisi aynı ilacı yıllarca kullanıyor kimisine ise alışıyor benim de 1.5 yıl sonra etki etmemeye başlamıştı ben kaç tane doktor gezdim düzeleyim diye Bursada çoğu doktoru biliyorum çok şükür ki şimdiki doktoruma rastgeldim Allahıma binlerce kez şükürler olsun sen de şuan başka doktora gitmelisin aldığın doza göre az çok değişiklik olması gerekiyordu

Yok canım doğumdan hiç korkma o kadar korktuğuma değmedi yazık kaç gün öncesinden korkmaya başlamıştım ister vajinal doğum ister sezaryen önemli olan sağlıkla birbirinize kavuşmanız ben vajinal doğum diye çok direttim ne saçma bir diretmeymiş hatta hastanede 1 gece daha kalmak istedim suni sancı etki etmedi ve bu korkuyla duramayacağım deyip doktoruma sezaryene almasını rica ettim o kadar da korktuğuma değmedi hatta spinal anestezi aldım benim gibi panikatak biri üstelik ameliyathanede uyanık sen düşün gerisini

Aynen ben de artık böyle düşünüyorum ama terapiler böyle düşünmeme sevketti sen terapi alıyor gibi konuşuyorsun aynı alıyor musun canım

Ablan hemen nasıl öyle teşhis koydu çok şaşırdım paylaşma canım bir daha
İlk sıkıntımı paylaştığımda böyle tepki almıştım malesef canım benim ama daha anlatmadım tabi ablam doktora gittiğimde geldi benimle anksiyete dedi doktor ondan sonra bana hep sorar iyi misin atakların oluyor mu felan diye ama hala onun mantığına yatmıyor insan kendini kontrol edebilir diyor ama edemiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…